Czekając na pierwsze dziecko w 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Vanilka wrote:Uuu no to szkoda ze jednak nie wzkazane bo mialam ochote na taki relaksik w termach ale coz dziecko najwazniejsze. Termy beda musialy poczekac w takim razie.Musze wymyslic jakas inna rozrywke wzkazana dla ciezarnych. Moze mozecie cos polecic?
Sportowy basen, ćwiczenia w wodzie na ciężarnych, fitness dla ciężarnych? Zależy tez, gdzie mieszkasz i jakie są możliwości u mnie nie ma nic dla ciężarnych niestety -
Napiszę Wam co i jak ze mną, bo może niektóre z Was są przed tym samym co ja, może się przydadzą takie informacje.
Po masażu wypadał mi czop, było tego krwawego śluzu sporo, musiałam zmienić w ciągu 3h aż 4 wkładki. No ale jak ta ostatnią zmieniałam, to aż się wystraszyłam i napisałam do mojego ginka smsa, czy to normalne, co się ze mną dzieje....
Bóle brzucha, bóle krzyżowe, meeega dużo krwawo-brunatno-czerwonego śluzu... w necie piszą, że czop śluzowy to ok łyżki stołowej śluzu. No to u mnie to chyba była łyżka wazowa nie dość, że cała wkładka i ja w śluzie, to aż majtki i spodnie ten śluz zabrudził... nie spodziewałam się takiej ilości....
Generalnie pomimo bólu mam nadzieję, że odliczam godziny Mój doktorek kazał za 2-3h przyjechać (ma dziś na noc dyżur) to się zobaczymy i zbadamy, oby poszło sprawnie. Będę Wam pisać czy coś się dziejeAnnaIzabela, Andziula_1988, XKamaCX, cichyszept, pilik, pumka1990 lubią tę wiadomość
-
teqz u mnie tez totalnie nie ma nic. Mieszkam na wsi wiec jakiekolwiek atrakcje tu to raczej niemozliwe dlatego chcialam gdzies wyjechac ale termy teraz odpadaja gory tez bo niedlugi spacer a ja juz sie mecze myslalam nad morze ale znow za daleko na weekendowy trip. chyba zostaje mi tylko kanapa w domu i netflix
Andziula_1988 lubi tę wiadomość
-
Vanilka wrote:teqz u mnie tez totalnie nie ma nic. Mieszkam na wsi wiec jakiekolwiek atrakcje tu to raczej niemozliwe dlatego chcialam gdzies wyjechac ale termy teraz odpadaja gory tez bo niedlugi spacer a ja juz sie mecze myslalam nad morze ale znow za daleko na weekendowy trip. chyba zostaje mi tylko kanapa w domu i netflix
-
Chcialam zaczac chodzic na basen ale teraz przyplatala sie do mnie jakas infekcja i narazie kuracja zeby sie tego pozbyc. I znow dylemat bo po czestych wizytach na basenie o infekcje nie trudno Wiec poki co tv zostaje. A moze znacie jakies tytulu co wciagaja? bo wlasnie koncze serial SPOSOB NA MRDERSTWO ktory idealnie zajmowal mi czas. A teraz na tym L4 mam czasu az nad to.
-
Vanilka wrote:Chcialam zaczac chodzic na basen ale teraz przyplatala sie do mnie jakas infekcja i narazie kuracja zeby sie tego pozbyc. I znow dylemat bo po czestych wizytach na basenie o infekcje nie trudno Wiec poki co tv zostaje. A moze znacie jakies tytulu co wciagaja? bo wlasnie koncze serial SPOSOB NA MRDERSTWO ktory idealnie zajmowal mi czas. A teraz na tym L4 mam czasu az nad to.
- stranger things
- black mirror
- 13 reasons
- orange is the new black
- bloodline
A tak z klasyków dłuższych to ja bym mogła w kółko oglądać Dextera i Dr HouseWiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2018, 20:10
-
Stranger things - oj polecam!
Poza tym jeszcze Orphan black - też mega wciągającyAnnaIzabela, pilik lubią tę wiadomość
-
Edwarda spokojnie wizytę miałam zaplanowaną na dziś, kontrolnie po tygodniu od tego co byłam na ip. Zestresowałam się nie ukrywam. Ale na szczęście wszystko dobrze. Łożysko na tylnej ścianie, jedynie w niewielkiej części 1/15 wg gina jest przodujące. Ale póki co mamy się nie martwić, jescze nie poszło do góry, ale może pójdzie. Najważniejsze, że całe łożysko nie jest typowo przodujące. Mam normalnie funkcjonować, ale nie możemy współżyć.
Co do masażu mogę chodzić. I wg mojego gina nie można w ten sposób zrobić krzywdy, mam na myśli masaż kręgosłupa. Jedynie nie mogę korzystać z masażu kamieniami, nic rozgrzewającego, żadnych baniek idp.
Calza No to trzymamy kciuki, żeby masaż okazał się skuteczny
J.S. kciuki za dobre wieści
Ciachyszept wspaniałe wieści! Super, że baby zdrowe
Vanillka ja polecam:
- Riverdale
- Dynastia
- Narcos
- Gra o tron
- Grzesznica
Belfra tez oglądałam i bardzo mi się podobał. Jeszcze fajny serial oglądałam z Dorocińskim chyba tytuł to Pakt.
Ja od dziś zaczęłam Big little lies. A z nieśmiertelnych jak dla mnie to Chirurdzy
cichyszept lubi tę wiadomość
-
A oglądałyście Wielkie kłamstewka? Naprawdę mega dobry serial. Minus jest taki, że ma mało odcinków, ale naprawdę polecam. Tylko to jest produkcja HBO, więc nie ma tego na netflixie.
Alphelia, Andziula_1988 lubią tę wiadomość
-
Vanilka wrote:Alphelia piekny fotelik i kolorystyka przypadła mi do gustu. Wózek tez bezdie w takim kolorze?
Co do netflix to oprócz tych seriali już poleconych to dołączam jeszcze Mindhunter i Ozark Będziesz mieć dużo do obejrzenia
11.07.2017 [*] Aniołek 8tc.
01.06.2019 [*] Aniołek 7tc. -
Alphelia wrote:Poza netflix to również polecam gorąco Big Little Lies nie mogę się doczekać kolejnego sezonu
Będzie drugi sezon? Super!Alphelia lubi tę wiadomość
-
Calza kciuki!!!
calza lubi tę wiadomość
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700