Czerwcowe dzieci 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Wynik bety z dzisiaj 2174 (z przedwczoraj 1015) czyli jest dobrze. Skok ponad 100%. Ale i tak nie czuje się przekonana. Czy to dlatego mi odwala bo poprzednią straciłam?! W poniedziałek sprawdzę jeszcze raz.
Maltusia, Ariette1983 lubią tę wiadomość
-
To chyba taka pora na niestabilność emocjonalną, stres i niepewność. Ja mam teraz etap: że przecież nie dam rady, że już mnie kręgosłup boli a do czerwca hoho, że pracy licencjackiej jeszcze nie obroniłam i nie dam rady, i tak sobie na wszystko narzekam i się załamuję..
co jest TOTALNĄ GŁUPOTĄ bo to dzieciątko jest cudem. Wyczekanym i kochanym przez mamę i tatę. Dzisiaj poinformowałam narzeczonego o ciąży, czekałam od poniedziałku do własnie tego dnia bo mija nam 5 rok razem.Mama Wojtka, Ariette1983 lubią tę wiadomość
-
dołączam
dziś dwie kreseczki, jutro beta i zobaczymy. mam już dwóch synów, starszy to już nastolatek, młodszy ma 2 lata.
termin z om 5 czerwca, pierwsza wizyta umówiona na 12 października. mam nadzieję, że maleństwo jest tam, gdzie powinno i pozostanie tam przynajmniej do maja (moje dzieci rodzą się ciut wcześniej).Mama Wojtka, Maltusia, Ariette1983 lubią tę wiadomość
-
co do objawów to ja mam tylko drapanie w gardle i brak okresu oczywiście. do wczoraj czekałam na okres i wściekałam się, że nie chce przyjść, a "przedokresowe objawy" w pełni: szyjka miękka, plamienie, miękkie, "puste" piersi (nie tak, jak zwykle w drugiej fazie, kiedy są ciężkie i powiększone).
test zrobiłam, bo to najlepszy wywoływacz małpy , zawsze działał - jedna kreska i tego samego dnia początek @. miałam w tym tygodniu zacząć diagnostykę "na poważnie", bo wcześniej robiłam tylko kilka badań, a teraz byłam zapisana na 2 października na diagnostykę po roku bezskutecznych starań. bałam się, że okres się spóźni i diagnostyka zostanie przeniesiona na bliżej nieokreśloną przyszłość.
a tu niespodzianka i dwie kreski
możecie pytać, dlaczego kobieta z dwójką dzieci chciała się diagnozować. to proste. cykle coraz krótsze (z 32 dni skróciły się do 24), brak ciąży przez rok starań, brak jednego jajnika (tak po prostu przestał funkcjonować - na usg malutki i jakby wyschnięty), pragnienie dziecka i presja wiekuAriette1983 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry dziewczyny, witam się i ja na czerwcówkach ...beta w czwartek 28...dziś czekam z niecierpliwością na wynik powtórki bety i dołożyłam proga ...Jeszcze do mnie nie dochodzi że mogło się udać ...w marcu straciliśmy naszego 2 aniołka w 12 tc ..oby teraz wszystko szło dobrze ...pozytywny test wyszedł w dniu kiedy miałam termin z naszą Anielką :* ....oby to był dobry znak
W om termin na 8.06Mama Wojtka, Maltusia, Ariette1983 lubią tę wiadomość
3 aniołki 💔💔💔
Upragniona córcia : 23.05.2019😍😍
Jaś w drodze 😍💓
-
Lusi91 wrote:Dzień dobry dziewczyny, witam się i ja na czerwcówkach ...beta w czwartek 28...dziś czekam z niecierpliwością na wynik powtórki bety i dołożyłam proga ...Jeszcze do mnie nie dochodzi że mogło się udać ...w marcu straciliśmy naszego 2 aniołka w 12 tc ..oby teraz wszystko szło dobrze ...pozytywny test wyszedł w dniu kiedy miałam termin z naszą Anielką :* ....oby to był dobry znak
W om termin na 8.06Rysiu i Marysia 29.04.2019r.
Wojtek 10.08.2016r. -
Mama Wojtka nie dziękuję :* Super że idziemy łeb w łeb ...a ja nadal czekam na wyniki bety ...o 9 pobierali mi krew wyniki miały być na cito ....15:46 wyników jak nie było tak nie ma ...nie mam siły do tej Diagnostyki...w czwartek w innym labie miałam po godzinie,......niestety dziś zamkniętym3 aniołki 💔💔💔
Jaś w drodze 😍💓
-
czesc dziewczyny! u mnie dzis dwa dni przed nie-planowanym okresem pojawily sie dwie kreseczki. wyczekane i wysnione. jeszcze niedowierzam. Co chwile sprawdzam test zeby sie upewnic ze dobrze widze
Mama Wojtka, Maltusia, Ariette1983 lubią tę wiadomość
-
Trójeczka super...u mnie Beta 93,29 a progesteron 37,99..więc chyba dobrze Jeszcze w czwartek beta 28,23 czyli przyrost o ponad 225 %
W sumie zastanawiam czy oby a nie bliźniaki w sumie były dwa dojrzałe pęcherzyki na monitoringu To by dopiero było
Pierwsza wizyta już w poniedziałek po leki ..trzymajcie kciuki
Ps. Proszę o wpisanie na pierwszą stronętrójeczka, Lorella, Mama Wojtka, Ariette1983 lubią tę wiadomość
3 aniołki 💔💔💔
Jaś w drodze 😍💓
-
a ja chyba będę się wypisywać z forum...
chciałam dziś znów zrobić test ciążowy ucieszona fajną betą. bo mam pudełka na pamiątki dla dzieci, a w każdym pozytywny test ciążowy z napisaną datą, a wczorajszy wyrzuciłam (głupia ja). taka sentymentalna jestem w pudełkach mam też pierwsze ubranko, bransoletkę ze szpitala, kosmyk włosów - taka ja
i zrobiłam ten test, co to miał być pamiątkowy - niestety. bo na teście czułość 10 kreska jest ledwie widoczna, trzeba się wpatrywać, żeby dojrzeć. wczoraj wpatrywać się nie było trzeba. to raczej nie dobrze.
bety raczej nie będę powtarzać, bo w przyszłym tygodniu jestem sama w domu z dziećmi, a z młodym przecież na pobranie nie pójdę...
no to tak. trzymajcie kciuki albo coś, może test był niezbyt dobry (chociaż apteczny). chciałabym móc zrobić betę i mieć pewność, ale nie widzę możliwości niestety. -
trójeczka wrote:a ja chyba będę się wypisywać z forum...
chciałam dziś znów zrobić test ciążowy ucieszona fajną betą. bo mam pudełka na pamiątki dla dzieci, a w każdym pozytywny test ciążowy z napisaną datą, a wczorajszy wyrzuciłam (głupia ja). taka sentymentalna jestem w pudełkach mam też pierwsze ubranko, bransoletkę ze szpitala, kosmyk włosów - taka ja
i zrobiłam ten test, co to miał być pamiątkowy - niestety. bo na teście czułość 10 kreska jest ledwie widoczna, trzeba się wpatrywać, żeby dojrzeć. wczoraj wpatrywać się nie było trzeba. to raczej nie dobrze.
bety raczej nie będę powtarzać, bo w przyszłym tygodniu jestem sama w domu z dziećmi, a z młodym przecież na pobranie nie pójdę...
no to tak. trzymajcie kciuki albo coś, może test był niezbyt dobry (chociaż apteczny). chciałabym móc zrobić betę i mieć pewność, ale nie widzę możliwości niestety.
A rzeczy jak testy i opaski szpitalne też zbieram. Pozdrawiam. Zostaje nam cierpliwie czekać na bieg wydarzeń.trójeczka lubi tę wiadomość
❤03.04.2008 Córeńka
❤02.06.2010 Synuś
❤07.07.2018 14 tc- Synuś Mój Aniołek[*] -
trójeczka wrote:a ja chyba będę się wypisywać z forum...
no to tak. trzymajcie kciuki albo coś, może test był niezbyt dobry (chociaż apteczny). chciałabym móc zrobić betę i mieć pewność, ale nie widzę możliwości niestety.
Nie załamuj się! Ja miałam betę 65 a testy wychodziły z cieniem cienia po ponad 5 minutach! Dopiero w 6 tyg wykorzystałam po prostu ostatni test, ktory został i wtedy wyszła szybko kreska i też były super czułe. Trzymam kciuki!
Gratuluję wszystkim!trójeczka, Ariette1983 lubią tę wiadomość