Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
wczoraj dzwoniłam do gina i powiedział że to normalka i tak powinna mieć prawidłowa ciąża więc nie ma się czym przejmować
eehh jak ci zazdroszczę że już masz najgorszy stres za sobą :*
i zobaczyłaś groszka
trzymam kciuki za wyniki ale sądzę że i tak bd dobrzeKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Dziendoberek:)
Ja tez wczoraj miałam usg, Dzidziek ma:
6,33cm, co odpowiada 12t5d
Kość nosowa
Przeziernosc 0,18cm
Zoladek i pecherz moczowy sa
Serduszko 164 uderzenia
A do tego wiercioch i uparciuch jakich mało:)
Co chciała Malucha zmierzyc to sie obracał, co chciała sprawdzić nosek, to zasłaniał rączka:)
Złośliwy, chyba po mamusi:Dmizzelka, Rybeńka, diamonds lubią tę wiadomość
-
jogurcik srednio ale teraz tak mnei naszla ochota w sklepie na taki goracy kubek Knorr makaron z sosem bolonskim- mysle ze wsune- wiem ze to neizdrowo ale zachcialo mi sie-
to zalezy od dnia- ale ciezko z apetytem ,
najgorzej jak mi kielbasa gdzies zaleci - a maz to lubi sobie podjesc..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2014, 11:28
-
ciekawe co mamy w brzuszkach, mówią że jak na mięso jest odrzut to dziewczynka a ja nadal mam przeczucie na chłopca mimo wszystko
imienia nadal nie mam w głowie, paranoja wiem że jest czas ale my z mężem jesteśmy w wyborach powolni i niezdecydowani -
słoneczna 85 wrote:o widzisz:) tu jest oaza spokoju,
ciekawe czemu Rybenka nie zaglada ani Tygrysek:)
a ja mysle co bym mogla zjesc- apetyt u mnie marny
nie wiem kiedy jadlam drugie danie- tylko zupy bo nie moge! no nie moge!!
Jeeestem jestem Kochane mojemizzelka lubi tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
Mnie niestety też odrzuca od jedzenia, najgorzej jest z rana, bo nie wiem co sobie na śniadanie wszamać. Niestety jak coś mi brzydko zapachnie a jest tak prawie cały czas to zaraz lecę do kibelka
Ja to mam teraz stracha bo już dwa tygodnie nie widziałam Maluszka a tu jeszcze dwa tygodnie trzeba czekać. Cieszę się, że Wasze wizyty wyszły pomyślnie! Niech te nasze Maluszki sobie rosną zdrowiutkie :*
A co do płci to ja też mam przeczucia na chłopaka. Ale nie mam czegoś takiego, że chciałabym to albo tamto. Wszystko mi jedno, byle zdrowe było.
U Tygryska też wszystko dobrze. Na marcówkach nie podobał jej się klimat i w sumie mi też się średnio tam podoba. Więcej czytam niż się udzielam, ale ja już taka jestem, że ogólnie mało piszę.Krokodylica lubi tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
ja tak samo, mało się udzielam tylko tam gdzie lubie
zobaczysz będzie dobrze, w koncu to szczęśliwe forum z samymi dobrymi wieściami
ja gorzej się nakręcałam tam chorobami itp. a teraz głowa mi odpoczęła i mogę cieszyc sie ciążą
oo zapachy.. wrażliwa nadal jestem a jak mnie piersi nie raz zabolą, ze nie wiem jak sie ulozyc i ten ból tak falami nachodzi :<
Krokodylica, Justyska89 lubią tę wiadomość