Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tygrysku cudowne wieści Szyjka wygląda na bardzo ładną Ale już jesteś na takim etapie ciąży, że należy Ci się odpoczynek
A tak w ogóle to już duża ta Twoja Dama
Magdalenko widzę, że masz zachciewajki na kwaśne raczej, ciekawe co tam Twoje Maleństwo ma między nóżkami ;p ale żeby się dowiedzieć, to jeszcze troszeczkę musimy poczekać.Tygrysek, Krokodylica, Daisy lubią tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
Dasz radę Mizzelko :*
mizzelka lubi tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
Magdaleno, ładnie to tak nakręcać mnie na ogórki kiszone? najlepiej z pasztetem! Mrrrr...
Zaczynam jedno wielkie leniuchowanie.... chociaż, puki się kulam to chyba zechcę porobić coś w domu jeszcze. Sprzątać będę przed porodem, żeby przyśpieszyć
Dostałam L4 z oznaczeniem 2 - czyli "chodzące". Czy któraś wie może czego nie mogę?
Od środy (za tydzień) zaczynamy szkołę rodzenia! Jupi!Krokodylica lubi tę wiadomość
Natalka 03.2015
-
Tugrysku, swietne wiesci!
Chodzace l4 znaczy tyle, ze jak zus Cie odwiedzi w domu zeby sprawdzic jak sie masz i czy jestes faktycznie w ciazy, to moze Cie w tym domu nie byc. Lezace l4 oznacza ze w domu masz byc i jak zus przyjdzie a Ciebie nie bedzie to grubo sie trzeba tlumaczyc na wezwaniu!
Madzia aaaaaaaa ja nie moge jakie zachcianki
Wlasnie zrobilam zurek, knora doprawilam wrzucilam jajko. Zadna zachciewajka, mezus kupil rano to trzeba podac haha
Lece na 17 na wywiadowke
Rybenko wyniki moim zdaniem masz bdb. Ok 100 to super po podaniu, potem spadlo wiec swietnie!Rybeńka lubi tę wiadomość
-
ja tez mam zwolnienie L4.. tylko musi byc te 30 dni.. a ja mam aby 20 dni ale nie wciskam do KRUSu tylko poczekam na kolejne zwolnienie i wtedy dam.
to zwrócą za te 50 dni.
ughh...
Tygrysku leniuszkuj
Daisy Fajny miś rzeczywiście oryginalny i córcia jaka uśmiechnięta śliczna jest
-
mizzelka wrote:ja tez mam zwolnienie L4.. tylko musi byc te 30 dni.. a ja mam aby 20 dni ale nie wciskam do KRUSu tylko poczekam na kolejne zwolnienie i wtedy dam.
to zwrócą za te 50 dni.
ughh...
Mizzelka, co to znaczy? Ja mam 23 dni, bo do 19 grudnia... no i?
Natalka 03.2015
-
nie wiem jak w Zusie.. bo u mnie w Krusie wypłacają za zwolnienie 10zł za dzien i pamiętam jak dawałam w krusie za mamę zwolnienie i nie było pełnych 30 dni to kazali przyjść z drugim zwolnieniem i dopiero wypłacą kasę i za zaległe też
i pamietam jak jeszcze do nipu sie przyczepili ze nie bylo napisane.. ale co urząd to inne wymagania ;/ -
Daisy, śliczny pęcherzyk. Pomyśleć, że każdy człowiek był kiedyś taką maleńką kropeczką Niech rośnie zdrowo!!
Baloniku nasz malutki, rośnij wielki, okrąglutki - pamiętacie taką przedszkolną zabawę?
Ja lecę na fitness, buziaki!! :*Daisy, Rybeńka lubią tę wiadomość
-
Sue a co robisz na silce?
Ja bym wsiadla na ten moj rower spinningowy ale ponoc lepiej do 2 trymestru sie powstrzymac z jakimikolwiek cwiczeniami? Eh masakra boje sie ze znowu 20kg przytyje i zameinie sie w bambaryłe
Na zebraniu wszystko ok, Pani nawet chwalila na forum cory zdolnosci A wrzucilam zdjecie z misiem bo obok wkleilam zdjecie dyplomu ktory otrzymala dzis za najbardziej oryginalnego misia chcialysmy sie pochwalicmizzelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tygrysku, Ty to zwolnienie co dostałaś musisz dostarczyć do pracy do 7dni! A pracodawca czy tam księgowa, potem je wysyła. I najpierw przez 33 dni płaci Ci pracodawca a potem przejmuje Cię ZUS i oni płacą od każdego l4 indywidualanie, czyli np. będziesz miała 19 dni l4 to dostaniesz za tyle dni. I oni mają 30 dni na wypłacenie Ci tych pieniędzy. Ja miałam l4 co 3 tygodnie i dostawałam o 300-400zł mniej jakby. Ale niby to się wszystko wyrówna.Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs -
Kochane a l4 ciazowe to 80% chyba co nie? Potem macierzynskie tez? Tygrysku jak nie mozesz osobiscie to wyslij priorytetem zpo jutro to na czwartek dojdzie. Albo wyslij skan czy cokolwiek, no ale te 7dni musisz dopilnowac zawsze ktos moze za Ciebie to zrobic.