X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
Odpowiedz

Czerwcowe/Lipcowe testerki :)

Oceń ten wątek:
  • Gosiak Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2014, 06:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dołączam do życzeń z kanapką w ręce :)

Tygrysek, słoneczna 85, diamonds, Sue, mizzelka, Daisy lubią tę wiadomość

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • Rybeńka Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2014, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane i ja Wam życzę spokojnych i Radosnych Świąt :-*
    Spełnienia wszystkich marzeń i wszystkiego tego co pisałyscie wyżej :-)
    Ciesze się, że Was mam tu na forum! Jesteście fantastyczne Kobietki i abyśmy zawsze się trzymały tu razem :-*

Gosiak, diamonds, słoneczna 85, mizzelka, Krokodylica lubią tę wiadomość

Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa <3

<3 MAJUSIA <3
    28.02.2015r.

<3 MICHAŚ <3
    05.10.2017r.

On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..

Zaczynamy 9cs
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2014, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wesołych Swiat!

Zycze Wam aby nasze maluskzi grzecznie siedzialy do 37 tyg:)

to teraz najwazniejsze!

diamonds, Gosiak, Rybeńka, mizzelka, Daisy, Krokodylica lubią tę wiadomość

atdcqtkf2affvuei.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 grudnia 2014, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :-)

Wczoraj jeszcze byłyśmy po zakupy.
    Bo w lodówce słabo było.
    Na szczęście sery, serki, jogurty nie były oblegane :-)

Trochę to mimo wszystko ważyło i od rana boli mnie brzuch nisko i plecy jak na @

Chyba jednak przedobrzyłam.
    Ale musiałam zrobić zakupy dla Agi.
    No nic. Wzięłam nospe. Mała jeszcze śpi to i ja odpoczywam w pozycji horyzontalnej :-)
    A ta Brzuszkowa przypomina już od rana o swoim istnieniu :-)

Trzymajcie się ciepło.
    I uważajcie, żeby się nie przeforsować :-)

Gosiak, Daisy lubią tę wiadomość

• Sue Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2014, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie Dziewczynki!!

Mizzelko, przede wszystkim gratuluje dziewczynki! Tak coś czułam, chłopaka łatwo "zauważyć" ;)

Daisy, pieknie wygladasz!!

No i w zwiazku z tym, że dziś wigilia, chciałam Wam życzyć wszystkiego co najlepsze! Szczęścia, spełnienia marzeń i radości!
    Życzę Wam także miłości!!
    No i oczywiście zdrowych, donoszonych dzieciaczków:)
    Tym z nas, ktore niedługo rodzą, życzę szczęśliwego i terminowego rozwiązania (no i bezbolesnego).
    Tym, które są na początku ciążowej drogi życzę braku dolegliwości, braku problemów tylko samej nudy:) i radości z dziecięcych ruchów, czkawek:)

Wesołych Świąt, kochane! :*

mizzelka, Gosiak, Daisy, Rybeńka, Krokodylica, Tygrysek, diamonds lubią tę wiadomość

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2014, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mini-graphics-christmas-024855.gif Moje kochane kobietki :) mini-graphics-christmas-024855.gif

Życzę Wam Wszystkiego Dobrego :)
    żeby uśmiech nie znikał z waszych buziek a problemy znikały hen daleko :)

mini-graphics-christmas-665284.gif Udanych prezentów :) mini-graphics-christmas-513571.gif

i żeby nam za dużo kilogramów przez te Święta nie przybyło :D
    mini-graphics-christmas-091180.gif mini-graphics-christmas-091180.gif mini-graphics-christmas-091180.gif

Żeby nasze słoneczka rosły zdrowo :) a szyjki były hen daleko, do czasu porodu...
    i żeby nasze dzieci przyszły przywitać świat w (łagodny dla nas sposób) całe i zdrowe :) a potem żeby były Grzeczne jak aniołki <3 mini-graphics-christmas-900917.gif
    bo za rok będziemy na pewno obdarowywać prezentami nasze pociechy :) mini-graphics-christmas-419172.gif mini-graphics-christmas-471515.gif

mini-graphics-christmas-612079.gif Wesołych a zarazem spokojnych Świąt :) mini-graphics-christmas-507384.gif mini-graphics-christmas-688695.gif

i Szczęśliwego Nowego Roku :)
    Oby był lepszy od poprzedniego i żeby spełniły się Wszystkie Wasze Marzenia :)
    picgifs-happy-new-year-9612642.gif graphics-happy-new-year-033955.gif graphics-happy-new-year-290430.gif

Gosiak, Daisy, Rybeńka, Krokodylica, Tygrysek, diamonds, Magda_lena88, słoneczna 85 lubią tę wiadomość

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2014, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rybieńko jakie piękne zdjęcia z sesji :) rety :)
    aż nabrałam chęci na taką pamiątkę :)

Tygrysku mam się odchudzać troszkę :D a ty tu takie pierniczki wstawiasz... ślinka cieknie... :D

Daisy widzę że rośnie brzuszek delikatnie :) achh... za chwilę prenatalne i ani sie obejrzymy i już będzie połówkowe :)

ja chciałam tez iść do fryzjera ale fenito.. ludzi pełno, mogłam sobie wczesniej zamówić godzinkę no ale tak to jest jak się jest sklerozą :)

Madziu abyś tylko infekcji nie złapała, pij kwaśne i jedz kwaśne :) będzie dobrze :) a może jakiś żurawit albo urinal kup?
    ja teraz ph miałam 6 :) a dzien dnia biorę na te drogi moczowe w sumie suplement diety.. i ziołówka :)

Daisy, Rybeńka lubią tę wiadomość

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2014, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Diamonds taki nasz los :) już bd marudzić na kręgosłupy..
    jak to gin powiedział do mojego męża:
    a jakby Pan nosił ze sobą plecak ponad 10kg dzień w dzień 24h na dobę to na pewno Panu też by dokuczał kręgosłup :)
    bo wcześniej mąż się skrzywił że powiedziałam że mi dokucza tylko kręgosłup i zgaga.. no co pytał gin to odpowiedziałam :D
    ale mina potem męża bezcenna :D dobrze mu tak :D

troche w szoku jest.. widać że wolałby jak każdy mężczyzna faceta..
    ale ja sie cieszę że w ogóle jest zdrowa moja kruszyna, bez względu na płeć :)
    chociaż powiem szczerze że jak weszłam do innego osobnego pokoju u gina się przebrać to aż piszczałam z radości :D :D :D

i termin z 6 marca co ostatnio miałam przeskoczył mi na.... 23 lutego :O
    Jestem w szoku i mam nadzieje że mała przeskoczy na położenie główkowe.. marzę o tym...
    ehh że też muszę być wyjątkiem.

Krokodylica, diamonds lubią tę wiadomość

• Daisy Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2014, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry kochane!

Ja rowniez zycze Wam wszystkim zdrowych, wesolych, radosnych i spokojnych Swiat Bozego Narodzenia. Obyscie pod choinka znalazly same wymarzone prezenty i zeby Wasze marzenia spelnialy sie nie tylko w taki dzien jak Ten. Zycze Wam cierpliwosci, wyrozumialosci w stosunku do samej siebie, samych wzruszen :). Niech kazde nasze dziecko przesypia cale noce, nie ma kolek, ladnie lapie cyca, nie chce smoczka, nie smrodzi za duzo i oby zawsze bylo dla nas pociecha bez wzgledu na to czy cos zbroi i czy nie.

Od siebie tez dodam (nic innego niz Wy;) ), ze uwielbiam Was od samego poczatku jak tylko sie spotkalysmy pierwszy raz na owu. Jestescie dla mnie bardzo wazne, cenie Was i szanuje i rowniez mam milion procent pewnosci, ze przy naszym spotkaniu lecialoby pelno lez. Licze ze kiedys to sie spelni :)

Dobra czas wracac do garow buziaczki kochane!

Tym, z ktorymi juz sie nie spisze przed Nowym Rokiem, zycze szampanskiej zabawy przy piccolo i zeby ten 2015 rok byl conajmniej taki jak mijajacy 2014r. ♡♡♡

mizzelka, Rybeńka, Krokodylica, Tygrysek, diamonds lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 grudnia 2014, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mizzelko Skarbie przeskoczy w dół :) patrz moja była główka u góry, jak długo przecież :) potem w poprzek w 34 tyg! A od kilku dni jest na bank glowkowo, bo serduszko bije bardzo nisko już:) chociaż na pepku dzieją sie takie wypychanki, ze szok :) pamiętaj, ze to połowa bliźniaczki, inaczej być nie moze :)

mizzelka lubi tę wiadomość

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2014, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mizzelko gratuluję córci. :D To teraz sukieneczki pójdą w ruch. :D
    Myślę że spokojnie jeszcze zdąży się obrócić. :)

diamonds uważaj na siebie! Nie forsuj się tak.

diamonds, mizzelka lubią tę wiadomość

• Magda_lena88 Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2014, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej :)
    Mizzelko gratuluję córci :)

My dziś wg. BBF zaczynamy 17tc :O (16t+0dz)
    I chyba jednak rośniemy (takie porównanie brzuszka):
    14ujj2q.png
    Przygotowania kulinarne do Świąt już za mną :) koreczki gotowe, babeczki i piernik upieczone tylko się wystudzą i poleję je czekoladą i pozostaje czekać na tę wyjątkową kolację w roku :)
    A przy okazji pomaluję sobie pazurki :P mam nadzieję, że to nie szkodzi Bejbikowi :) no i do wizyty pozostało 5 dni :D :D :D :D

No i chyba czas Świąt to rzeczywiście czas cudów :) - wczoraj na zakupach w Cerfurze podeszłam do kasy dla rodzin, kobiet w ciąży ale los tak chciał, że pani przed Nami zablokowała się karta i trochę to miało trwać i trzeba było przejść do innych kolejek (długich jak nie wiem co) a pani kasjerka (od kasy, która się przyblokowała) poprosiła koleżankę obok by obsłużyła Nas poza kolejnością "bo ta pani jest w ciąży" :) Mąż się śmiał, że w końcu jestem szczęśliwa, że widać brzuszek :P a ja się śmiałam do niego, że na obiad za dużo fasolki szparagowej zjadłam i mnie wzdęło to widać :) ale nie powiem - byłam w szoku a nawet zrobiło mi się miło <3

Kochane korzystając z chwili wolnej życzę Wam:
    Zdrowych – bo to najważniejsze.
    Pełnych miłości – bo to sens życia.
    Wiary – bo pozwala przetrwać trudne chwile.
    Nadziei – bo wtedy niemożliwe jest możliwe.

WESOŁYCH ŚWIAT !!
    picgifs-christmas-trees-4315809.gif

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2014, 12:25

Rybeńka, diamonds, Tygrysek, mizzelka, Sue, Krokodylica, Ewelaa, Daisy lubią tę wiadomość

relghdgecegtmzr9.png

P6dtp2.png
  • Tygrysek Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2014, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    24o3iig.jpg

mizzelka, Gosiak, Sue, Rybeńka, Krokodylica, Daisy lubią tę wiadomość

Natalka 03.2015 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 grudnia 2014, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tygrysku, aż żal cos pisać, by zdjęcie nie uciekło i zginęło w gąszczu informacji :)

Rybeńka, Daisy lubią tę wiadomość

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2014, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    merida17 wrote:
    Mizzelko Skarbie przeskoczy w dół :) patrz moja była główka u góry, jak długo przecież :) potem w poprzek w 34 tyg! A od kilku dni jest na bank glowkowo, bo serduszko bije bardzo nisko już:) chociaż na pepku dzieją sie takie wypychanki, ze szok :) pamiętaj, ze to połowa bliźniaczki, inaczej być nie moze :)
    Mam nadzieję kochana że się obróci :) ale jak Twoja taka spryciula to moja też sobie poradzi, w końcu bliźniaczki <3

dziękuję dziewczyny za Gratulacje i za pocieszenie :)
    kochane jesteście :)

merida17, Gosiak, Rybeńka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 grudnia 2014, 01:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak zwykle o tej porze nadrabiam.
    Dziś mało co zrozumiałe.

W końcu większość :-) sama a potem już oficjalnie poznali źe jest ciąża :-) ale obstawiali połowę a nie końcówkę :-)

Nawet dziś się zmierzyłam na tę okoliczność ( bo nie mogę się zmotywować do wymiany padniętych baterii w wadze :-))
    No i wyszło że w linii pępka mamy już 83 cm :-)
    A że mój brzuch nadal nisko to pod pępkiem jakieś 5 cm w dół gdzie jest największy jest już 91 cm ;-)
    Rośniemy w siłę :-)

merida17, mizzelka, Sue, Daisy lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 grudnia 2014, 01:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Diamonds to moje gratulacje :)
    Dla nas od początku jesteś posiadaczka pięknego brzuszka :)
    Moze i ja sie jutro zmierze, a na wagę to aż strach wchodzić ostatnio! :)

diamonds lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 grudnia 2014, 01:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i nie lubię ogólnie takich imprez poprzez głupie dogadywania.
    Dziś uwzięli się na mojego brata i jego żonę.
    Małżeństwem po cywilnym są juz 2 lata a po kościelnym pół roku.

No i wszystkie ciotki tłumacząc, że teraz to już jest " po Bożemu" nie mogą się doczekać ich potomstwa...

Strasznie mi było ich szkoda jak na nich siedli.
    Wiem, że kiedyś rozmawiali ochoczo o co najmniej trójce :-)
    Wzięli większe mieszkanie i mówili że działają :-) ale wychodzi na to że coś im się nie zgrywa.
    No i strasznie wtedy przykre są te głupie dogadywania- większość z Was na pewno wie o czym piszę.

Nie pytam bo to trudne i osobiste. Gdyby chcieli to zapytali by sami.
    Ja się w takich sytuacjach nie wyrywam z radami i osądami.
    No i po takich pseudo radach szybko się zmyli :-/

Ehh... kiedy ludzie zrozumieją że jak człowiek mocno chce i się nie udaje to takie słowa strasznie ranią.

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 grudnia 2014, 01:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciociu Merido dziękuję :-)
    Mów mi jeszcze :-)

Na wagę nie staję już sporo czasu bo jakoś za dużo pokazywała :-)
    A jak się popsuła to nic nie poradzę :-)
    Baterii akurat takich nie mam a jak idę na zakupy to nie pamiętam

Więc mierzę brzuch :-)
    Jakoś mniej nerwowa przy tym jestem.

merida17 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 grudnia 2014, 01:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie zjadłam Agatce opakowanie 150g m&m's

Dziecko śpi a ja jej słodycze z paczek wyżeram
    niedobra matka. Fuj ! :-P

Krokodylica, mizzelka, Daisy lubią tę wiadomość

‹‹ 203 204 205 206 207 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ