Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ja też dołączam się do grupy bezsenności
a tak mnie kręgosłup boli że głowa mała..
śniły mi się wielkie kombajny i buldożery.. brrr..
aż strach koło tego było przechodzić, były wielgachne i głośne..
potem to juz nie wiem co mi sie sniło.. już nie probuje tego zapamiętać bo po prostu mogłabym bajki i horrory pisać...
a ja jutro śmigam do Krusu, mam nadzieje że bd ok ze zwolnieniem, w razie co jak sie doczepią to niech sami regulują a nie
nic nie swędzi mnie czyli jest OK
a badanka zrobię w następnym tygodniu..
Magdalenko ja też miałam oponkę ale mimo wszystko ciążowy brzuszek się i tak zrobił.. zmieniał się więc może na święta bd coś widać
z tygodnia na tydzien jest inaczej
a ja wczoraj w nocy zmoczyłam koszulkę
nawet nie wiedziałam kiedy na cycek nacisnęłam a tu mliko poszło
dzisiaj idę ją sprać i muszę uważać na nie..
co do wyprawki szpitalnej to siostra meza pakowala torbe dla siebie i dla dziecka -
Co do okropnych snów to i ja dziś miałam ciężka noc, mi to się śniło ze mnie mój mąż chciał zostawić dla innej... Przez cały sen za nim chodziłam i pytałam dlaczego i żeby się zastanowił, a on się głupek zastanawiał. Haha jak rano wrócił z nocki to go "ochrzaniłam" a on się ze mnie śmiał, że już nie ma mi się tez co śnić
Ale dla mnie ten sen był okropny.Evell lubi tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
Co do brzuszka, to ja też miałam oponę. Mi to zaś wszyscy mówią, że mam ogromny brzuch i ze wyglądam jakbym miała zaraz rodzic.... Wkurza mnie to bo ja tak w ogóle nie uważam. Myślę że jak na połowę 7 miesiąca jest ok. A kilogramówo przytyłam 5kg i nie wydaje mi się żeby to było dużo jakoś. Ale niektórzy mi mówia "jak tam grubasku" a na mnie to działa jak płachta na byka. Bo uważam ze każda kobieta w ciąży wygląda pięknie! Bez znaczenia ile przytyje.
słoneczna 85, diamonds, mizzelka, Sue lubią tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
ja tez mam glupie sny..
nie wiem czemu tak jest,
ja dzis zrobilam zupe pomidorowa- to tyle na co moge sobie pozwolic.
przyjechala paczka- czesc rzeczy zamowilam, podklady poporodowe, platki kosmetyczne, wkladki laktacyjne, okrycie kapielowe, cienkie czapeczki, itd.
ma dzis jeszcze przyjsc termometr. kupilam microlife 150.
ale przesylka gratis i wykorzystalam kupon z allegro 20 zl.
korzystacie z kuponow?
trzeba ja sciagac- ja teraz mam kupon to kupimy lozeczko, zawsze to 20 zl taniej:) w tym tyg zamowimy albo w nastepnym:) a wozek po siwetach- wybralismy Jedo kolor 356diamonds, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
dziewczyny a kupujecie laktator? i jaki? bo Daisy to wiem ze elektryczny i drogi jakis:)
ja bede w domu z malym ale chce miec awaryjnie.
mysle zeby kupic reczny albo baby ono z pompka niebieska allbo jak u nas dziewczyny na lutowkach pisza philips avent reczny.
http://allegro.pl/laktator-reczny-babyono-butelka-smoczek-wkladki-i4849782025.html
http://allegro.pl/avent-laktator-natural-butelka-125-kosmetyczka-i4849265795.html
podsylam od tego sprzedawcy bo naprawde nma dobre ceny
zamawialam juz wczesniej u niego pieluchy,przewijak, rozek cos tam jeszcze -
nick nieaktualnyLaktatora na ten czas nie planuję
ale jak już bym miała kupić to raczej elektryczny bo taki ręczny mało praktyczny
a kiedyś były takie z gruszka. o zgrozo w szpitalu dziewczę miało to się namęczyło wyklęło i wyrzucili. Mąż miał zlecenie kupna innego
W szpitalu korzystałam ze szpitalnego- bo była możliwość madela chyba się zwał i był super
Polecany przez położne
A co do szyjki dziękuję za pamięć
Czekam na czwartek- bo tylko tak udało mi się zapisać
Edit
Ten baby ono w ogóle do mnie nie przemawia wizualnie
jakoś wydaje mi się że siła ssania utraci się przez ten wężyk
nie wiem sama. Opinii użytkowników nie czytałam
ten avent jest ok
moja siostra cioteczna miała
od razu zakupiła i korzystała z butelek aventu żeby mieć kompletWiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 14:17
Daisy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagda_lena88 wrote:u mnie też wyszło słońce w pełni..coś czuję, że tej zimy będzie piękna wiosna i trzeba się przygotować na kolejne zielone święta a pewnie na Wielkanoc spadnie śnieg jak w jednym roku
Dobiję Cię Madzia! Właśnie dostałam zdjęcia od kumpeli z okolic Rzeszowa za oknem u niej biało i sypie i sypie i sypie tam musisz szukać śnieguMagda_lena88, mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyI ten medela byłby chyba idealny
z tym że cenowo jest znacznie odbiegający od laktatorow Słonecznej
Trzeba by było zasięgnąć rady u mam korzystających już
może te które urodziły w październiku lub listopadzie mogły by się rzeczowo w temacie wypowiedzieć
Idę po małą
będziemy robiły ozdoby choinkowe eko na konkurs do przedszkola
Zajrzę pewnie wieczorem
Miłego popołudnia Brzuchatki i Maluszkimerida17 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa dziś widziałam pierwszy raz Medelę u siebie....bagatela 150 euro!!! Litości! Strasznie się wzbraniam przed dojarką oby nie była mi potrzebna, a jak będzie to martwić się będę później
Noc też kiepska, ale o dziwo ja mam tyle energii, że aż mnie dziwi skąd później przychodzi mały kryzys i znowu się nakręcam jak szalona
Kurcze, a nasze sny, to jak jakaś książka z opowiadaniami, na każdej stronie inna historia Na dzisiejszą noc zamawiam dla wszystkich tylko pozytywne sny dobrze
Diamonds, czyli czekamy jeszcze 2 dni na wieści o szyjce będzie dobrzediamonds lubi tę wiadomość
-
Hej kochane ja mialam medela i byl delikatnie mowiac zaje*isty co prawda malo uzywalam no karmilam 3 tyg wiec duzo nie sciagnelam, ale super naprawde super byl. Kupie taki sam, po tylu latach to i cena pewno nizsza bo to byl 2007r. Napisze potem. Wczoraj nie moglam pisac cos nie dzialalo nawet 'dobranoc' nie chcialo sie wyslac . Teraz czekam w szkole na core, bylam dzis na zakupach prezentowo kosmetycznych No i zamowilam corce playmobil stajnie co malowala list do mikolaja Masakra cenowo masakra bo ponad 400zl no ale swieta sa raz w roku to jej wybaczam, poki jedno mam dziecko to nie oszczedzam, potem pomysle. W ogole to po czwartkowej wizycie planujemy Jej powiedziec o rodzenstwie
merida17, mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTygrysek wrote:Mam dziś ciężki dzień. Nie tknelam palcem kompletnie nic. Czas mi przelatuje przez ręce.
Tak bywa, ale nie miej wyrzutów sumienia dzidzia się relaksuje i to najważniejsze wczoraj poukładałaś całą szafę to dziś leniuchuj
Może tam w środku troszkę się denerwujesz, że musisz teraz leżeć, nie wiem może boisz się o pracę?
Spokojnie Tygrysku! Każda z nas ma gorsze chwile damy radę
Cytując najsłynniejszego Tygryska na świecie: TYLKO SPOKÓJ NA URATUJEDaisy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRybeńko
5 kg to całe nic
Do mnie też wołają grubasku, ale ja tam nie biorę do głowy
Ja po ciąży i tak zamierzam wrócić do stanu wyjściowego, a jak ktoś jest grubszy ode mnie, to takim samym tonem (niby żartobliwym) odpowiadam, że nas jest dwie i wbrew pozorom jesteśmy mniejsze od Ciebie Jeszcze stanę tak brzuchem w brzuch i mówię: No zobacz sam/a
Działa
Albo mówię, że ja jestem w formie, tylko moje dziecko dorasta to i rośnie Nic tylko z tego się cieszyć, że zdrowaRybeńka lubi tę wiadomość
-
wlasnie Rudasek zakupila baby ono i mowi ze ktos tam mial i byl ok.
a duzo dziewczyn ma ten reczny avent.
wiec sama nie wiem.
dla mnie 300 zl za laktator to duzo.
kolezanka rodzila w lipcu i tez miala reczny- mowila ze jak byl nawal to maz jej pompowal a poznei w ogole nie uzywala,
-
Tygrysek wrote:A może to mój strach o pozycję społeczną? Eh...
W pracy jestem poukladana, zorganizowana itd. A teraz jak siedzę w domu to nie mogę się do niczego zmusić. Nie mogę się pozbierać w kupę jakoś. -
nick nieaktualny