Czerwcowe dzieci 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Onana36 wrote:W którym dniu cyklu robiłyście betę i ilo dniowe macie cykle? Ja miałam @ 1.09 a cykl 30 dniowy i zastanawiam się kiedy bym mogła sprawdzić, bo bety w żadnej ciąży nie robiłam.
-
Szczęśliwa Mamusia wrote:E tam wierzyć tym terminom ja urodziłam 4 dzieci SN i żadne z moich dzieci nie urodziłam o terminie synka na tydzień przed , córeczkę po terminie , kolejną córeczkę przed terminem a taki piękny termin miałam na 26 Maja na Dzień Mamy a urodziłam 20 Maja , zaś w mojej 5 ciąży to termin miałam na 7 Kwietnia a u urodziłam po terminie 13 :*:* , jeszcze jaka uparta była dopiero w szpitalu ją siłą wypędzili .
1 Czerwca piękna data .Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
Ariette1983 wrote:No hej, Maltusia może mnie pamiętasz ze staraczek Mi też wychodzi (jak wszystko pójdzie dobrze) że będzie 1 czerwca choć wolałabym tego dzidzi nie robić żeby nie miała dwóch świąt w jednym dniu
Ariette1983 lubi tę wiadomość
-
Onana36 wrote:W którym dniu cyklu robiłyście betę i ilo dniowe macie cykle? Ja miałam @ 1.09 a cykl 30 dniowy i zastanawiam się kiedy bym mogła sprawdzić, bo bety w żadnej ciąży nie robiłam.
Ja mam cykle ok 32-33 dni. Bete zrobilam w dniu spodziewanej miesiaczki.13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Cześć dziewczyny
Ja mam narazie wysikane dwie kreski i dzis czekam na betę.
Więc mam nadzieje że uda mi się u Was na dużej zagościć.
Wg OM termin na 04.06Maltusia, Ariette1983 lubią tę wiadomość