Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak dla poprawienia nastroju...
(mnie się nie poprawiło, dlatego nie będę na razie się wypowiadać)
Przesyłam Wam "środek" z paczki którą od siostry dostałam:
To jest łóżeczko/żłóbek o którym Wam pisałam. Ale szczerze się jeszcze zastanawiamy nad kupnem tego łóżeczka otwieranego.
Kolejna partia ubranek, tym razem różówe i żółte i zielone sweetaśne!
A między nimi chyba z 6 szt. takich ogrodniczek! Uwielbiam je! W sam raz na wakacje!
A teraz coś z przygotowań świątecznych...
Mój zmordowany zakupami i pakowaniem prezentów kot
I moja inwencja prezentowa w tym roku
Przedłużyłam dziś L4 do 9 stycznia, bo tak też mam wizytę kolejną.
Dziś SR, czyli tajniki ZZO i kąpania i pielęgnacji maluszka.
Dobrego dnia!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2014, 15:14
Gosiak, Krokodylica, Sue, Rybeńka, Daisy, słoneczna 85, diamonds, merida17 lubią tę wiadomość
Natalka 03.2015
-
Tygrysku, świetny ten żłobek! Pasowałby mi do salonu, gdybym tylko miała miejsce:)
Wózek mojego krolewicza zajął miejsce i już chyba na kosz Mojżesza nie wystarczy:)
A ubranka przepiękne! Te ogrodniczki też skradly moje serce:)
My dostaliśmy takie bezowe spodnie z zary dla młodego, totalnie sie w nich zakochalam!
Ale o ogrodniczkach na lato też pomyślę
-
Tygrysku piękne te rzeczy! A ile ubranek cudo!
Strasznie podoba mi się jak zapakowałaś prezenty, też tak chciałam ale lenistwo wygrało ;p
Btw. na którą masz wizytę 9stycznia?Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
nick nieaktualnyTygrysku, jaka piękna paczka!!!! Mam nadzieję, że Twoje samopoczucie dużo lepsze trzymam za to kciuki!
Krokodylica! Mój Dzieć, to ja nie wiem kiedy nie jest aktywny!! Ona potrafi mieć dzień przestoju, ma wtedy takiego lenia i zbiera siłę, by potem: uprawiać falowanie na wątrobie, zjazd na nartach, slalom między moimi nerkami, wypinam śmiało ciałko, gdzie się da oraz poszukiwanie skarbów, jak taki mały krecik, gdy kopie swoje kopce i wyciąga główkę na zew jej już dużo nie brakuje i tak prawie 24/7
Jeśli po porodzie moja dama ma zamiar być dalej taka hiperaktywna, to chyba wyśpię się chyba za 2 lata ha ha
Magda, ja poczułam delikatne ruchy w 18 tc, a potem przerodziły się w to co pisałam u górySue, diamonds, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Tygrysek wrote:Na 14:45, a co też masz? Może byśmy na kawę poszły?
Tak też mam 9 tego tylko ja mam na 18 dopiero, ale np. po Twojej wizycie możemy się umówić na kawkę gdzieś na rynkuOna -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
Znalazłam dziś fajny przepis, chyba też się dziś za takie rogaliki zabiorę:
http://ala-piecze.blogspot.com/2014/12/rogaliki-budyniowe.htmlOna -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs -
mizzelka wrote:nie wolno jeść grzybów..
a chyba tutaj tego nie widzę bo dziecko dostaje wysypki, ogólnie dzieci nie powinny jeść grzybów to 3 roku życia.
glownie wypisane co mozna jesc- na grzyby bym nie wpadla zeby jesc karmiac dziecko.
teraz tez raczej nie jem- zapiekanke z pieczarkami pare razy -
nick nieaktualnyI ja poszłam spać bo Agatka była zmęczona na trzy godziny
I co teraz w nocy robić?
Zaraz zabieramy się ponownie za pierniczki. Bo poprzednie Aga zniosła do przedszkola- żeby poczęstować dzieci i panie.
Tygrysku smacznie wyglądają i pewnie jeszcze lepiej smakują te Twoje wypieki
Dużo tego masz
Daisy, merida17 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKrokodylica wrote:Merida no ja o kopaniu itd nie mowie, tylko o zmianie pozycji np o 180 stopni. To wtedy zdecydowanie boli. Ale fakt, potrafia w srodku robic takie rzeczy ze glowa mala.
Krokodylku, tak się zastanawiam nad tym co piszesz i mnie zmiana pozycji w sumie nie boli, a ostatnio robiła to często (była główka u góry, potem poprzek, a teraz chyba w końcu główka w dół), a wydawało mi się, że na tym etapie ciąży, to już takie spokojne się robi ale, gdzie tam Może wynika to z mojego bardzo niskiego brzucha, że tak tego nie czuję? Raz tylko poczułam wewnętrzny wstrząs i było to dziwne
W sumie ostatnio czuję ją bardzo nisko i od tych kilku dni dość często biegam do łazienki jakieś sto razy dziennieKrokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny