Czerwcowe dzieci 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Miazmija tylko pamiętaj, że jak będziesz powtarzać to też już przyrost może być inny. Powyżej 1200 zakres przyrostu rozciąga się do 48-96h, powyżej 6000 beta podwaja się już co 96h.
Blanka trzymam kciuki, musi być dobrze. Ja w pierwszej ciąży wylądowałam na IP i badała mnie młodziutka lekarka, coś źle pomierzyla, nastraszyła i do szpitala chciała kłaść. Jak poszłam do mojej ginekolog to aż oczy zrobiła co ona tam powypisywała. Też wtedy się nastresowałam...
Nita oszczędzaj się i krwiak się wchłonie. Bądź dobrej myśli :*
Trojeczka przykro mi...Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2018, 05:32
Blanka85 lubi tę wiadomość
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Dziewczyny, jeśli brałam do tej pory kwas foliowy i ovarin, a wczoraj kupiłam sobie falvit mama, to brać kwas i te witaminy, czy tylko te witaminy? Bo w tych witaminach jest już kwas foliowy. Ovarin nadal brać?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2018, 07:25
23.07.2017 - Sandra
Ginekolog: 07.01 na 15:10
-
Meluśka wrote:Dziewczyny, jeśli brałam do tej pory kwas foliowy i ovarin, a wczoraj kupiłam sobie falvit mama, to brać kwas i te witaminy, czy tylko te witaminy? Bo w tych witaminach jest już kwas foliowy. Ovarin nadal brać?
-
Dziewczyny, czy Wy też macie bóle? Mnie bolą pachwiny naprzemiennie z krzyżem. Niby to druga ciąża i człowiek powinien być mądrzejszy, ale mam stresa , że coś jest nie tak.
-
makalotia wrote:Dziewczyny, czy Wy też macie bóle? Mnie bolą pachwiny naprzemiennie z krzyżem. Niby to druga ciąża i człowiek powinien być mądrzejszy, ale mam stresa , że coś jest nie tak.23.07.2017 - Sandra
Ginekolog: 07.01 na 15:10
-
makalotia wrote:Dziewczyny, czy Wy też macie bóle? Mnie bolą pachwiny naprzemiennie z krzyżem. Niby to druga ciąża i człowiek powinien być mądrzejszy, ale mam stresa , że coś jest nie tak.
Meluśka daj znać potem jak beta. Trzymam kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2018, 08:10
Meluśka lubi tę wiadomość
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Mnie też boli podobnie a nawet ciągnie jedna pachwina jakby mini skurcz momentami trochę się obawiam ale mam nadzieję że wszytsko ok.
Co do witamin itp mój gin telefonicznie do wizyty kazał mi nic nie Zmieniać i przyjmować wszytsko tak jak brałam. I tak też robię.
Blanka musi być dobrze, oszczędzaj się, odpoczywaj.
Trojeczka ściskam mocno.Blanka85 lubi tę wiadomość
2019 ♥️👩🏻
Starania od 09.2017 -
Blanka ale stres masakra... 3 mam kciuki na pewno bedzie dobrze
Niezapominajka spokojnie nie ma co martwic sie na zapas. Daj znac po wizycie
Ja tez zmieniam diete, mam ogromny apetyt, nie umiem sie najesc a potem czesto zoladek daje mi we znaki. Wogole czuje sie dobrze, zadnych specjalnych dolegliwosci nie mam - tylko bol piersi i od czasu do czasu zwlaszcza wieczorem czuje ciagniecie w podbrzuszu. I wieczna zadyszka - ja niewiem czy to mozliwe ale nawet czynnosc pozornie niemeczaca wywoluje u mnie zadyszke poza tym zero mdlosci czy innych bóli.
Blanka85 lubi tę wiadomość
-
Ja mam jeszcze 3 tygodnie do wizyty.. to się dopiero muszę naczekać ;P