X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
Odpowiedz

Czerwcowe/Lipcowe testerki :)

Oceń ten wątek:
  • Daisy Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje bardzo. Balsam dla wieloryba :D

No wlasnie czemu ten brzuch tak wystaje :/ nie mialam specjalnie oponki a teraz jak stoje to Wy takie mialyscie w ponad 20tc..ja rozumiem ze w 2 ciazy widac szybciej no ale to lekka przesada w koncu sie przewroce :D

• Tygrysek Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uslyszane w RMF dziś. Kawał.

Ulubiona kolęda świeżo upieczonych rodziców?
    Cicha noc :)

Daisy, merida17, Rybeńka, Gosiak, Sue, diamonds, mizzelka lubią tę wiadomość

Natalka 03.2015 <3
  • Daisy Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2014, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy niech brzuch sterczy, przecież jest piękny :)

Tygrysek, Daisy lubią tę wiadomość

• Rybeńka Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy nie zgadzam się z Tobą, ja nawet przed ciążą miałam większy! haha
    Wyglądasz pięknie!

Kawał genialny hahaha :d

merida17, Daisy lubią tę wiadomość

Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa <3

<3 MAJUSIA <3
    28.02.2015r.

<3 MICHAŚ <3
    05.10.2017r.

On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..

Zaczynamy 9cs
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tygrysku ja kupilam microlife. Musisz na telefonie sciagnac aplikacje mobilna allegro i tam masz Moje kupony-trzeba w to wejsc i sciagnij kupon! On byl do 19 grudnia wiec powinien sie wyswietlac. A jak juz nie ma to niedlugo powinien byc nastepny

atdcqtkf2affvuei.png
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i musisz przez tel to zamowic

atdcqtkf2affvuei.png
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy widac juz;) u mnie chyba w 8 nie bylo widac, tak mi sie wydaje! Zreszta nie wiem;)

Daisy lubi tę wiadomość

atdcqtkf2affvuei.png
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja bylam na sr. Distalam smoczek lovi, butelke avent, jakies probki.
    Jak sa te butelki np avent 0+ to potem moge sobie dokupic smoczek np 3+ i bedzie pasowac do butelki, prawda?

diamonds lubi tę wiadomość

atdcqtkf2affvuei.png
  • Daisy Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No trudno :D
    jak kto bedzie pytal to zeby siary nie bylo to bede liczyc wg om to zawsze 2 tyg do przodu :D

Milego woeczorku dziewczynki! ♡
    I jeszcze raz dziekuje za przemile slowa jestescie najukochnsze na swiecie ☆☆☆☆☆☆

Tygrysek, Rybeńka, merida17, Sue lubią tę wiadomość

• Tygrysek Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    słoneczna 85 wrote:
    Tygrysku ja kupilam microlife. Musisz na telefonie sciagnac aplikacje mobilna allegro i tam masz Moje kupony-trzeba w to wejsc i sciagnij kupon! On byl do 19 grudnia wiec powinien sie wyswietlac. A jak juz nie ma to niedlugo powinien byc nastepny

No właśnie nie ma już, ale to poczekam. Chyba u tego samego chcemy kupić ten microlife :)

Natalka 03.2015 <3
  • Tygrysek Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy u takiej kruszynki to się dziwić że już jest! Dzidziuś rośnie to i mama się zmienia.

Daisy lubi tę wiadomość

Natalka 03.2015 <3
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tygrysku dam znac jak bedzie kupon. Ja kupilam w tamtym tyg ten termometr bo mialam kupon sciagniety i byl wazny do 12.12 a wczoraj kupilam laktator itd i wykorzystalam ten wazny do 19.12.
    Teraz czekam na kupon to kupie koszule i staniki do karmienia;)
    Juz chyba 3 razy skorzystalam wiec 60 zl w kieszeni

atdcqtkf2affvuei.png
  • Tygrysek Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://youtu.be/LQgt_k6drv8

Na rozluźnienie ;)

Rybeńka lubi tę wiadomość

Natalka 03.2015 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2014, 00:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już po Hobbicie :) zlecial mi film, jakby trwał 4 minuty!! Lubię takie klimaty, więc dla mnie bomba ;)
    Mała brykala cały film :) albo chciała wszystko zobaczyć albo było jej zbyt głośno :) chociaż teraz ma party w brzuchu, ze spanie z głowy :)

Dobrej Nocy Kochane :)

Tygrysek, Daisy, mizzelka lubią tę wiadomość

• Sue Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 00:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Merida, nasze dzieci to chyba najwięksi imprezowicze:) bo moj szaleje do 3-4, a potem odsypia:)
    Dziś gin go tracał tą głowicą, a ten ani drgnął! Jak mu po plecach przejechał, to sie tylko poruszył, ale na zasadzie "spadaj dziadu, ludzie spac chcą". Sen ma ewidentnie po tatusiu:)

Moja kreska na brzuchu sie zmniejszyła. Moze rzeczywiscie się drapnelam, popłakałam sie po południu, ale przyszedł moj telefon kurierem, chyba na otarcie lez.
    Tez sie zdziwiłam, ze to tak jeden wyskoczył, jeszcze w takim totalnie z dupy miejscu, bo skora nie jest tam naciągnięta. Oj, narobię się ja tych brzuszków i pompek po porodzie, narobię:)

Słoneczna, hemoroidy ponoc czesto się przy porodzie lubią "pojawić".
    Pij duuuuzo wody, na noc siemię lniane zalej woda i rano wypij. No i duzo błonnika w diecie, dzieki temu bedzie łatwiej.
    Zaparcia to najgorsze co może być. Chociaż nie, wymioty były gorsze!!

Dostałam maila ze smyka, że moje zamowienie w drodze, więc pewnie w środę będzie u mnie:)
    Nie wiem kiedy kocyki, ale w sobote wozek i ciuszki, tyle szczęścia na raz.

Tylko błagam, ja nie chcę mieć rozstępów! Obiecuje, że jesli to nie to, to nie będę jesc czekolady!! :D

merida17, Tygrysek, słoneczna 85, diamonds, Daisy, mizzelka lubią tę wiadomość

• Sue Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 00:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wlasnie, Daisy, pieknie wygladasz!! Strasznie się cieszę, że jesteś w ciąży!
    Fajnie, jakby teraz udało się też Iwce...

Daisy, mizzelka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2014, 04:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hop hop Tygrysku, gdzie jesteś???
    Tylko nie mów, ze spisz :)

Tygrysek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2014, 04:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sue! Te niskie brzuchy tak maja :)
    Do tego czytam mój nowy opis pod suwaczkiem :) moje dziecko najwidoczniej pilnie sie uczy tego położenia ;) każde jest teraz dobre, tylko jak na kobietę przystalo, nie moze sie zdecydować na jedno :)
    Licze, ze znajdzie drogę ku wolnosci, jak przyjdzie na nią pora :)

Ps. Wierzyć sie nie chce, ale chyba kopie sie przez sen :) a moze tez już nie śpi :)

diamonds, Sue, Daisy, Daisy lubią tę wiadomość

• Tygrysek Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 07:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja droga Meridko, nie uwierzysz ale spałam. Tak mnie utulił mój m. Tylko jak w zegarku co 3h sikanie. To już będzie tak do końca?
    Ha! 23:00 przespalam i małej zachciało się jeść o 3! Ale byłam tak nie przypomną...
    No i po 6 siku, wyprawa m. do pracy, nasze śniadanko i lezymy. Tzn. ja leżę bo to co ona robi to leżeniem nawet nazwać nie idzie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2014, 07:03

merida17, diamonds, Sue lubią tę wiadomość

Natalka 03.2015 <3
‹‹ 184 185 186 187 188 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ