X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
Odpowiedz

Czerwcowe/Lipcowe testerki :)

Oceń ten wątek:
  • Rybeńka Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oojj tak piersi to jest masakra hehe nie dość, że bolą jak cholerka to jeszcze sutki są tak wrażliwe, że ciężko wytrzymać. Ja to teraz się nie rozstaję ze stanikiem hihi ;p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2014, 20:51

Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa <3

<3 MAJUSIA <3
    28.02.2015r.

<3 MICHAŚ <3
    05.10.2017r.

On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..

Zaczynamy 9cs
  • Rybeńka Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja uciekam Kobitki :* dobrej nocki Wam życzę :) będę tu częściej zaglądać :)

Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa <3

<3 MAJUSIA <3
    28.02.2015r.

<3 MICHAŚ <3
    05.10.2017r.

On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..

Zaczynamy 9cs
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no mam nadzieje, dobrej nocki a ja czekam aż mi się żołądek uspokoi i tez się kładę, nawet zmywać mi sie nie chce, jutro to zrobie :)

Dobranoc :*

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co do stanika omijam jak mogę, ale mieszkam z tesciami i niestety musze zasłonić te swoje cycki :D ale mam luźny stanik i bez usztywnien więc daje jakos rade :D

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a co tam na tych marcowkach? u nas tez na lutowkach roznie bylo ale jedna PAni sie pozegnala i jest spokoj:)

mnie tez mdli - ale juz nie tak jak wczesniej

zwykle rano wymiotuje po wstaniu z lozka- dzis tez- wiec nie wiem kiedy to ustapi i kiedy mi apetyt powroci

mam z tym problem ogromny

miesa w ogole nie moge , niech mi tylko gdzies zaleci miesem to juz koniec..

atdcqtkf2affvuei.png
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też mam problem z mięsem. Najbardziej mnie odrzuca. A mąż to mięsożerca i biedny bo mu nawet kotleta nie jestem w stanie usmażyć.

Co do marcówek to faktycznie dziwnie tam, każda pisze tylko o sobie. Nie interesują je inne dziewczyny, takie odnoszę wrażenie.

mizzelka lubi tę wiadomość

• Rybeńka Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja też niestety mam takie wrażenie. A Tygrysek tez pisała, że jej się tam nie podoba i dlatego tam już nie pisze. Szkoda ze tu do nas nie zajrzy. Brakuje też Daisy. A wiecie może co u niej? Słoneczna u Ciebie za chwilkę będzie 2gi trymestr to może juz te wymioty sobie pójdą w niepamięć, życzę Ci tego Kochana :-*

<3 MAJUSIA <3
    28.02.2015r.

<3 MICHAŚ <3
    05.10.2017r.

Zaczynamy 9cs
  • Rybeńka Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macie takie dni ze w ogóle nie czujecie się jak w ciąży?
    Bo ja tak mam i potem się doluje (głupia ja) strasznie chciałabym juz zobaczyć Maleństwo. Albo fajnie by było jakby były takie mini usg i można by było sobie w domu podglądać hehe

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2014, 10:48

<3 MAJUSIA <3
    28.02.2015r.

<3 MICHAŚ <3
    05.10.2017r.

Zaczynamy 9cs
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja do usg czekalalm teraz od 10 lipca wiec prawie miesiac- bardzo sie balaam ze serce nie bije bo brzucha nie widac itd..

teraz troche sie zaokragla

duzo schudlam wiec moze dlatego

a ktos ma Tygryska w znajomych? moze trzeba jej napisac

co do marcowek- ja czasem tam zagladam bo duzo dzieczyn nei zalapalo sie na luty z czerwcowek i dlatego ale tez czasem cos napisze to jakby nikt nie widzial ze napsialaam.....

atdcqtkf2affvuei.png
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a co do Daisy- czasem tu zaglada i podczytuje.
    widzialam ze zaczela nowy cykl.

atdcqtkf2affvuei.png
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tak w ogole to polecam wam film NIebo istnieje naprawde- ktos u nas wspomnial o tyhm i ja ogladlaam ze 2 tyg temu- poryczalam sie

chociaz jak ktos nie jest wrazliwy to pewnie mu sie nie spodoba

Groszek lubi tę wiadomość

atdcqtkf2affvuei.png
  • Rybeńka Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam Tygryska w znajomych właśnie jej pisałam kilka dni temu i mi odpisała ze u niej wszytko dobrze, dzidzia rośnie :-) i ze właśnie nie podoba jej się klimat na Marcowkach.
    Z tym czekaniem to ja mam właśnie dokładnie tak jak Ty hehe codziennie sobie brzuch mierze Haha wariatka ze mnie jest :-P mam nadzieje, ze jak Daisy się uda to tu do nas dołączy :-)

<3 MAJUSIA <3
    28.02.2015r.

<3 MICHAŚ <3
    05.10.2017r.

Zaczynamy 9cs
  • Rybeńka Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A o czym ten film? Ja jestem za bardzo wrażliwa :-P i teraz płacze nawet na reklamach hehe

<3 MAJUSIA <3
    28.02.2015r.

<3 MICHAŚ <3
    05.10.2017r.

Zaczynamy 9cs
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sciagnij sobei to zoabczysz ;)

ale tak naprawde jest tam historia chlopca- ktory teroetycznie jakby przezyl smiersc kliniczna i widzial niebo ( chociaz naprawde serce nie stanelo)

musisz obejrzec

atdcqtkf2affvuei.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam kobietki.
    Znalazłam ten wątek bo przypomniałam sobie jeszcze z różowej strony że go założyłyście. Nie wiem czy mogę tu dołączyć. Nie często się udzielam na marcówkach bo mam 3,5 latkę w domu wiec nie zawsze znajduję czas.
    Jeśli już coś napiszę raczej z pytaniem do wszystkich o potwierdzenie bądź negacje czegoś bądź odpiszę coś to znajduje się bez echa... :-/ jakby post był niewidoczny ale cóż. ..
    Po różowej stronie wszystkie się wspierały a tu takie Zosie Samosie ;-) bez obrazy.

Nie wiem czy mnie przyjmiecie? Jak pisałam nie udzielam się często. Staram się nie wkręcac, nie panikować, słuchać lekarza a nie internetu ;-) i pozytywnie nastawiać się do czasu oczekiwania na małego rewolucjonistę naszego życia.

mizzelka, Krokodylica lubią tę wiadomość

• Rybeńka Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A skąd mogę to ściągnąć bo to w sumie nowy film i nie wiem czy będę umiała go ściągnąć. Masz jakąś fajną stronkę?

<3 MAJUSIA <3
    28.02.2015r.

<3 MICHAŚ <3
    05.10.2017r.

Zaczynamy 9cs
  • Rybeńka Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie ze możesz :-) widzę, że nie tylko ja miałam tam takie wrażenie...
    Ja tez staram się myśleć pozytywnie (są czasem chwile słabości :-P) i w ogóle nie czytam nic z necie. Co ma być to będzie :-) ja bardzo zawierzyłam ta ciążę Bogu. Modlę się codziennie i dziękuję za każdy dzień z moim Maleństwem :-)

diamonds, Krokodylica lubią tę wiadomość

<3 MAJUSIA <3
    28.02.2015r.

<3 MICHAŚ <3
    05.10.2017r.

Zaczynamy 9cs
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki:-)
    W poprzedniej ciąży miałam nikły dostęp do internetu- tylko w pracy w wolnej chwili mogłam coś poczytać i w sumie jak teraz poczytałam o swoich dolegliwościach to włos się jeży. A tak słuchałam lekarzy którzy zapewniali ze będzie ok i wierzyłam w to więc i teraz zamierzam w ten sposób podchodzić do wizyt i wytycznych lekarzy :-)

mizzelka lubi tę wiadomość

• słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Diamonds, mozesz mozesz.

film mozesz sciagnac z torrenta- ja sie nei znam, maz zawsze sciaga wiec i Ty popros swojego:)

diamonds lubi tę wiadomość

atdcqtkf2affvuei.png
  • Rybeńka Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe no w sumie nie pomyślałam o tym :-P jak wróci z pracy to go poproszę :-)

<3 MAJUSIA <3
    28.02.2015r.

<3 MICHAŚ <3
    05.10.2017r.

Zaczynamy 9cs
‹‹ 9 10 11 12 13 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ