Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
mizzelka wrote:Miłego dnia kochane, ja dziś pełen dzien pracy, ślub siostry już jutro nie mogę się doczekać
u was też padało? u mnie całą noc burza była ale w koncu upragniony deszcz po tylu tyg suszy
Tylko Ty się tam nie przemęczaj na weselu.mizzelka lubi tę wiadomość
-
słoneczna 85 wrote:o to fajnie
a tak z innej beczki - bo widze ze dziewczyny maluja paznokcie , a wy malujecie??
jak nie bylam jesczze w ciazy to w Dzien DObry TVN byl jakis lekarz- juz nei pamietam ale mowili ze jak kobieta maluje paznokcie w ciazy to dziecko moze miec autyzm
pamietam bo jesczze mowilam kolezance o tym no i ja nei maluje
co o tym myslicie?>
Ja nie maluję ale to dlatego że ja ogólnie nie maluję paznokci, tylko na święta czy wesela, a na co dzień nie. -
Ja też raczej nie maluję w ogóle. Teraz za tydzień idę też na wesele o sobie pomaluję, ale tylko jeden raz.Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
Oj biedactwo, Maleństwo Ci chciało się przypomnieć na noc
A film bardzo fajny i w sumie to daje do myślenia. Mi się podobał a popłakałam tylko raz jak ten mały trafił do szpitala.
Ja Wam za to polecam film "gwiazd naszych wina" byłam na tym w kinie 2 razy i większość filmu przepłakałam. Piękny naprawdę piękny film.Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
słoneczna 85 wrote:o to fajnie
a tak z innej beczki - bo widze ze dziewczyny maluja paznokcie , a wy malujecie??
jak nie bylam jesczze w ciazy to w Dzien DObry TVN byl jakis lekarz- juz nei pamietam ale mowili ze jak kobieta maluje paznokcie w ciazy to dziecko moze miec autyzm
pamietam bo jesczze mowilam kolezance o tym no i ja nei maluje
co o tym myslicie?>
ja maluje i nawet sobie hybrydy zrobiłamolka30 lubi tę wiadomość
-
Mizzelko udanej zabawy! Nie przemęczaj się tam i baw się dobrze
mizzelka lubi tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs -
Mizzelko udanej zabawy!
hybrydy chyba mozna
czytalam ze nei mozna akrylu i tipsow bo to przenika- wczoraj o tym szuakalam
a jesli chodzi o malowanie to tez napsiane ze mozna malowac jedna warstwe lakieru bo jak dwie to juz moze przenikac do plodu jakis toluen- w zaleznosci od lakieru
no i malowac przy otwartym oknie- chodzi pewnie bardziej o opary i zmywanie acetonem- bo to szkodzi.
no ale akryl ten na pewno na paznokciach.
mizzelka lubi tę wiadomość
-
o odnosnie szczepionek sie nie zgodze i nie bede czytac tych NOP STOP i takie tam.
Szczepionki nam ratuja zycie...choroby powracaja, gruzlica wraca;/ ktos sie uprze, niech nie szczepi ale potem zeby nie plakał ze dziecko zachoruje..
szczepionki zawsze miały w swoim skladzie mini rtec, ale to tylko konserwant, bo musi byc w szczepionce...po prostu. Wg mnie te "szkodliwości" i niby badania w tym kierunku poczynione były przez konkurencyjne koncerny farmaceutyczne, ktore wymysla inna szczepionke, z mniesza zawartoscia rtęci lub innymi konserwantami.
Jakos my bylysmy szczepione na wszystko (przynajmniej ja) i zyje;) a myslicie ze ktos by sie zastanawial nad dokladnym skladem szczepionki?
autyzm moim zdaniem moze sie brac z "wyrywania" matce dziecka z brzucha...gdy jest nieprzygotowane od porodu, a tu bach c.cesarskie...i sa na to badania poczynione.
kurcze, ja chciałam zrobic paznokcie sobie :p jakies tipsy...mowicie ze nie mozna?
ale grac kurde;/ feeee..padam nawet w domu, a wczora wieczorem prawie bym bełtnęła ;/diamonds lubi tę wiadomość
-
słoneczna 85 wrote:no wlasnie ! no mwoie ze widzialam ten program na wlasne oczy - nei to ze ktos mi opowiedzial.
na pewno bylo w Dzien Dobry TVN
mzoe cos w tym jest
ja tam nie maluje- wole dmuchac na zimne..
Dawno do Was nie zaglądałam a tu widzę ruch
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2014, 16:50
-
Milej niedzieli Kochane
olka30, Groszek lubią tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs -
Hej kobietki, ale gorac ufff;-/
Alez ten lipiec z sierpniem daje czadu...
Bylam w kosciele, o malo co nie kopyrtnelam..ze tak powiem;-p
Goraco, mroczki przed oczami...
Odnosnie filmu niebo istnieje naprawde, polecam:-)
Plakalam jak bobr w wielu momentach...
A o filmie gwiazd naszych wina czytalam, tez musze go obejrzec...ale wiem ze bedzie smutny...
Milej niedzieli;-) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGroszek wrote:
Jak patrze na lutoweczki, to wszystkie maja takie duze brzuchy a ja dalej deska, dopiero jak pojem to cos widac...
Cos mnie mdli, a mialo przejsc;/ jakas zgage mialam tez z rana...
Kochana brzuszek jeszcze zdąży się pokazać. Trzeba będzie zmieniać garderobę
Mdlić może chyba długo, długo... niestety. oby wymioty nie towarzyszyły bo to najgorsze, bynajmniej dla mnie. Wszystko trzeba znieść dzielnie. Po różowej stronie wszystko byśmy dały żeby zajść w upragnioną ciążę bez względu na towarzyszące jej dolegliwości
ja zawsze tak myślę, że nie po to tyle się starałam, żeby się dawać teraz jakiemuś serkowi czy bananowiGroszek, olka30 lubią tę wiadomość