Czerwcowe dzieci 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziekuję dziewczyny
Niezapomniana mnie się ten lekarz z Twojego opisu wcale nie podoba. Poza tym poza swoimi kompetencjami może ma równie słaby sprzęt przez co nie widział zarodka, który jest pewnie jeszcze malutki. Trzymaj się i bądź dobrej myśli !
Oleśka chyba tak jak piszesz idziemy łeb w łeb;) Wymiary podobne i nawet tętno , bo u mnie 117.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2018, 21:07
Oleśka11 lubi tę wiadomość
-
Lena1984 wrote:Ja już po wizycie. Całe 4mm szczęścia ❤ i serduszko pięknie bijące Jestem przeszczęśliwa!
Lena1984 lubi tę wiadomość
-
https://mamaginekolog.pl/usg-wczesnej-ciazy-jak-interpretowac/
pewnie znacie. pięknie wszystko opisane. uwielbiam jej wpisy: rzeczowe, konkretne i uspokajające. a ten lubię szczególnie, bo co do dnia opisane, co kiedy powinno być. ja sobie na tej podstawie wyliczałam wizytę z usgAriette1983 lubi tę wiadomość
-
trójeczka wrote:https://mamaginekolog.pl/usg-wczesnej-ciazy-jak-interpretowac/
pewnie znacie. pięknie wszystko opisane. uwielbiam jej wpisy: rzeczowe, konkretne i uspokajające. a ten lubię szczególnie, bo co do dnia opisane, co kiedy powinno być. ja sobie na tej podstawie wyliczałam wizytę z usgWiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2018, 07:29
-
Samsaramsa wrote:Cały czas mnie męczy. Już nie mam. Czym wymiotować. W nocy mąż jeździł po jakieś kropelki na mdłości i wymioty ale nic nie pomogły. Nie wiem o mam wziąść żeby przeszło.
-
Ja cały czas czuję brzuch jakbym miała skurcz non stop
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2018, 08:07
-
makalotia wrote:Ja cały czas czuję brzuch jakbym miała skurcz non stop
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
A ja jestem od rana w pracy. Mam siły za dwóch. Nie wiem jak to Możliwe bo w nocy nie śpię tylko się wierce przez połowę. Aż się obawiam czy wszytsko wporzadku. Wizyta w środę muszę wytrzymać. Do tego przeziębienie. Ale syrop z cebuli już zrobiony więc po powrocie idzie w ruch. Ciepłe skarpety i kocyk. Dobrze ze piersi mnie bolą głupie ale to mnie uspokaja:-D2019 ♥️👩🏻
Starania od 09.2017 -
mother84 wrote:Ja to samo. Od rana już nospa. Patrzę na moja poprzednia ciążę i od 40 DC przez 6 dni bolał mnie mocno brzuch, byłam na IP i było ok. Trzymam się póki co tego że teraz też tak jest. Nie mam sił na nic.
-
makalotia wrote:Ja ogólnie polecam magnez ja nospą też się ratuje, ale staram się jak najmniej, bo czytałam, że też jakoś najlepiej nie wpływa na dziecko. Wolę wziąć więcej tabletek magnezu
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Samsaramsa wrote:Cały czas mnie męczy. Już nie mam. Czym wymiotować. W nocy mąż jeździł po jakieś kropelki na mdłości i wymioty ale nic nie pomogły. Nie wiem o mam wziąść żeby przeszło.
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza