X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
Odpowiedz

Czerwcowe/Lipcowe testerki :)

Oceń ten wątek:
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a gdzie pracujesz diamonds o ile mogę wiedzieć? :)

a owoce też mi średnio podchodzą. kupiłam arbuza z wielką smaką.. mąż nie lubi ale ja uwielbialam... a teraz? zjadłam kawałek i koniec... aby banana toleruje i winogrona i nic wiecej, wczesniej nawet jakblka prędzej mi wchodziły ;/
    dobrze że chociąz pomyślał i coś ci kupił :)
    nie to co mój romeo za 10 złotych :D :D :D

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rzadkość przebywania powinna być już dobrym znacznikiem, nikogo nie obrażamy, tylko wyrażamy opinie, nie wymieniamy osob, jeżeli zostałaś urażona to soryy ;)
    ale nie masz o co.
    A myślę że już ładniej jest tu przebywać ani nikogo nie urażać niż napisać dość dosadną opinie na marcówkach i potem czekać jak na zlinczowanie ;)
    prosta zasada: nie pasuje, nie wchodź :)

myślę że kilka zdań i tak by nic nie zmieniło ani stylu pisania, może na moment na chwile.. ale nie na długo :)

diamonds lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    S

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2014, 00:31

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o to ciekawie widzę że masz, ja też mam styczność z zwierzątkami i wiem co czujesz, problemy na okrągło...

diamonds lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra uciekam zająć się małą bo nuda i tv to najgorsze dla dzieci. Miłego i spokojnego dnia dla wszystkich :-)

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłego dnia a ja lecę do roboty :D dziś szau :D

a co do forum jeszcze jedno dodam.. ja tam byłam od samego początku i było w miarę, potem dochodziły nowe osoby, nowe tematy do obgadania itp i nie mogłam się odnaleźć, (mocno dziwne bo zawsze miło mi się rozmawia i zawsze sie jakis temat znajdzie) potem z czasem utworzyła się SWOJA grupka i bardzo dobrze, nikt nikomu tego nie broni :) możecie pisać sobie do bólu i macie jakieś tematy wspólne, więc nie rozumiem "oburzenia", my tworzymy też tutaj swoją paczkę i czujemy się komfortowo jak na razie i nie powinno być pretensji w tym kierunku :D ja mam jeszcze jedno forum na różowej które uwielbiam i go nie opuszczę :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ależ ja się nie oburzam ani nie jestem urażona :) Ja tylko jestem nauczona pisać/mówić co myślę dlatego do Was napisałam. Nie oczekuje od Was ani przeprosin, ani zmiany zachowania, ani powrotu na forum marcówek. Niczego nie oczekuje :) Jak napisałam wyżej - ja tylko uważam, że jeśli coś Wam się nie podoba na forum marcówek to powinnyście o tym napisać na forum marcówek albo nie pisać o tym wcale. Ale to tylko moje zdanie.

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    każdy ma inną szkołę, ja też jestem nauczona szczerości, ale jak mam iść i napisać i znów się kłócić czy też oburzać, nie potrzebujecie tam kontrowersji, tym bardziej że stres jest wynikami itp.. po co robic zamieszanie?
    a my mamy inne zdanie i mamy do tego prawo :) no chyba że się mylę :)
    ja nie bd przepraszać za szczerość bo nie popełnilam przestępstwa ani nie skłamalam :D

macie siebie i się cieszcie :) nie potrzebuję tutaj zamieszania :)
    nie czuje się winna, forum jest publiczne i też zajrzałaś więc wiesz o co chodzi i możesz "spać spokojnie" nie udzielałam się na forum bardzo długo i aby jedna osoba sie zapytała o mnie o co jestem bardzo wdzięczna... Więc nie rozumiem po co by miały być ukłony w stronę tam tego forum :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2014, 11:03

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak już napisałam nie oczekuje przeprosin :) ale za swoją szczerość też nie zamierzam przepraszać :)

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i bardzo dobrze bo nie masz za co.

• słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja w sumie nie znikam z innych watkow- pisze i tu i tu, w roznych innych tez, na rozowej stronei tez./

kazdy pisze ile chce:)

atdcqtkf2affvuei.png
  • Rybeńka Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie, tez tak uważam. Każdy ma prawo pisać gdzie chce i ile chce. Ja np. Nie lubię za dużo pisać, w sensie cały dzień siedzieć na forum żeby się nie zgubić w temacie. Szkoda mi czasu. A tu jest i spokojniej i nawet jak napisze za 2 dni to wiem ze dziewczyny mi odpisza a nie jak na marcowych ze zostałam olana.
    Zmienię temat :-P mam pytanie czy znacie jakiś fajny program do projektowania łazienek? Mam straszny z tym problem...

Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa <3

<3 MAJUSIA <3
    28.02.2015r.

<3 MICHAŚ <3
    05.10.2017r.

On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..

Zaczynamy 9cs
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    do projektowania jest zajefajny program PRO100..
    ja zaprojektowałam dzięki niemu swoją kuchnię na full wypasik

można ściągnąć oryginalną wersję na torrenty.org
    niestety rejestracja kosztuje 10zł ale warto bo są i filmy i książki inne programy do pobrania :)

• słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja nei mam programow- sama wymyslilam lazienke- chodizlam po sklepach i ogladadalam plytki:)

czy ktoras z was juz sciagnela sobei film?:)

atdcqtkf2affvuei.png
  • Rybeńka Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja go właśnie oglądam :-) jestem w połowie :-) i zrobiłam sobie przerwę. Idę zrobić sobie herbatkę i coś na ząb :-)

Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa <3

<3 MAJUSIA <3
    28.02.2015r.

<3 MICHAŚ <3
    05.10.2017r.

On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..

Zaczynamy 9cs
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o to fajnie

a tak z innej beczki - bo widze ze dziewczyny maluja paznokcie , a wy malujecie??

jak nie bylam jesczze w ciazy to w Dzien DObry TVN byl jakis lekarz- juz nei pamietam ale mowili ze jak kobieta maluje paznokcie w ciazy to dziecko moze miec autyzm

pamietam bo jesczze mowilam kolezance o tym no i ja nei maluje

co o tym myslicie?>

atdcqtkf2affvuei.png
  • Groszek Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka;) dawno mnie nie było..ale zasuwacie :D

ja ogladałam ten film..Niebo istnieje naprawde 2 tygodnie temu i tez płakałam... śliczny film :)

hmm..ja bym tam malowała paznokcie..nie wiem jaki zwiazek moga miec paznokcie z autyzmem...? jakies dziwne to... no ale moze sie nie znam...

:)

relge6yd309xm1zq.png
  • Groszek Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chyba ze substancje chemiczne występujace w jakimś lakierze, wnikaja do krwi, przenikaja do łożyska i wpływają w jakis sposob na rozwój układu nerwowego, jakies neuroprzekaźniki i coś sie pokiełbasi wtedy... sama nie wiem :|

relge6yd309xm1zq.png
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no wlasnie ! no mwoie ze widzialam ten program na wlasne oczy - nei to ze ktos mi opowiedzial.

na pewno bylo w Dzien Dobry TVN

mzoe cos w tym jest

ja tam nie maluje- wole dmuchac na zimne..;)

atdcqtkf2affvuei.png
  • Groszek Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie maluje w ogole... raz we stopkach mialam... w sumie po przemysleniu, to chyba tez bym jednak nie malowala... ;-)

Jak patrze na lutoweczki, to wszystkie maja takie duze brzuchy a ja dalej deska, dopiero jak pojem to cos widac...:/

Cos mnie mdli, a mialo przejsc;/ jakas zgage mialam tez z rana...

relge6yd309xm1zq.png
‹‹ 11 12 13 14 15 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ