Czerwcowe dzieci 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Lusi91 wrote:Asylia kciuki za betę
Co do objawów poza kłuciami brzucha bardziej to w sumie jajników ciągnięciem w pachwinach , sennością i delikatną nadwrażliwością piersi na dotyk innych objawów póki co brak . -
Freyja wrote:Cześć dziewczyny, chciałabym bardzo nieśmiało dołączyć. W piątek dowiedziałam się, że w końcu nam się udało i w 12dpo beta = 104, a 48h później wzrosła do 270. Nie mogę się pozbyć strachu... Tak więc dzisiaj jest 4tyg+2d. Jak na razie z dnia na dzień robię się coraz bardziej śpiąca i bolą mnie piersi (choć dziś mniej niż wczoraj i oczywiście martwi mnie to). Jak często robicie betę?
Ja betę robię jutro poraz 3 i ostatni na potwierdzenie, że na 10000% jest ok. Później daję spokój i czekam do wizyty. Też się martwię i przez to czas mi mega wolno leci, bo tylko odliczam dni do wizyty. Jakoś trzeba przetrwaćFreyja lubi tę wiadomość
Musi być dobrze ❤
[*] Aniołek 9 tc -
Witam się i ja. A więc tak wczoraj rano test pozytywny (druga kreska bladzioch ale był - 10dpo; 25 dc) dzisiaj rano beta HCG wynik 127.1 - 4 tydz. Idę ponownie zrobić bete w piątek (termin @) zobaczymy. Termin wg ostatniej @ 21/06/2019 r.
Wizyta u gina 16/10/2018 r.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2018, 10:52
Ariette1983 lubi tę wiadomość
-
Freya, widzę że Ty też po długich staraniach. Ja właśnie teraz, w październiku, miałam mieć badanie droznosci i w zależności od wyniku albo inseminacja albo in vitro. W zamian za to wysikałam dwie krechy
Freyja, Ariette1983 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOleśka11 wrote:Freya, widzę że Ty też po długich staraniach. Ja właśnie teraz, w październiku, miałam mieć badanie droznosci i w zależności od wyniku albo inseminacja albo in vitro. W zamian za to wysikałam dwie krechy
No u nas po inseminacji i to cyklu, w którym byłam przekonana, że na pewno nie może się udać. Tym więcej strachu o utrzymanie ciąży, bo bardzo długo wyczekiwana. Tak myślę, że skoro badałam ostatnio w niedzielę, to żeby było łatwo liczyć sprawdzę jeszcze w czwartek. Potem już tylko przed wizytą z usg
Mi wg OM termin wypada na 16.06 -
No ja za bardzo dałam się jednak złapać w szpony mierzenia bety. Mogłam tylko dwa razy, a poszłam pięć ale teraz to już naprawdę koniec z tym, już nawet nie ma sensu przy takich wartościach jak ja mam
Ja mam termin na 5-go i bardzo nie chciałabym chodzić w ciąży dłużej -
Dziewczyny ponaglam pytanie apropo dupka. Ma ktos do odsprzedania?
Co do bety to sie ciesze ze mieszkam w Uk. Nie moge na nia isc, a wiec nie panikuje nie potrzebnie i wy tez przestancie! Bedzie co bedzie (oby dobrze) i nie potrzebne wam dodatkowe stresy!10.09.2019 Marcel -
Dziewczyny odnośnie dupka, nie wiem czy to przez niego ale od kilku dni mam jakby prawie biegunkę.
To możliwe, że on tak wpływa?
Oprócz niego biorę witaminy, ale je brałam jeszcze przed ciążą, a wcześniej takich rewelacji nie miałam.
Musi być dobrze ❤
[*] Aniołek 9 tc -
Madamee92 wrote:Dziewczyny odnośnie dupka, nie wiem czy to przez niego ale od kilku dni mam jakby prawie biegunkę.
To możliwe, że on tak wpływa?
Oprócz niego biorę witaminy, ale je brałam jeszcze przed ciążą, a wcześniej takich rewelacji nie miałam.
nie wiem jak dupek bo nigdy nie brałam ale ciąża sama w sobie może mieć taki wpływ
-
Ja mam mdłości - bez wymiotowania już ponad tydzień czyli po skończeniu 5 tyg. są nieprzyjemne i trwają prawie cały dzień - najgorsze są gdy jestem głodna co często się zdarza bo na nic nie mam ochoty...w pierwszej ciąży też miałam tylko mdłości - moja mama miała tak samo...
-
Oleczka94 wrote:Dziewczyny ponaglam pytanie apropo dupka. Ma ktos do odsprzedania?
Co do bety to sie ciesze ze mieszkam w Uk. Nie moge na nia isc, a wiec nie panikuje nie potrzebnie i wy tez przestancie! Bedzie co bedzie (oby dobrze) i nie potrzebne wam dodatkowe stresy!
może popytaj na staraczkach?
-
Ja nigdy bety nie zrobiłam. Ani w 1 ciąży ani teraz. Jedynie patrzyłam czy kreska na teście jest ciemniejsza.Moze jakbym miała nieprzyjemne historie za sobą to byłoby inaczej. Z pierwsza ciąża wszystko było wzorowo i liczę, że będzie tak samo.
asylia lubi tę wiadomość
Rysiu i Marysia 29.04.2019r.
Wojtek 10.08.2016r. -
nick nieaktualny