Czerwcowe dzieci 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Oj tak, migrena to dramat, jakiego wrogowi nie życzę.
Ja miałam takie z aurą - zniekształcenie/zamazanie obrazu z jednej strony, to trwa jakieś 20-30 minut, a potem ten potworny ból.
Do końca dnia wycięta z życia, nic tylko leżeć w ciemności. -
Witajcie
Te opaski p/ wymiotne to Sea Band. Kupiłam je w Uk w markecie. W PL tez są- http://www.sea-band.com/pl/.
Wczorajszy atak migreny pokonałam wypijając poł litra wody źródlanej plus te opaski. Jak dla mnie cud pokonać migrenę bez leków.
Dziś jestem za to bardzo wystraszona. Rano zrobiłam znów test elektroniczny żeby zobaczyć czy ciąża jest starsza niż tydzień temu. A tu niespodzianka - wyświetliło zE brak ciąży.
Kupiłam kolejne i zaraz w pracy sprawdzę.
Niestety nie mam możliwości zrobienia beta hcgA. -
Adina wrote:Witajcie
Te opaski p/ wymiotne to Sea Band. Kupiłam je w Uk w markecie. W PL tez są- http://www.sea-band.com/pl/.
Wczorajszy atak migreny pokonałam wypijając poł litra wody źródlanej plus te opaski. Jak dla mnie cud pokonać migrenę bez leków.
Dziś jestem za to bardzo wystraszona. Rano zrobiłam znów test elektroniczny żeby zobaczyć czy ciąża jest starsza niż tydzień temu. A tu niespodzianka - wyświetliło zE brak ciąży.
Kupiłam kolejne i zaraz w pracy sprawdzę.
Niestety nie mam możliwości zrobienia beta hcg
Ada, daj znać! Naprawdę nie masz najmniejszej szansy zrobienia bety? -
Adina masz mozliwość zrobienia innego, płytkowego albo paskowego?
Poprzednie testy wychodziły Ci mocne czy słabiutkie kreski/wynik?
Ja tez miałam jeszcze jeden i głupia zrobiłam i kreska nadal bladziutka (chociaż chyba odrobinę ciemniejsza).
Oczywiście zaczęłam świrować, ale z drugiej strony w poprzedniej ciąży miałam piękną kreskę, pojawiającą się w sekundę od 27dc, a i tak nie wyszło, więc liczę, że to nie jest wyznacznik.
My my gości na weekend. Znajomi z dzieciakami przyjeżdżają do naszego miasta - zapowiada się fajny czas i mam zamiar myśleć tylko o pozytywach.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2018, 09:51
-
Nadinka83....mi lekarz tylko przepisał lek ale nie tłumaczył jak podawać ...niepotrzebnie rozcierałam to miejsce po wkłuciu ...dziś już nic nie uciskałam po zastrzyku jedynie przyłożyłam kostkę lodu i śladu nie ma
Adinka tak jak dziewczyny piszą może zwykły test lepiej zrobić ...sama nie wiem co ci poradzić ...
A żebym nie miała zbyt spokojnego dnia od wczoraj boli mnie gardło ...ratuję się wodą z solą i imbirem...mam nadzieję że to wystarczy
3 aniołki 💔💔💔
Upragniona córcia : 23.05.2019😍😍
Jaś w drodze 😍💓
-
Lusi91 polecam syrop z cebuli.
Cebule pokroić i zasypać cukrem, do słoika i do lodówki.
Wali to strasznie, ale w smaku jest barzo dobry i co najwazniejsze.. pomaga. Też jestem podziębiona i dzisiaj z gardłem duuuuuuzo lepiej.
Adina trzymam za Was kciuki z caaaaaaałych sił.Ariette1983, Lusi91 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, czy wy też macie problem z plamieniami? Gdybym nie wiedziała, że jestem w ciąży uznałabym że okres mi się zaczyna. Nawet w nocy plamiłam. Martwię się
-
Hej dziewczyny, tutaj majowka : ) Zycze wam spokojnych ciaz!
Samsaramsa ty rowniez w drugiej ciazy? Pamietam cie z sierpnioweczek 2017 Szukalam wlasnie dziewczyn z naszego starego watku, czy ktoras jest znow w ciazy : )smeg lubi tę wiadomość
-
Adina, współczuję. Trzymaj się i nie poddawaj.
-
trójeczka wrote:
Trojeczka, może były bliźniaki, jeden nie przetrwał i stąd ten spadek? Życzę powodzenia!Madamee92, trójeczka, Mama Wojtka lubią tę wiadomość