Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTygrysku! Pamiętaj, ze Ty jesteś niezastapiona w naszej cudnej gromadce tegorocznych mam
Szaleje!? Pewnie! Przede wszystkim spadło mi ciśnienie z powodu ewentualnego wczesnego porodu w 2014 ciazylo mi to bardzo, więc luzik
Wiem, ze mam jeszcze trochę czasu, planowe całe 26 dni, ale mam tez pragnienie, by cud opuścił lokum szybciej
Zoja dalej na imprezie i nie odbiera telefonu, więc czeka mnie kolejna bezsenna nocdiamonds, Gosiak, Krokodylica, Tygrysek, mizzelka, Sue lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydiamonds wrote:Merida
Zoya uważnie przeczytała Twój podpis pod suwaczkiem i stara się wykonywać zalecenia
Taniec brzucha w modzie
także wszystko jest jak należy
Masz grzeczną i inteligentną córcię
Diamonds! A jak, po mamusidiamonds, Gosiak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie nie bałam się
Najzwyczajniej w świecie Agatka zrobiła sobie drzemkę ok 19 i jak nigdy poczułam, że mogę z nią się spokojnie położyć spać
Ale obiecałam jej, że obudzę ją po godzinie- dwóch i tak mnie muliło, że wypiłam
A teraz bardzo bardzo żałuję
Ona już znowu śpi a ja nie
merida17 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwidentnie głupotę zaliczyłam z tą kawą.
No trudno.
Wyłączam telefon i próbuję spać.
Jeszcze co chwila ktoś strzela fajerwerki.
Nie wiem czy przespał północ czy jeszcze odnalazł
I tak sobie myślę, że ja jutro/tj.dziś będę zmeczona bo wypiłam kawę a większość narodu zmęczenie i niewyspanie będzie tłumaczyło spożyciem wiadomych trunków.
Paradoks
A czuć będziemy się podobnie
i ja pewnie będę chciała ratować swoje zmęczenie tym co mi "zaszkodziło" i naród też pewnie chętnie się będzie leczył tym co mu dzisiejszej nocy zaszkodziło.
merida17, Gosiak, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja spałam od 3 do 7:40, impreza u przyjaciół zaliczona, duża domówka z tańcami - tyle usłyszałam życzeń o szybki bezbolesny poród i zdrową Janeczkę, że muszą się spełnić
No i witam się w 9-tym miesiącuWiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2015, 08:56
merida17, diamonds, Krokodylica, mizzelka, Sue lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzięki Twojej kawie Diamonds mogłam spokojnie się wyspać.
Jest styczeń!!!!! Zaczynam pranie, prasowanie i co najważniejsze pakowanie do szpitala!!!! Ostatnie zakupy w tym miesiącu, tzn. chyba gdzieś w połowie, bo jak wczoraj zobaczyłam wypłatę za grudzień to musi to być pomyłka! W piątek dzwonie do szefa, bo te ochlapy co dostałam, to nawet nie jest średnia z ostatnich 12 miesięcy. Tak mi pożegnali ten stary rok.
diamonds, Krokodylica lubią tę wiadomość
Natalka 03.2015
-
nick nieaktualny
-
Tygrysek wrote:Dzięki Twojej kawie Diamonds mogłam spokojnie się wyspać.
Jest styczeń!!!!! Zaczynam pranie, prasowanie i co najważniejsze pakowanie do szpitala!!!! Ostatnie zakupy w tym miesiącu, tzn. chyba gdzieś w połowie, bo jak wczoraj zobaczyłam wypłatę za grudzień to musi to być pomyłka! W piątek dzwonie do szefa, bo te ochlapy co dostałam, to nawet nie jest średnia z ostatnich 12 miesięcy. Tak mi pożegnali ten stary rok.diamonds, merida17, mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry.
Życzę Wam w tym Nowym Roku szybkich, bezbolesnych porodów oraz grzecznych, nie płaczących dzieci.
Diamonds wymiękam z tą historią w sklepie, jak by kobieta była w ciąży to na pewno wiedziała by który tydzień... Masakra.
Mizzelka fajnie brzunio faluje.Gosiak, diamonds, merida17, mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKrokodylica wrote:
Diamonds wymiękam z tą historią w sklepie, jak by kobieta była w ciąży to na pewno wiedziała by który tydzień... Masakra.
Kochana olać takie osoby.
Fakt ciśnienie podnoszą.
Zawsze stoję grzecznie w kolejce i choć ludzie się oglądają wszystkim się dziwnie spieszy.
Wróci do kobiety to jeszcze co teraz wyprawia. Ja to wiem.
W przyrodzie nic nie ginie.
Nie ma sensu babsztylem się denerwować.
Moim zdaniem też gdyby w ciąży była bez problemu podała by tydzień.
merida17, mizzelka, Sue lubią tę wiadomość
-
hej Kochane
Witam Noworocznie By ten Nowy ROK był dla Nas wyjątkowy (a wiadomo, że taki będzie) i by Nam zdrówko dopisało
Wg. BBF mamy 18tc
A tak przedstawiamy się brzuszkowo
Udanego popołudnia i spokojnegodiamonds, Krokodylica, mizzelka, Tygrysek, Sue, merida17 lubią tę wiadomość
-
ja też zacznę zakupy już konkretnie bo za długo sobie odpoczywałam
jeszcze zastrzyk gotówki dostanę za zwolnienie uff.. aby czekam
Madziu śliczny brzuszek kurde a co dopiero pamiętam jak malenstwo dopiero pokazało swoją obecność przez 2 kreski a tu już się pojawia w brzuszku coraz bardziej
achh miło
mała tak mnie kopie że dopiero teraz was rozumiem że spać w nocy nie możecie... ja pitole taniec to jest mało! widocznie przez tą poprzeczną pozycje była zablokowana i siedziała spokojnie a teraz to naprawdę ADHD, zresztą widać na filmie
diamonds, Krokodylica, merida17, Evell lubią tę wiadomość