Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziekuje bardzo. Balsam dla wieloryba
No wlasnie czemu ten brzuch tak wystaje nie mialam specjalnie oponki a teraz jak stoje to Wy takie mialyscie w ponad 20tc..ja rozumiem ze w 2 ciazy widac szybciej no ale to lekka przesada w koncu sie przewroce -
nick nieaktualny
-
Daisy nie zgadzam się z Tobą, ja nawet przed ciążą miałam większy! haha
Wyglądasz pięknie!
Kawał genialny hahaha :d
merida17, Daisy lubią tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
Tygrysku ja kupilam microlife. Musisz na telefonie sciagnac aplikacje mobilna allegro i tam masz Moje kupony-trzeba w to wejsc i sciagnij kupon! On byl do 19 grudnia wiec powinien sie wyswietlac. A jak juz nie ma to niedlugo powinien byc nastepny
-
No trudno
jak kto bedzie pytal to zeby siary nie bylo to bede liczyc wg om to zawsze 2 tyg do przodu
Milego woeczorku dziewczynki! ♡
I jeszcze raz dziekuje za przemile slowa jestescie najukochnsze na swiecie ☆☆☆☆☆☆Tygrysek, Rybeńka, merida17, Sue lubią tę wiadomość
-
słoneczna 85 wrote:Tygrysku ja kupilam microlife. Musisz na telefonie sciagnac aplikacje mobilna allegro i tam masz Moje kupony-trzeba w to wejsc i sciagnij kupon! On byl do 19 grudnia wiec powinien sie wyswietlac. A jak juz nie ma to niedlugo powinien byc nastepny
No właśnie nie ma już, ale to poczekam. Chyba u tego samego chcemy kupić ten microlifeNatalka 03.2015
-
Tygrysku dam znac jak bedzie kupon. Ja kupilam w tamtym tyg ten termometr bo mialam kupon sciagniety i byl wazny do 12.12 a wczoraj kupilam laktator itd i wykorzystalam ten wazny do 19.12.
Teraz czekam na kupon to kupie koszule i staniki do karmienia;)
Juz chyba 3 razy skorzystalam wiec 60 zl w kieszeni -
nick nieaktualnyJa już po Hobbicie zlecial mi film, jakby trwał 4 minuty!! Lubię takie klimaty, więc dla mnie bomba
Mała brykala cały film albo chciała wszystko zobaczyć albo było jej zbyt głośno chociaż teraz ma party w brzuchu, ze spanie z głowy
Dobrej Nocy KochaneTygrysek, Daisy, mizzelka lubią tę wiadomość
-
Merida, nasze dzieci to chyba najwięksi imprezowicze:) bo moj szaleje do 3-4, a potem odsypia:)
Dziś gin go tracał tą głowicą, a ten ani drgnął! Jak mu po plecach przejechał, to sie tylko poruszył, ale na zasadzie "spadaj dziadu, ludzie spac chcą". Sen ma ewidentnie po tatusiu:)
Moja kreska na brzuchu sie zmniejszyła. Moze rzeczywiscie się drapnelam, popłakałam sie po południu, ale przyszedł moj telefon kurierem, chyba na otarcie lez.
Tez sie zdziwiłam, ze to tak jeden wyskoczył, jeszcze w takim totalnie z dupy miejscu, bo skora nie jest tam naciągnięta. Oj, narobię się ja tych brzuszków i pompek po porodzie, narobię
Słoneczna, hemoroidy ponoc czesto się przy porodzie lubią "pojawić".
Pij duuuuzo wody, na noc siemię lniane zalej woda i rano wypij. No i duzo błonnika w diecie, dzieki temu bedzie łatwiej.
Zaparcia to najgorsze co może być. Chociaż nie, wymioty były gorsze!!
Dostałam maila ze smyka, że moje zamowienie w drodze, więc pewnie w środę będzie u mnie:)
Nie wiem kiedy kocyki, ale w sobote wozek i ciuszki, tyle szczęścia na raz.
Tylko błagam, ja nie chcę mieć rozstępów! Obiecuje, że jesli to nie to, to nie będę jesc czekolady!!merida17, Tygrysek, słoneczna 85, diamonds, Daisy, mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySue! Te niskie brzuchy tak maja
Do tego czytam mój nowy opis pod suwaczkiem moje dziecko najwidoczniej pilnie sie uczy tego położenia każde jest teraz dobre, tylko jak na kobietę przystalo, nie moze sie zdecydować na jedno
Licze, ze znajdzie drogę ku wolnosci, jak przyjdzie na nią pora
Ps. Wierzyć sie nie chce, ale chyba kopie sie przez sen a moze tez już nie śpidiamonds, Sue, Daisy, Daisy lubią tę wiadomość
-
Moja droga Meridko, nie uwierzysz ale spałam. Tak mnie utulił mój m. Tylko jak w zegarku co 3h sikanie. To już będzie tak do końca?
Ha! 23:00 przespalam i małej zachciało się jeść o 3! Ale byłam tak nie przypomną...
No i po 6 siku, wyprawa m. do pracy, nasze śniadanko i lezymy. Tzn. ja leżę bo to co ona robi to leżeniem nawet nazwać nie idzie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2014, 07:03
merida17, diamonds, Sue lubią tę wiadomość
Natalka 03.2015