Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry
No to wiem, że bynajmniej na ten czas jestem zapisana do kobiety
może ona będzie nieco bardziej rozgarnięta
wizyta w zależności czy p dr uzna ją za usg czy poradę i usg będzie kosztować 90 lub 140 zł
Nie łudzę się że to będzie ta niższa stawka
A więc czekam do czwartkumerida17 lubi tę wiadomość
-
Hej hi heloł
U Nas z zapowiadanej zimy robi się wiosna ale bez słońca chociaż dość ciepło jest..a później się człowiek dziwi, że ciągle podziębiony jak ta pogoda tak się zmienia, że nie wiadomo jak się ubrać. Bo rano się wychodzi zimno to ciepło ubranym wraca się popołudniu to ciepło i człowiek przegrzany no masakra (dość marudzenia - zawsze może być gorzej)
U nas póki co jest rewelacyjnie co do objawów - BRAK i zaczyna mnie to cieszyć bo w sumie to co mogłam na początku zrobić by jakoś "uchronić" Maluszka robiłam..łykałam dup-ka, odpoczywałam, starałam się relaksować itp..a teraz w sumie nie mam wpływu na to co się w brzuszku dzieje ale wierze mocno w to, że dzieje się tam dobrze i przy tym obstaję Swoje prześliśmy. Prawie 4 lata walki, jednak strata. Ja wiem, że ten lęk, strach, niepokój przed każdą wizytą i wgl..zawsze będzie z nami i jak bobas się urodzi to też - tak myślę, że taka już rola matki. Ale staram się już tak nie nakręcać jak mam brak objawów tylko wykorzystywać te lepsze dni np. na porobienie czegoś w domu..no oczywiście remont nowego mieszkania sobie odpuszczam bo trochę bałabym się wdychać tych wszystkich pyłów i skakać po drabinie ale np. mogę powoli przygotowywać się do świąt, które już za 2tyg a w planach mam robienie pierniczków mam nadzieję, że coś z nich wyjdzie ale jeszcze muszę sobie zorganizować na nie jakiś konkretny dzień
Co do Waszych brzuszków to bardzo Wam zazdroszczę ale tak pozytywnie Ja myślałam, że może w święta już będzie brzuszek bo to prawie 18tc będzie a tutaj lipton - chyba sobie jeszcze na niego trochę poczekam, albo jakaś ślepa jestem i go nie dostrzegam przez tę moją naturalną oponkę..I chciałam Wam powiedzieć ale tak w sekrecie, że niezłe z Was LASKI fiu fiu A wgl. fryzurka i włoski Meridki no normalnie piękności
Kochane ja każdego dnia mocno 3mam kciuki za Wasze wizyty - później będe 3mała za szybkie i bezproblemowe porody wierzę, że u Każdej będzie dobrze
My w czwartek idziemy po wyniki badań genetycznych z krwi ale musi być DOBRZE Pozytywne myślenie to podstawa
Jedyne co Nas męczy to ciągle katar ale ponoć nieleczony trwa tydzień a leczony 7 dni więc daję mu czas do końca tygodnia i ma sobie minąć póki co używamy roztworu z soli morskiej z jakimiś tam olejkami z firmy "prenalen"
No i chciałam powiedzieć, że pierwsza noc z podusią przespana więc myślę, że podusia to dobra inwestycja była i jest
Ufff..ale się rozpisałam
Aha i od wczoraj jesteśmy bez dup-ka / póki co "odpukać" jest OKI i niech tak już zostanie Jedyne co zauważyłam to przy zmniejszaniu dawki i przy odstawieniu już jest jakby więcej śluzu takiego raz białego raz żółtawego ale bezwonnego..no ale póki nie ma krwawień ani brązowych plamień jest dobrze i nie panikuję albo mi się tak zdaję, że nie panikujęWiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 09:21
merida17, Evell, Krokodylica, mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry:)
Madzia, w 18tc może już trochę brzunio będzie! U mnie pokazał się w 21 tc:) ale jak miałam coś obcislego, bo inaczej to ciężko:)
Po raz kolejny powtórzę, że podoba mi się Twoje nastawienie, oby dziecko je po Tobie odziedziczyło, to będziesz mieć w domu dziecko ultraspokojne:)
Kurcze, ale żałuje, że Meridy nie widziałam - wystawiasz jeszcze raz zdjecie, na chwilkę? Plissssss!Magda_lena88, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wymieklam w nocy, to prawda. Mój m. jak usłyszał ze nie śpię to przytulił mnie mocno poglaskal i nie było rady. Zasnelam. Może to sposób?
Za to cała "przespana" cześć nocy kupowałam buty. Zimowe, ocieplane, nowki w sklepie. Mierzylam tez sandałki ale były za duże.
Buty oznaczają pozycję społeczną, zawód, gdyż pozwalają one „trzymać krok” ze społeczeństwem, podobnie jak buty pozwalają maszerować ulicą, tak samo jak place publiczne są symbolami społeczeństwa, życia zbiorowego.
nowe: podróż
zakładać nowe: sukces, polepszenie sytuacji materialnej.
W moim stanie oba opisy odpadają.Krokodylica, merida17 lubią tę wiadomość
Natalka 03.2015
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagda_lena88 wrote:Hej hi heloł
U Nas z zapowiadanej zimy robi się wiosna ale bez słońca chociaż dość ciepło jest..a później się człowiek dziwi, że ciągle podziębiony jak ta pogoda tak się zmienia, że nie wiadomo jak się ubrać. Bo rano się wychodzi zimno to ciepło ubranym wraca się popołudniu to ciepło i człowiek przegrzany no masakra (dość marudzenia - zawsze może być gorzej)
U nas póki co jest rewelacyjnie co do objawów - BRAK i zaczyna mnie to cieszyć bo w sumie to co mogłam na początku zrobić by jakoś "uchronić" Maluszka robiłam..łykałam dup-ka, odpoczywałam, starałam się relaksować itp..a teraz w sumie nie mam wpływu na to co się w brzuszku dzieje ale wierze mocno w to, że dzieje się tam dobrze i przy tym obstaję Swoje prześliśmy. Prawie 4 lata walki, jednak strata. Ja wiem, że ten lęk, strach, niepokój przed każdą wizytą i wgl..zawsze będzie z nami i jak bobas się urodzi to też - tak myślę, że taka już rola matki. Ale staram się już tak nie nakręcać jak mam brak objawów tylko wykorzystywać te lepsze dni np. na porobienie czegoś w domu..no oczywiście remont nowego mieszkania sobie odpuszczam bo trochę bałabym się wdychać tych wszystkich pyłów i skakać po drabinie ale np. mogę powoli przygotowywać się do świąt, które już za 2tyg a w planach mam robienie pierniczków mam nadzieję, że coś z nich wyjdzie ale jeszcze muszę sobie zorganizować na nie jakiś konkretny dzień
Co do Waszych brzuszków to bardzo Wam zazdroszczę ale tak pozytywnie Ja myślałam, że może w święta już będzie brzuszek bo to prawie 18tc będzie a tutaj lipton - chyba sobie jeszcze na niego trochę poczekam, albo jakaś ślepa jestem i go nie dostrzegam przez tę moją naturalną oponkę..I chciałam Wam powiedzieć ale tak w sekrecie, że niezłe z Was LASKI fiu fiu A wgl. fryzurka i włoski Meridki no normalnie piękności
Kochane ja każdego dnia mocno 3mam kciuki za Wasze wizyty - później będe 3mała za szybkie i bezproblemowe porody wierzę, że u Każdej będzie dobrze
My w czwartek idziemy po wyniki badań genetycznych z krwi ale musi być DOBRZE Pozytywne myślenie to podstawa
Jedyne co Nas męczy to ciągle katar ale ponoć nieleczony trwa tydzień a leczony 7 dni więc daję mu czas do końca tygodnia i ma sobie minąć póki co używamy roztworu z soli morskiej z jakimiś tam olejkami z firmy "prenalen"
No i chciałam powiedzieć, że pierwsza noc z podusią przespana więc myślę, że podusia to dobra inwestycja była i jest
Ufff..ale się rozpisałam
Aha i od wczoraj jesteśmy bez dup-ka / póki co "odpukać" jest OKI i niech tak już zostanie Jedyne co zauważyłam to przy zmniejszaniu dawki i przy odstawieniu już jest jakby więcej śluzu takiego raz białego raz żółtawego ale bezwonnego..no ale póki nie ma krwawień ani brązowych plamień jest dobrze i nie panikuję albo mi się tak zdaję, że nie panikuję
Kochana ja też jeszcze nie mam brzuszka jest oponka tylko bo zawsze miałam ale ufam,że za niedługo będziemy mieć już brzuszek -
nick nieaktualny
-
A... To nasze okolice, rzucić kamieniem. W BB jest taki duży sklep z dziecięcymi rzeczami. Kiedyś chciałam jechać, ale w końcu zdecydowałam się na Gliwice.
To w sierpniu robimy spotkanie w Rybniku, zapraszamy!Evell, Gosiak lubią tę wiadomość
Natalka 03.2015
-
Witam Miłego dnia
Evell faktycznie rzut kamieniem My już jesteśmy umówione w wakacje na spotkanie w Rybniku i parapetówkę u mnie w ogródku
Także pamiętaj o nas i wpadaj!
Tygrysku jak Mężczyzna nas tak przytuli z całą miłością to od razu się lepiej zasypia też tak mamTygrysek, Evell, Sue, merida17 lubią tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
nick nieaktualny