Czekając na pierwsze dziecko w 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
edwarda20 wrote:PS. moja tesciowa stwierdzila, ze nie powinnismy kupowac kolorowych ubranek dla dziecka, bo są trujące hahhahahahhaa.
oo matko A ja kupiłam sporo czarnych body na długi i krótki rękaw i czarne skarpetki i spodnie czarne ciekawe co na to moja teściowa
Witam się pierwszy raz
Jestem w 21 tygodniu będzie dziewczynaedwarda20, XKamaCX lubią tę wiadomość
-
pumka1990 wrote:Hej,
Dawno mnie u Was nie było, bo przyznam szczerze, że ledwo oddycham. Przed ciążą miałam silne migreny, teraz jest gorzej, a dodatkowo nim mogę brać leków.
Może któraś z Was ma podobnie i coś mi doradzi?pumka1990 lubi tę wiadomość
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Ineczka wrote:Znam ten bol Sama mam często migreny normalnie brało się tabsa szło spac i jakos było a teraz nie chce brac tabletek wiec się mecze ,Czasami bol jest tak silny ze wymiotuje.Pomaga mi trochę chłodny ręcznik ciemność i cisza w domu w takie dni nic więcej nie zrobię.Mysle ze u mnie to jest związane z ciśnieniem dzisiaj czuje się super ciśnienie wysokie jak jest niskie to jakby mnie ktoś walcem przejechał A i puls mam wysoki wczoraj 103
-
Ineczka wrote:Znam ten bol Sama mam często migreny normalnie brało się tabsa szło spac i jakos było a teraz nie chce brac tabletek wiec się mecze ,Czasami bol jest tak silny ze wymiotuje.Pomaga mi trochę chłodny ręcznik ciemność i cisza w domu w takie dni nic więcej nie zrobię.Mysle ze u mnie to jest związane z ciśnieniem dzisiaj czuje się super ciśnienie wysokie jak jest niskie to jakby mnie ktoś walcem przejechał A i puls mam wysoki wczoraj 103
No właśnie w tym problem... Bo ja nawet nie próbuje brać apapu, bo wiem, że nie pomaga. Przed ciążą brałam specjalny lek na migrenę, szłam spać i po 1-2 h było wszystko dobrze.. A teraz
Zimne okłady przynoszą ulgę dopóki są zimne, ale nie mogę przecież leżeć tak cały czas, bo zaraz mi zatoki się uaktywnia (też często na nie cierpię). Ulgę przynosi też amol, ale mam teraz na niego alergię jak Za dużo użyje
Ja chyba zwariuje...Emil - 28.07.2018 r - godzina 22.18 - 2530 gram i 50 cm szczęścia do kochania
[/link]
24+0 - 692 g/29+0 - 1392 g/32+6 - 2233 gramy szczęścia
-
edwarda20 wrote:Pumka, na kwietniowkach 2 dziewczyny meczyly takie okrutne migreny bardzo dlugo. Niestety nic z tym nie mogly zrobic. Chodzily do neurologa, rehabilitantow itp itp. Nic a nic. Takze bardzo Ci wspolczuje
Też jestem pod kontrolą neurologa, Tylko w obecnym stanie nie może mi pomóc. Masaże przynoszą ulgę, ale nie stać mnie na codzienne dziękiEmil - 28.07.2018 r - godzina 22.18 - 2530 gram i 50 cm szczęścia do kochania
[/link]
24+0 - 692 g/29+0 - 1392 g/32+6 - 2233 gramy szczęścia
-
Andziula_1988 wrote:Ja na wizycie mówiłam ginowi o tętnie wysokim. Miałam około 110. A teraz kest trochę niższe 90-100 max. Przy ciśnieniu 90/56 mówił, że tak może być i mam się nie martwić. Ogólnie jestem niskociśnieniowcem, ale czasem jak jest bardzo niskie i boli mnie głowa pomaga mi jak dużo pije wody. Wtedy ciśnienie się poprawia, a ja lepiej się czuję. Ale przy migrenie to pewnie nie pomoże ;(
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
pumka1990 wrote:No właśnie w tym problem... Bo ja nawet nie próbuje brać apapu, bo wiem, że nie pomaga. Przed ciążą brałam specjalny lek na migrenę, szłam spać i po 1-2 h było wszystko dobrze.. A teraz
Zimne okłady przynoszą ulgę dopóki są zimne, ale nie mogę przecież leżeć tak cały czas, bo zaraz mi zatoki się uaktywnia (też często na nie cierpię). Ulgę przynosi też amol, ale mam teraz na niego alergię jak Za dużo użyje
Ja chyba zwariuje...pumka1990 lubi tę wiadomość
edwarda20 wrote:Pumka, na kwietniowkach 2 dziewczyny meczyly takie okrutne migreny bardzo dlugo. Niestety nic z tym nie mogly zrobic. Chodzily do neurologa, rehabilitantow itp itp. Nic a nic. Takze bardzo Ci wspolczuje
Tak, jestem jedna z nich mi przrchodzilo tylko jak wymiotowalam i to dosłownie na chwile. W 4 miesiacu odpuscilo zupelnie. A i mam wrazenie, ze im wiecej lezalam tym bardziej bolalo, ale mialam takie mdlosci, ze nie bylam w stanie robic nic innego jak lezec. Bledne kolo -
acygan wrote:Tak, jestem jedna z nich mi przrchodzilo tylko jak wymiotowalam i to dosłownie na chwile. W 4 miesiacu odpuscilo zupelnie. A i mam wrazenie, ze im wiecej lezalam tym bardziej bolalo, ale mialam takie mdlosci, ze nie bylam w stanie robic nic innego jak lezec. Bledne kolo
-
Dzien dobry!
Dotarł wczoraj do mnie pierwszy zakup dla dzieciątka - kosz Mojżesza .
Współczuje migren! Ja mam "zwykłe" bóle głowy prawie dzień w dzień i mam już dość...
A z innej beczki mam pytanie (kopiuje z czerwcowej bo tu w większości inne dziewczyny )
Czytała któraś instaserial o miłości i instaserial o ślubie mamaginekolog? Ma w ten weekend w sklepie akcje wspierającą WOŚP - od każdej kupionej rzeczy 10zl idzie na WOŚP i rozważam czy sobie nie kupić na ciazowy relaks ...
-
Dziewczyny mnie też męczą często migreny. Oczywiście tylko paracetamol wchodzi w grę. Wiem że głupio robię ale staram się go popić pepsi. Wydaje mi się że wtedy mocniej działa. Nie wiem tylko co na to mój żołądek...Nasz cud ANTOŚ 24.06.2018 (33tc +2) 52cm, 2200g
trombofilia-niedobór białka S, dodatnie ANA
Aniołki 06.2016 9tc, 12.2016 9tc , 03.2017 9tc
"Dla Boga bowiem nie ma nic niemożliwego" ŁK 1,37 -
pilik wrote:Dzien dobry!
Dotarł wczoraj do mnie pierwszy zakup dla dzieciątka - kosz Mojżesza .
Współczuje migren! Ja mam "zwykłe" bóle głowy prawie dzień w dzień i mam już dość...
A z innej beczki mam pytanie (kopiuje z czerwcowej bo tu w większości inne dziewczyny )
Czytała któraś instaserial o miłości i instaserial o ślubie mamaginekolog? Ma w ten weekend w sklepie akcje wspierającą WOŚP - od każdej kupionej rzeczy 10zl idzie na WOŚP i rozważam czy sobie nie kupić na ciazowy relaks ...pilik lubi tę wiadomość
edwarda20 wrote:Gdyby któras chciała zamawiac ciuszki z PatPat to podobno jest to chinski szmelc, bardzo slaba jakosc, niekoniecznie bawelna, idzie 40 dni z Chin, a bardzo czesto paczki są gubione i tylko rozkładają na to ręce.