Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMoje Kochane Brzuchatki!
Jutro jest dość zabiegany dzień pewnie dla każdej z nas tak to już bywa o tej porze dlatego już dziś życzę Wam wszystkiego najlepszego w te święta!
Dużo zdrówka, dużo szczęścia i dużo cudownych chwil, zwłaszcza w Nowym Roku Noc Sylwestrowa niech będzie wyjątkowa, bo to ostatnia, gdzie nasze dzieci są od wewnętrznej strony brzuszka
A w Nowym Roku bezbolesnych porodów, zero komplikacji, najwspanialszych i niezapomnianych chwil od momentu, gdy przytulicie swoje Szkraby do serc
Ps. I w miarę możliwości przespanych nocyKrokodylica, Rybeńka, słoneczna 85, diamonds, Daisy, Sue lubią tę wiadomość
-
Rybeńka wrote:Tygrysku ciasteczka wyglądają przepysznie
Mizzelko trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę niech Maluszek szeroko rozłoży nóżki
Na którą masz wizytę? Czekamy na wieściRybeńka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Byłam na wizycie serduszko bije, niestety ułożone jeszcze poprzecznie...
mam nadzieje że się przekręci na główkowe.. mówił że to chyba sie zdarza 1 na 400 ciąż.. jak zwykle muszę być wyjątkiem ale jeszcze ma czas...
cięzko było zobaczyć narządy ale w miarę możliwości się udało, wszystko super
ma już 1580g (+/- 250g)
niby jest 30 tydzień a wszystko w wymiarach na ponad 31 tydzień
także rośnie nieźle..
ja przytyłam w ciagu ponad 2 tyg 2 kg i mówił żeby się nie obżerać słodyczami
no ale szyjka hen wysoko, trzyma się, jest wszystko OK
a tu pierwsze zdjęcie USG - dziecko z nami współpracowało elegancko w miarę możliwości
Pokazało CYTRYNKĘ! MAM CÓRCIĘ!
a tu zdjęcie buzi, które było baaaardzo cieżko uchwycić
papuśna moja mordka kochana:)
Rybeńka, merida17, Tygrysek, słoneczna 85, diamonds, Daisy, Sue, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Jupiiii wiedziałam :D Kochana gratuluję wizyty :* Teraz możesz już wpaść w szał różu
merida17, mizzelka lubią tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
nick nieaktualny
-
A ja właśnie dostałam jedno ze zdjęć z sesji :D jak chcecie zerknąć to wrzuciłam do pamiętnika
Daisy, diamonds lubią tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMizzelko witaj w gronie dziewczyńskich Mamuś
chyba jest tu przewaga nad chłopakami
Będą się dziewczyny biły o faceta
Rybeńka
śliczne zdjęcie.
Proszę o jeszcze.
Merida
gratulacje z okazji kolejnego tygodnia
No i z okazji zasłużonego od jutra wypoczynku
Daisy
Slicznotko wszystko pasuje do Ciebie
I brzusio zaczyna lekko się rysować
Co pamiętałam to po przeczytaniu Was dziś napisałam, a że średnio z moją pamięcią to potrzebuję zrozumienia
merida17, mizzelka, Daisy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKorzystając z wolnej chwili chciałabym Wam wszystkim złożyć serdeczne życzenia.
Wspaniałe z Was babeczki- aż miło trafić na forum z takimi osobami jak Wy
Życzę Wam spokoju, miłości, radości z obcowania z najbliższymi.
A lada chwila spełnienia się w macierzyństwie- lekkich narodzin, cierpliwości i wyrozumiałości w czasie poznawania się z Maluszkami.
Bądźcie szczęśliwe, uśmiechnięte i niech jutrzejsza pierwsza gwiazdka spełni Wasze najskrytsze marzenia.
merida17, Gosiak, Rybeńka, słoneczna 85, Sue, mizzelka, Daisy, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Korzystając z chwili nie spania, gdyż jest 5 i to czas na... jedzenie!
Chciałabym życzyć Wam w nowym roku (uzupełniając życzenia Wasze świąteczne), szybkich i prawie bezbolesnych porodów. Aby każda z nas miała szansę przeżycia tej chwili położenia dzieciatka na piersiach i zachlysniecia się chwilą. Życzę każdej z osobna daru mądrego macierzyństwa, odnalezienia się w tej roli życia, a tym co już mają dzieci życzę ponownego odkrycia uroku tego.
Kocham Was wszystkie, ściskam każda z osobna.
Pewnie jak byśmy się spotkały wszystkie razem to byłybyśmy poryczane na 100%Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2014, 05:25
Gosiak, merida17, Rybeńka, diamonds, słoneczna 85, mizzelka, Daisy, Krokodylica lubią tę wiadomość
Natalka 03.2015