Czerwcowe dzieci 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Trójeczka a czy to był ten sam test co ostatnio - tej samej firmy ? Jeżeli nie to nie porównuj testów 2 różnych firm dla spokoju powtórz jutro test tej samej firmy.....ew polecam bobo testy z rosmana ..wprawdzie czyłości 25 ale wykrywają już bętę na poziomie 4 ...Trzymam kciuki i wierze że ten test o którym piszesz był wadliwy albo jakiś kiepściak :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2018, 14:26
trójeczka lubi tę wiadomość
3 aniołki 💔💔💔
Upragniona córcia : 23.05.2019😍😍
Jaś w drodze 😍💓
-
Dzięki dziewczyny za słowa wsparcia
Lusi91 tak, był to test tej samej firmy. to nie chodzi o to, że kreski nie ma, bo jest, tylko cholerka zmienia się na gorsze...
jedno dobre, bo jutro już będę wiedzieć na pewno. znalazłam lab czynny od 7 rano, jak pójdę na 7 to zdążę wrócić zanim mąż będzie wyjeżdżał na tydzień. z tego się cieszę, bo ja strasznie nie lubię niepewności. -
trójeczka wrote:Dzięki dziewczyny za słowa wsparcia
Lusi91 tak, był to test tej samej firmy. to nie chodzi o to, że kreski nie ma, bo jest, tylko cholerka zmienia się na gorsze...
jedno dobre, bo jutro już będę wiedzieć na pewno. znalazłam lab czynny od 7 rano, jak pójdę na 7 to zdążę wrócić zanim mąż będzie wyjeżdżał na tydzień. z tego się cieszę, bo ja strasznie nie lubię niepewności.trójeczka lubi tę wiadomość
3 aniołki 💔💔💔
Upragniona córcia : 23.05.2019😍😍
Jaś w drodze 😍💓
-
Cześć, ja po piątkowym napadzie histerii (bo inaczej tego nazwać nie można) przez weekend pracowałam nad utrzymaniem spokoju. Zrezygnowałam z robienia dzisiaj kolejnej bety. W takich momentach jeszcze bardziej doceniam tego mojego B. Oaza spokoju która trzyma mnie w ryzach.
Bałam się ciąży po stracie. Bałam się jakie figle będzie płatać głowa. Mam nadzieje, że z czasem się uspokoje. Przecież ta fasolka we mnie potrzebuje spokojuAriette1983 lubi tę wiadomość
-
Hej,
Jeśli wszystko dobrze pójdzie, to ja też będę czerwcową mama Testy wychodziły już na 6 dni przed terminem miesiączki. Dzień po zrobilam betę i wyszła 2369. To było w sobotę. Teraz czekam na wynik drugiej bety, a w czw lekarz.Ariette1983, Mama Wojtka, Maltusia lubią tę wiadomość
-
trójeczka wrote:Dzięki dziewczyny za słowa wsparcia
jedno dobre, bo jutro już będę wiedzieć na pewno. znalazłam lab czynny od 7 rano, jak pójdę na 7 to zdążę wrócić zanim mąż będzie wyjeżdżał na tydzień. z tego się cieszę, bo ja strasznie nie lubię niepewności.
Trzymam mocno kciuki za pozytywną dużą betę!
-
ja mam jutro pierwszą wizytę u gina, ale bez usg bo u mnie lekarz nie ma go w gabinecie (jestem w wawie w luxmedzie i chyba tu tak mają że nie ma usg w gabinecie) w sumie to dobrze bo na usg to jeszcze za wcześnie - kiedy planujecie pierwsze usg?
-
Nie robiłam bety ale dzieś zrobiłam jeszcze ten elektroniczny clearblue co pokazuje tydzień ciązy - więc w zeszłym było 2-3, a dzieś 3+ więc coś na pewno przyrasta mam tylko nadzieję że to są dobre przyrosty
ja mam termin na 1 czerwca no i wczoraj zaczęły się leciutkie jakby mdłości - bardzo leciutkie... w pierwszej ciąży miałam tylko mdłości bez wymiotowania, mam nadzieję, że tym razem będzie podobnie
-
Cześć Dziewczyny!
I ja do Was dołączam. 26 września, 3 dni przed spodziewaną @, zrobiłam test i ku mojemu zdziwieniu ujrzałam dwie krechy Zdziwieniu- bo staraliśmy się o drugie dziecko 2 lata i 8 miesięcy i już powoli traciłam nadzieję...
Wg OM termin mam na 5 czerwca.
Beta z 29dc wyszła 96,6, dwa dni poźniej 241,1. Chyba nie jest źle? Dzisiaj byłam po dodatkową receptę na duphaston u mojej lekarki i przy okazji zrobiła mi USG. Widać 2 mm pęcherzyk.
Szczerze mówiąc to świruję jak nie wiem co. Zrobiłam chyba z 8 testów, dzisiaj znowu poleciałam na betę i progesteron. Chyba sama nie wierzę, że wreszcie się udało i że wszystko będzie OK.
Ariette1983, Maltusia lubią tę wiadomość
-
Szczerze mówiąc to świruję jak nie wiem co. Zrobiłam chyba z 8 testów, dzisiaj znowu poleciałam na betę i progesteron. Chyba sama nie wierzę, że wreszcie się udało i że wszystko będzie OK.[/QUOTE]
miałam podobnie że robiłam kolejne testy - nawet dziś zrobiłam masze piękny przyrost bety - na pewno będzie dobrze - bądź dobrej myśli i uwierz że to się dzieje naprawdęOleśka11 lubi tę wiadomość
-
miałam podobnie że robiłam kolejne testy - nawet dziś zrobiłam masze piękny przyrost bety - na pewno będzie dobrze - bądź dobrej myśli i uwierz że to się dzieje naprawdę [/QUOTE]
Dzięki za miłe słowa siedzę właśnie jak na szpilkach i czekam na wyniki. Jeśli teraz będą OK to obiecuję sobie, że zostawię temat w spokoju. Na zasadzie będzie co ma być w przyszłym tygodniu mam przyjść na USG i wtedy się okaże czy maluch rośnie i czy serducho bije.
-
Ariette1983 wrote:ja mam jutro pierwszą wizytę u gina, ale bez usg bo u mnie lekarz nie ma go w gabinecie (jestem w wawie w luxmedzie i chyba tu tak mają że nie ma usg w gabinecie) w sumie to dobrze bo na usg to jeszcze za wcześnie - kiedy planujecie pierwsze usg?
-
mam wynik bety z dziś: 69,3.
dziękuję Wam za krótką wspólną podróż przez ciążę. mam nadzieję, ba, jestem pewna, że to wyczerpało limit nieszczęść na tej grupie i Wasze maluchy pojawią się na świecie najwcześniej w połowie maja, będą zdrowe, radosne i będą wnosiły do Waszego życia mnóstwo radości (a oprócz tego: nieprzespane noce, upaćkane kaszką buźki, odcisk małej łapki na ścianie...)
proszę o wypisanie mnie z pierwszej strony bez adnotacji "mama aniołka" czy coś w tym stylu. niech taki wpis nie straszy niepotrzebnie innych wchodzących na forum -
trójeczka wrote:mam wynik bety z dziś: 69,3.
dziękuję Wam za krótką wspólną podróż przez ciążę. mam nadzieję, ba, jestem pewna, że to wyczerpało limit nieszczęść na tej grupie i Wasze maluchy pojawią się na świecie najwcześniej w połowie maja, będą zdrowe, radosne i będą wnosiły do Waszego życia mnóstwo radości (a oprócz tego: nieprzespane noce, upaćkane kaszką buźki, odcisk małej łapki na ścianie...)
proszę o wypisanie mnie z pierwszej strony bez adnotacji "mama aniołka" czy coś w tym stylu. niech taki wpis nie straszy niepotrzebnie innych wchodzących na forum
Bardzo, bardzo mi przykro