X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
Odpowiedz

Czerwcowe/Lipcowe testerki :)

Oceń ten wątek:
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a gdzie pracujesz diamonds o ile mogę wiedzieć? :)

a owoce też mi średnio podchodzą. kupiłam arbuza z wielką smaką.. mąż nie lubi ale ja uwielbialam... a teraz? zjadłam kawałek i koniec... aby banana toleruje i winogrona i nic wiecej, wczesniej nawet jakblka prędzej mi wchodziły ;/
    dobrze że chociąz pomyślał i coś ci kupił :)
    nie to co mój romeo za 10 złotych :D :D :D

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rzadkość przebywania powinna być już dobrym znacznikiem, nikogo nie obrażamy, tylko wyrażamy opinie, nie wymieniamy osob, jeżeli zostałaś urażona to soryy ;)
    ale nie masz o co.
    A myślę że już ładniej jest tu przebywać ani nikogo nie urażać niż napisać dość dosadną opinie na marcówkach i potem czekać jak na zlinczowanie ;)
    prosta zasada: nie pasuje, nie wchodź :)

myślę że kilka zdań i tak by nic nie zmieniło ani stylu pisania, może na moment na chwile.. ale nie na długo :)

diamonds lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    S

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2014, 00:31

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o to ciekawie widzę że masz, ja też mam styczność z zwierzątkami i wiem co czujesz, problemy na okrągło...

diamonds lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra uciekam zająć się małą bo nuda i tv to najgorsze dla dzieci. Miłego i spokojnego dnia dla wszystkich :-)

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłego dnia a ja lecę do roboty :D dziś szau :D

a co do forum jeszcze jedno dodam.. ja tam byłam od samego początku i było w miarę, potem dochodziły nowe osoby, nowe tematy do obgadania itp i nie mogłam się odnaleźć, (mocno dziwne bo zawsze miło mi się rozmawia i zawsze sie jakis temat znajdzie) potem z czasem utworzyła się SWOJA grupka i bardzo dobrze, nikt nikomu tego nie broni :) możecie pisać sobie do bólu i macie jakieś tematy wspólne, więc nie rozumiem "oburzenia", my tworzymy też tutaj swoją paczkę i czujemy się komfortowo jak na razie i nie powinno być pretensji w tym kierunku :D ja mam jeszcze jedno forum na różowej które uwielbiam i go nie opuszczę :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ależ ja się nie oburzam ani nie jestem urażona :) Ja tylko jestem nauczona pisać/mówić co myślę dlatego do Was napisałam. Nie oczekuje od Was ani przeprosin, ani zmiany zachowania, ani powrotu na forum marcówek. Niczego nie oczekuje :) Jak napisałam wyżej - ja tylko uważam, że jeśli coś Wam się nie podoba na forum marcówek to powinnyście o tym napisać na forum marcówek albo nie pisać o tym wcale. Ale to tylko moje zdanie.

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    każdy ma inną szkołę, ja też jestem nauczona szczerości, ale jak mam iść i napisać i znów się kłócić czy też oburzać, nie potrzebujecie tam kontrowersji, tym bardziej że stres jest wynikami itp.. po co robic zamieszanie?
    a my mamy inne zdanie i mamy do tego prawo :) no chyba że się mylę :)
    ja nie bd przepraszać za szczerość bo nie popełnilam przestępstwa ani nie skłamalam :D

macie siebie i się cieszcie :) nie potrzebuję tutaj zamieszania :)
    nie czuje się winna, forum jest publiczne i też zajrzałaś więc wiesz o co chodzi i możesz "spać spokojnie" nie udzielałam się na forum bardzo długo i aby jedna osoba sie zapytała o mnie o co jestem bardzo wdzięczna... Więc nie rozumiem po co by miały być ukłony w stronę tam tego forum :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2014, 11:03

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak już napisałam nie oczekuje przeprosin :) ale za swoją szczerość też nie zamierzam przepraszać :)

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i bardzo dobrze bo nie masz za co.

• słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja w sumie nie znikam z innych watkow- pisze i tu i tu, w roznych innych tez, na rozowej stronei tez./

kazdy pisze ile chce:)

atdcqtkf2affvuei.png
  • Rybeńka Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie, tez tak uważam. Każdy ma prawo pisać gdzie chce i ile chce. Ja np. Nie lubię za dużo pisać, w sensie cały dzień siedzieć na forum żeby się nie zgubić w temacie. Szkoda mi czasu. A tu jest i spokojniej i nawet jak napisze za 2 dni to wiem ze dziewczyny mi odpisza a nie jak na marcowych ze zostałam olana.
    Zmienię temat :-P mam pytanie czy znacie jakiś fajny program do projektowania łazienek? Mam straszny z tym problem...

Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa <3

<3 MAJUSIA <3
    28.02.2015r.

<3 MICHAŚ <3
    05.10.2017r.

On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..

Zaczynamy 9cs
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    do projektowania jest zajefajny program PRO100..
    ja zaprojektowałam dzięki niemu swoją kuchnię na full wypasik

można ściągnąć oryginalną wersję na torrenty.org
    niestety rejestracja kosztuje 10zł ale warto bo są i filmy i książki inne programy do pobrania :)

• słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja nei mam programow- sama wymyslilam lazienke- chodizlam po sklepach i ogladadalam plytki:)

czy ktoras z was juz sciagnela sobei film?:)

atdcqtkf2affvuei.png
  • Rybeńka Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja go właśnie oglądam :-) jestem w połowie :-) i zrobiłam sobie przerwę. Idę zrobić sobie herbatkę i coś na ząb :-)

Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa <3

<3 MAJUSIA <3
    28.02.2015r.

<3 MICHAŚ <3
    05.10.2017r.

On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..

Zaczynamy 9cs
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o to fajnie

a tak z innej beczki - bo widze ze dziewczyny maluja paznokcie , a wy malujecie??

jak nie bylam jesczze w ciazy to w Dzien DObry TVN byl jakis lekarz- juz nei pamietam ale mowili ze jak kobieta maluje paznokcie w ciazy to dziecko moze miec autyzm

pamietam bo jesczze mowilam kolezance o tym no i ja nei maluje

co o tym myslicie?>

atdcqtkf2affvuei.png
  • Groszek Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka;) dawno mnie nie było..ale zasuwacie :D

ja ogladałam ten film..Niebo istnieje naprawde 2 tygodnie temu i tez płakałam... śliczny film :)

hmm..ja bym tam malowała paznokcie..nie wiem jaki zwiazek moga miec paznokcie z autyzmem...? jakies dziwne to... no ale moze sie nie znam...

:)

relge6yd309xm1zq.png
  • Groszek Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chyba ze substancje chemiczne występujace w jakimś lakierze, wnikaja do krwi, przenikaja do łożyska i wpływają w jakis sposob na rozwój układu nerwowego, jakies neuroprzekaźniki i coś sie pokiełbasi wtedy... sama nie wiem :|

relge6yd309xm1zq.png
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no wlasnie ! no mwoie ze widzialam ten program na wlasne oczy - nei to ze ktos mi opowiedzial.

na pewno bylo w Dzien Dobry TVN

mzoe cos w tym jest

ja tam nie maluje- wole dmuchac na zimne..;)

atdcqtkf2affvuei.png
  • Groszek Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie maluje w ogole... raz we stopkach mialam... w sumie po przemysleniu, to chyba tez bym jednak nie malowala... ;-)

Jak patrze na lutoweczki, to wszystkie maja takie duze brzuchy a ja dalej deska, dopiero jak pojem to cos widac...:/

Cos mnie mdli, a mialo przejsc;/ jakas zgage mialam tez z rana...

relge6yd309xm1zq.png
‹‹ 11 12 13 14 15 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ