Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
oojj tak piersi to jest masakra hehe nie dość, że bolą jak cholerka to jeszcze sutki są tak wrażliwe, że ciężko wytrzymać. Ja to teraz się nie rozstaję ze stanikiem hihi ;p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2014, 20:51
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
Ja uciekam Kobitki :* dobrej nocki Wam życzę
będę tu częściej zaglądać
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
a co tam na tych marcowkach? u nas tez na lutowkach roznie bylo ale jedna PAni sie pozegnala i jest spokoj:)
mnie tez mdli - ale juz nie tak jak wczesniej
zwykle rano wymiotuje po wstaniu z lozka- dzis tez- wiec nie wiem kiedy to ustapi i kiedy mi apetyt powroci
mam z tym problem ogromny
miesa w ogole nie moge , niech mi tylko gdzies zaleci miesem to juz koniec..
-
Ja też mam problem z mięsem. Najbardziej mnie odrzuca. A mąż to mięsożerca i biedny bo mu nawet kotleta nie jestem w stanie usmażyć.
Co do marcówek to faktycznie dziwnie tam, każda pisze tylko o sobie. Nie interesują je inne dziewczyny, takie odnoszę wrażenie.mizzelka lubi tę wiadomość
-
No ja też niestety mam takie wrażenie. A Tygrysek tez pisała, że jej się tam nie podoba i dlatego tam już nie pisze. Szkoda ze tu do nas nie zajrzy. Brakuje też Daisy. A wiecie może co u niej? Słoneczna u Ciebie za chwilkę będzie 2gi trymestr to może juz te wymioty sobie pójdą w niepamięć, życzę Ci tego Kochana :-*Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs -
Macie takie dni ze w ogóle nie czujecie się jak w ciąży?
Bo ja tak mam i potem się doluje (głupia ja) strasznie chciałabym juz zobaczyć Maleństwo. Albo fajnie by było jakby były takie mini usg i można by było sobie w domu podglądać heheWiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2014, 10:48
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs -
no ja do usg czekalalm teraz od 10 lipca wiec prawie miesiac- bardzo sie balaam ze serce nie bije bo brzucha nie widac itd..
teraz troche sie zaokragla
duzo schudlam wiec moze dlatego
a ktos ma Tygryska w znajomych? moze trzeba jej napisac
co do marcowek- ja czasem tam zagladam bo duzo dzieczyn nei zalapalo sie na luty z czerwcowek i dlatego ale tez czasem cos napisze to jakby nikt nie widzial ze napsialaam.....
-
Ja mam Tygryska w znajomych właśnie jej pisałam kilka dni temu i mi odpisała ze u niej wszytko dobrze, dzidzia rośnie
i ze właśnie nie podoba jej się klimat na Marcowkach.
Z tym czekaniem to ja mam właśnie dokładnie tak jak Ty hehe codziennie sobie brzuch mierze Haha wariatka ze mnie jestmam nadzieje, ze jak Daisy się uda to tu do nas dołączy
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs -
A o czym ten film? Ja jestem za bardzo wrażliwa
i teraz płacze nawet na reklamach hehe
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs -
nick nieaktualnyWitam kobietki.
Znalazłam ten wątek bo przypomniałam sobie jeszcze z różowej strony że go założyłyście. Nie wiem czy mogę tu dołączyć. Nie często się udzielam na marcówkach bo mam 3,5 latkę w domu wiec nie zawsze znajduję czas.
Jeśli już coś napiszę raczej z pytaniem do wszystkich o potwierdzenie bądź negacje czegoś bądź odpiszę coś to znajduje się bez echa...jakby post był niewidoczny ale cóż. ..
Po różowej stronie wszystkie się wspierały a tu takie Zosie Samosiebez obrazy.
Nie wiem czy mnie przyjmiecie? Jak pisałam nie udzielam się często. Staram się nie wkręcac, nie panikować, słuchać lekarza a nie internetui pozytywnie nastawiać się do czasu oczekiwania na małego rewolucjonistę naszego życia.
mizzelka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
A skąd mogę to ściągnąć bo to w sumie nowy film i nie wiem czy będę umiała go ściągnąć. Masz jakąś fajną stronkę?Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs -
Pewnie ze możesz
widzę, że nie tylko ja miałam tam takie wrażenie...
Ja tez staram się myśleć pozytywnie (są czasem chwile słabości) i w ogóle nie czytam nic z necie. Co ma być to będzie
ja bardzo zawierzyłam ta ciążę Bogu. Modlę się codziennie i dziękuję za każdy dzień z moim Maleństwem
diamonds, Krokodylica lubią tę wiadomość
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs -
nick nieaktualnyDzięki:-)
W poprzedniej ciąży miałam nikły dostęp do internetu- tylko w pracy w wolnej chwili mogłam coś poczytać i w sumie jak teraz poczytałam o swoich dolegliwościach to włos się jeży. A tak słuchałam lekarzy którzy zapewniali ze będzie ok i wierzyłam w to więc i teraz zamierzam w ten sposób podchodzić do wizyt i wytycznych lekarzy
mizzelka lubi tę wiadomość
-
Hehe no w sumie nie pomyślałam o tym
jak wróci z pracy to go poproszę
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs