Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Evell wrote:Super pocieszyłaś mnie bo to też właśnie podobne do tych gazów jakby a kidy się mniej więcej będą one nasilać w którym tyg ? bo jk narazie to tylko takie delikatne jest
Evell lubi tę wiadomość
-
kasika8303 wrote:Mizzelko mi też płacą dziwne kwoty!!! Za pół zwolnienia albo ostatnio miałam do 12.01 a zapłacili do 31.12. Już mi się z nimi nie chce walczyć. Ręce opadają z tym ZUSem w Polsce.
może mu się porąbało w Krusie czy co.. bo ja mam Krus, ale zwolnienie te same..
nie czaje bazy, ale jak bd nastepnym razem u niego to go zjeb..ie jak opłacać składki to kurna co do dnia! a jak wypłacić co by czlowiek troche tej kasy odzyskał to ja straciłam 60zł ;/ paranoja jakaś. -
Sue wrote:
Merida, jak mój syn zdecyduje, że po ślubie robi ewakuacje, o może będę i żoną, i matką jednocześnie
Mizzelka - a co z Tobą?
własnie tak myślałam że 6 Lutego z emocji po ślubie zostaniesz mamą na koniec dnia taka wisienka na torcie i co by była rocznica ślubu to akurat Urodzinki Tomka Fajnie
A dziś wybieram się na wizytę i czekam na same dobre wieści nie tylko u siebie ale i u was wszystkich
mam nadzieje że mała zrobi mi niespodziankę i się obróci jak trzeba
a szyjka niech na razie trzyma bo jak na razie czuje czasami ostry nacisk na nią, albo mam takie głupie wrażenie ;/
a noc? koszmar.. to chyba tak jak u Tygryska.. kości niesamowicie mnie bolą..
Rybeńka, Sue lubią tę wiadomość
-
a coś sie zmienia z becikowym ale dopiero od 2016
do mnie niech przychodzą, ale i niech wypłacają konkretnie a nie.. bo zżynać kasę to wiedzą jak i ile... a żeby zapłacic to już lipa
Wszystkie Wyspane? mam nadzieje że tak i tylko ja tak czatowałam w nocy.. nawet spacer sobie zrobiłam bo tak mi kosci chrupały i dopiero jak sie troszkę rozchodzę to troche ten ból ustępuje. -
Gosiaczku Wszystkiego Dobrego
Niech Janeczka zdrowo rośnie i duużo ale już poza brzuszkiem
Szczęśliwego rozwiązania, żeby wszystko poszło gładko i przyjemnie a położne były bardzo miłe i personel itp
Uśmiechu na co dzień i jak najmniej trosk
przespanych nocy i zdrówka dla Ciebie i szybkiego powrotu do formy po tak ważnym dniu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2015, 09:53
Tygrysek, Gosiak lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry!
Gosiak wszystkiego najlepszego!!!
Rowniez zycze szczesliwego rozwiazania i zeby corcia zawsze byla grzeczna i zdrowa Ale nie skupiajac sie na samym porodzie to zycze Ci spelnienia marzen, zebys cieszyla sie kazda chwila swojego zycia, zebys zawsze kochala i byla kochana, zeby zdrowia nigdy nie zabraklo, kupy szczescia zycze, wygranej w totolotka, i w ogole spelnienia najskrytszych marzen, sama najlepiej wiesz czego Ci zyczyc wiec tego wlasnie Ci zycze
Do zyczen dorzucam kilka dropsow
Gosiak, Rybeńka, Krokodylica, mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej
trzymam kciuki za wizytujące
My wizytujemy w pn i poproszę o kciuki
Dziś byłam na badaniach : morfologia nawet lepsza niż przed ciążą mocz oki ph z 8,5 spadło do 6,5 może zasługa jedzenia żurawiny i picia wody z cytrynką a toxo bez zmian IgG dodatnia i IgM ujemna
A tak z innej beczki mam do Was pytanie..czy też może tak macie, że po większym wysiłku albo dłuższym chodzeniu tak jakby się coś z Was wylewało?? ja przy tym mam takie uczucie jakbym miała @ ale bez skurczy tylko to uczucie że coś leci i jest mokro..wydzielina jest bezwonna czasem przeźroczysta czasem mleczna..pewnie spytam się o to w pn lekarza bo przeraziłam się, że to mogą być wody płodowe ale mam nadzieję, że nie więc też chciałam się podpytać Was Sorrki za taki szczegółowy opis. pociesza mnie to, że ostatnio czytałam, że po 18tc zwiększa się ilość wydzieliny i to może być ten śluz..ale jednak trochę mnie to niepokoi, aczkolwiek takie odczucie wylewania mam praktycznie od początku ciąży a przy każdym badaniu lekarz mówi, że jest OK i w sumie nigdy nie spytałam o to..chyba czas najwyższy..
Pozdrawiam
ps: Gosiu wszystkiego najlepszego i tego czego sobie wymarzyszmizzelka lubi tę wiadomość
-
mizzelka wrote:no wlasnie i o co im chodzi? dlaczego tak? ;/ nie rozumiem..
może mu się porąbało w Krusie czy co.. bo ja mam Krus, ale zwolnienie te same..
nie czaje bazy, ale jak bd nastepnym razem u niego to go zjeb..ie jak opłacać składki to kurna co do dnia! a jak wypłacić co by czlowiek troche tej kasy odzyskał to ja straciłam 60zł ;/ paranoja jakaś.
Zjem zupę i będę tam zaraz dzwonić bo kasy nadal nie mam!!! Masakra, mało że płacą że się nic nie zgadza to jeszcze muszę dzwonić kiedy łaskawie kasę dadzą! -
nick nieaktualny
-
Ja byłam z mezem na zakupach w biedrze, promocja na lovele chyba dobra bo proszek udalo mi sie ostatnie opakowanie wyrwac. Za to mam 2 plyny do plukania i 4 mleczka do prania (2 do bialych i 2 do kolorowych).
Poza tym zamówiłam sobie 3 dni temu na allegro wanienkę ze stelażem, takim metalowym, składanym, i dwa dni temu dostałam maila że paczka wyszła.
Do tej pory jej nie dostałam i nie wiedziałam co się dzieje.
Dziś dzwoni do mnie pan z DPD i poinformował mnie, że moja paczka ma status zaginionej, bo odkleił się od niej list przewozowy i szukają jej po wszystkich magazynach. Hehehehe.
Ale mi się chce paprykarzu!!! Nosz cholera królestwo za paprykarz!!Daisy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
JESTEM~!
a więc tak nie ma rozwarcia, aby mam jakiś brzuch napięty i zwrócił mi na to uwagę czy mam tak częściej, a ja nic nie czuje -.-
więc bd cieżko odroznic, no ale najwazniejsze że szyjka sie nie otwiera
poprosilam o szybkie usg i mała już jest ułożona GŁÓWKOWO!
na morfologię nic nie mówił, odebrałam cytologię, jest super
czyli czekam do następnej wizyty do 18 lutego
Mówił że już bd donoszona.. i wtedy pogadamy o porodzie itp i zrobimy dłuższe USG
Krokodylica, Sue, Daisy lubią tę wiadomość
-
Magda_lena88 wrote:hej
trzymam kciuki za wizytujące
My wizytujemy w pn i poproszę o kciuki
Dziś byłam na badaniach : morfologia nawet lepsza niż przed ciążą mocz oki ph z 8,5 spadło do 6,5 może zasługa jedzenia żurawiny i picia wody z cytrynką a toxo bez zmian IgG dodatnia i IgM ujemna
A tak z innej beczki mam do Was pytanie..czy też może tak macie, że po większym wysiłku albo dłuższym chodzeniu tak jakby się coś z Was wylewało?? ja przy tym mam takie uczucie jakbym miała @ ale bez skurczy tylko to uczucie że coś leci i jest mokro..wydzielina jest bezwonna czasem przeźroczysta czasem mleczna..pewnie spytam się o to w pn lekarza bo przeraziłam się, że to mogą być wody płodowe ale mam nadzieję, że nie więc też chciałam się podpytać Was Sorrki za taki szczegółowy opis. pociesza mnie to, że ostatnio czytałam, że po 18tc zwiększa się ilość wydzieliny i to może być ten śluz..ale jednak trochę mnie to niepokoi, aczkolwiek takie odczucie wylewania mam praktycznie od początku ciąży a przy każdym badaniu lekarz mówi, że jest OK i w sumie nigdy nie spytałam o to..chyba czas najwyższy..
Pozdrawiam
ps: Gosiu wszystkiego najlepszego i tego czego sobie wymarzysz
a u mnie wczesniej to bylo srednio a teraz nawet po wizycie ciągle czuje ze mam mokro i ze mnie leci.. ale to też coraz więcej ma być śluzu pod koniec ciąży, to potem już całkiem bd dużo u cb
najwazniejsze żeby kolor nie zmienił na szary albo zielony i nie miala innego zapachu. -
kasika8303 wrote:Zjem zupę i będę tam zaraz dzwonić bo kasy nadal nie mam!!! Masakra, mało że płacą że się nic nie zgadza to jeszcze muszę dzwonić kiedy łaskawie kasę dadzą!
a jak ty bys się spóźniła o chociaz jeden dzien to by cie zjedli i zaraz kary.. -
nick nieaktualnymizzelka wrote:JESTEM~!
a więc tak nie ma rozwarcia, aby mam jakiś brzuch napięty i zwrócił mi na to uwagę czy mam tak częściej, a ja nic nie czuje -.-
więc bd cieżko odroznic, no ale najwazniejsze że szyjka sie nie otwiera
poprosilam o szybkie usg i mała już jest ułożona GŁÓWKOWO!
na morfologię nic nie mówił, odebrałam cytologię, jest super
czyli czekam do następnej wizyty do 18 lutego
Mówił że już bd donoszona.. i wtedy pogadamy o porodzie itp i zrobimy dłuższe USG
Główkowo, jak na bliźniaczkę przystało
Inaczej być nie mogło super
Mi też tak się napina i ja też tego nie rozróżniam, ale jak mi pokazał "mój brzuch w akcji" to wiem, że często tak mi się robiło.
Ogólnie dobre wieści Piękniemizzelka lubi tę wiadomość