Czerwcowe dzieci 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Chusy wrote:Hej dziewczyny, tutaj majowka : ) Zycze wam spokojnych ciaz!
Samsaramsa ty rowniez w drugiej ciazy? Pamietam cie z sierpnioweczek 2017 Szukalam wlasnie dziewczyn z naszego starego watku, czy ktoras jest znow w ciazy : )
Hej ja jako, że termin na początku czerwca, mam nadzieję, że rozwiążę się w maju. Miło byłoby tak przed czasem dla odmiany, syna przenosiłam 10 dniChusy, Ariette1983 lubią tę wiadomość
-
Moni** wrote:Dziewczyny, czy wy też macie problem z plamieniami? Gdybym nie wiedziała, że jestem w ciąży uznałabym że okres mi się zaczyna. Nawet w nocy plamiłam. Martwię się
A bierzesz duphaston? Leć do lekarza, żadnego plamienia nie można lekceważyć.Ariette1983, smeg lubią tę wiadomość
-
Adina wrote:Test ciążowy u gp negatywny. Stwierdził poronienie i mam czekać aż zacznę krwawić.
Pozostaje mi się pożegnać i życzyć Wam powodzenia. -
Moni** wrote:Dziewczyny, czy wy też macie problem z plamieniami? Gdybym nie wiedziała, że jestem w ciąży uznałabym że okres mi się zaczyna. Nawet w nocy plamiłam. Martwię się
-
Adina tak bardzo mi przykro
trójeczka piekne krechy. Trzymam kciuki za jutrzejszą krew.
Moni może do lekarza powinnaś podejść? Czasem plamienie jest zupełnie niegroźne, a czasem coś jednak trzeba wspomóc, np. progesteronem.
Trzymam kciuki.trójeczka lubi tę wiadomość
-
Progesteron ostatnio badałam w środę i miałam 34,20 więc wysoki. Plamię sporadycznie ale tak okresowo. Wcześniej myślałam że ze zbyt intensywnego ruchu ale dziś w nocy po prostu spałam a miałam plamienie. Dziś podejdę do lekarza mam nadzieje, że mnie przyjmie.
asylia, Samsaramsa, Ariette1983 lubią tę wiadomość
-
Oleśka11 wrote:Matko, jak czytam o tych poronieniach, sercach przestających bić i zatrzymanych ciążach to aż mnie paraliżuje
Jeśli coś pójdzie nie tak to ja się chyba załamię zupełnie. Prawie trzy lata starań, jeśli miałabym znowu tyle czasu poświęcić to dla mnie to będzie tragedią, swoje lata już mam...
lepiej nie czytać o niczym złym i dobrze się nastawiać - i już widzieć zdrowe dzieciątko przy piersi oczami wyobraźniMadamee92 lubi tę wiadomość
-
Adina wrote:Test ciążowy u gp negatywny. Stwierdził poronienie i mam czekać aż zacznę krwawić.
Pozostaje mi się pożegnać i życzyć Wam powodzenia.
Adina strasznie mi przykro trzymam kciuki za jak najszybszą zdrową kolejną ciążę - dużo sił Ci przesyłam!
-
Adina tak mi przykro :*
Trójeczka kciuki za jutrzejszą krew :*
Podczytuję was z pracy dlatego wybaczcie że nie do wszystkich się odniosę ....jak dotrwam dziś do 20 to będzie cud ... Raz bolące gardło, dwa nudy jak nie wiem
trójeczka lubi tę wiadomość
3 aniołki 💔💔💔
Upragniona córcia : 23.05.2019😍😍
Jaś w drodze 😍💓
-
Ariette1983 wrote:lepiej nie czytać o niczym złym i dobrze się nastawiać - i już widzieć zdrowe dzieciątko przy piersi oczami wyobraźni
Szczerze mówiąc próbuję ale jakoś mi się nie udaje. Jestem jeszcze zdrowo w szokuAriette1983 lubi tę wiadomość
-
Lekarz przepisał duphaston i powiedział że dopóki nie mam bólów i żywej krwi to żebym się nie przejmowała bo przyrost bety jest ok. Ale jak wracałam do domu to odebrałam dzisiejsze wyniki bety. 19. Więc dziękuję dziewczyny za pomoc Ale szybko Was opuszczam. Życzę wam i waszym malenstwom wszystkiego dobrego.
-
Moni** wrote:Lekarz przepisał duphaston i powiedział że dopóki nie mam bólów i żywej krwi to żebym się nie przejmowała bo przyrost bety jest ok. Ale jak wracałam do domu to odebrałam dzisiejsze wyniki bety. 19. Więc dziękuję dziewczyny za pomoc Ale szybko Was opuszczam. Życzę wam i waszym malenstwom wszystkiego dobrego.
Ojej... Tak bardzo, bardzo, bardzo mi przykro...
To już kolejna "nasza" ciąża stracona... -
Hej dziewczyny. Mogę dołączyć? Ostatnio miesiączka 5.09 termin wychodzi mi na 12.06. Owu w 16 dc test zrobiłam oczywiście wcześnie w 10dpo ale wyszła już wtedy blada kreska. Dzisiaj jestem 15dpo i robiłam betę 405, w pon powtórzę. Mam już synka z 05.2027 więc były równe 2 lata jakby się teraz udało. To nasz 1cs starań
Ariette1983, Mama Wojtka lubią tę wiadomość
-
Adina wrote:Witajcie
Te opaski p/ wymiotne to Sea Band. Kupiłam je w Uk w markecie. W PL tez są- http://www.sea-band.com/pl/.
Wczorajszy atak migreny pokonałam wypijając poł litra wody źródlanej plus te opaski. Jak dla mnie cud pokonać migrenę bez leków.
Dziś jestem za to bardzo wystraszona. Rano zrobiłam znów test elektroniczny żeby zobaczyć czy ciąża jest starsza niż tydzień temu. A tu niespodzianka - wyświetliło zE brak ciąży.
Kupiłam kolejne i zaraz w pracy sprawdzę.
Niestety nie mam możliwości zrobienia beta hcg