X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
Odpowiedz

Czerwcowe/Lipcowe testerki :)

Oceń ten wątek:
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evell wrote:
    A ja właśnie teraz czuje tak jakby mi ktos pukał tak delikatnie od środka i to takie delikatne jak narazie tylko wieczorem na chwile więc może to już to ??
    to jest TO :) :)

Evell lubi tę wiadomość

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evell wrote:
    Super pocieszyłaś mnie bo to też właśnie podobne do tych gazów jakby :) a kidy się mniej więcej będą one nasilać w którym tyg ? bo jk narazie to tylko takie delikatne jest
    ja czasami mialam kilka dni przerwy.. ale mysle ze za 2 tyg juz bd intensywnie :D

Evell lubi tę wiadomość

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasika8303 wrote:
    Mizzelko mi też płacą dziwne kwoty!!! Za pół zwolnienia albo ostatnio miałam do 12.01 a zapłacili do 31.12. Już mi się z nimi nie chce walczyć. Ręce opadają z tym ZUSem w Polsce.
    no wlasnie i o co im chodzi? dlaczego tak? ;/ nie rozumiem..
    może mu się porąbało w Krusie czy co.. bo ja mam Krus, ale zwolnienie te same..
    nie czaje bazy, ale jak bd nastepnym razem u niego to go zjeb..ie jak opłacać składki to kurna co do dnia! a jak wypłacić co by czlowiek troche tej kasy odzyskał to ja straciłam 60zł ;/ paranoja jakaś.

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sue wrote:

Merida, jak mój syn zdecyduje, że po ślubie robi ewakuacje, o może będę i żoną, i matką jednocześnie :)

Mizzelka - a co z Tobą?

własnie tak myślałam że 6 Lutego z emocji po ślubie zostaniesz mamą :D na koniec dnia :D taka wisienka na torcie :) :) i co by była rocznica ślubu to akurat Urodzinki Tomka :) Fajnie :)

A dziś wybieram się na wizytę i czekam na same dobre wieści nie tylko u siebie ale i u was wszystkich :)
    mam nadzieje że mała zrobi mi niespodziankę i się obróci jak trzeba :) :)
    a szyjka niech na razie trzyma bo jak na razie czuje czasami ostry nacisk na nią, albo mam takie głupie wrażenie ;/

a noc? koszmar.. to chyba tak jak u Tygryska.. kości niesamowicie mnie bolą.. :(

Rybeńka, Sue lubią tę wiadomość

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a coś sie zmienia z becikowym ale dopiero od 2016

do mnie niech przychodzą, ale i niech wypłacają konkretnie a nie.. bo zżynać kasę to wiedzą jak i ile... a żeby zapłacic to już lipa

Wszystkie Wyspane? mam nadzieje że tak :D i tylko ja tak czatowałam w nocy.. nawet spacer sobie zrobiłam bo tak mi kosci chrupały i dopiero jak sie troszkę rozchodzę to troche ten ból ustępuje.

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    g61024.gif
    Gosiaczku Wszystkiego Dobrego :)
    animaatjes-happy-birthday-41252.gif
    Niech Janeczka zdrowo rośnie i duużo ale już poza brzuszkiem :) :)
    Szczęśliwego rozwiązania, żeby wszystko poszło gładko i przyjemnie a położne były bardzo miłe i personel itp
    Uśmiechu na co dzień i jak najmniej trosk :)
    przespanych nocy :D i zdrówka dla Ciebie i szybkiego powrotu do formy po tak ważnym dniu :)
    graphics-happy-birthday-344191.gif

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2015, 09:53

Tygrysek, Gosiak lubią tę wiadomość

• Gosiak Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję bardzo :D

mizzelka lubi tę wiadomość

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosiak wszystkiego najlepszego!! I szczęśliwego rozwiązania oczywiście. :)

Daisy gratuluję szparki. :)

Gosiak, Daisy, Rybeńka lubią tę wiadomość

• Daisy Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry!

Gosiak wszystkiego najlepszego!!!
    Rowniez zycze szczesliwego rozwiazania i zeby corcia zawsze byla grzeczna i zdrowa :) Ale nie skupiajac sie na samym porodzie to zycze Ci spelnienia marzen, zebys cieszyla sie kazda chwila swojego zycia, zebys zawsze kochala i byla kochana, zeby zdrowia nigdy nie zabraklo, kupy szczescia zycze, wygranej w totolotka, i w ogole spelnienia najskrytszych marzen, sama najlepiej wiesz czego Ci zyczyc wiec tego wlasnie Ci zycze :)

Do zyczen dorzucam kilka dropsow ;)

vmawzhjtaw7h_t.jpg

Gosiak, Rybeńka, Krokodylica, mizzelka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2015, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam serdecznie brzuchatki co słychać ? u mnie pogoda do bani mąż pojechał w delegacje i smutno :( Gosiak wszystkiego najlepszego spełnienia marzeń i oczywiście szczęśliwego rozwiązania :) Pozdrawiam.

• Magda_lena88 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej :)
    trzymam kciuki za wizytujące :)
    My wizytujemy w pn i poproszę o kciuki :P
    Dziś byłam na badaniach : morfologia nawet lepsza niż przed ciążą :P mocz oki :) ph z 8,5 spadło do 6,5 <3 może zasługa jedzenia żurawiny i picia wody z cytrynką :) a toxo bez zmian IgG dodatnia i IgM ujemna :)
    A tak z innej beczki mam do Was pytanie..czy też może tak macie, że po większym wysiłku albo dłuższym chodzeniu tak jakby się coś z Was wylewało?? :| ja przy tym mam takie uczucie jakbym miała @ ale bez skurczy tylko to uczucie że coś leci i jest mokro..wydzielina jest bezwonna czasem przeźroczysta czasem mleczna..pewnie spytam się o to w pn lekarza bo przeraziłam się, że to mogą być wody płodowe ale mam nadzieję, że nie więc też chciałam się podpytać Was :) Sorrki za taki szczegółowy opis. pociesza mnie to, że ostatnio czytałam, że po 18tc zwiększa się ilość wydzieliny i to może być ten śluz..ale jednak trochę mnie to niepokoi, aczkolwiek takie odczucie wylewania mam praktycznie od początku ciąży a przy każdym badaniu lekarz mówi, że jest OK i w sumie nigdy nie spytałam o to..chyba czas najwyższy..
    Pozdrawiam <3
    ps: Gosiu wszystkiego najlepszego i tego czego sobie wymarzysz <3

relghdgecegtmzr9.png

P6dtp2.png
  • kasika8303 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    no wlasnie i o co im chodzi? dlaczego tak? ;/ nie rozumiem..
    może mu się porąbało w Krusie czy co.. bo ja mam Krus, ale zwolnienie te same..
    nie czaje bazy, ale jak bd nastepnym razem u niego to go zjeb..ie jak opłacać składki to kurna co do dnia! a jak wypłacić co by czlowiek troche tej kasy odzyskał to ja straciłam 60zł ;/ paranoja jakaś.

Zjem zupę i będę tam zaraz dzwonić bo kasy nadal nie mam!!! Masakra, mało że płacą że się nic nie zgadza to jeszcze muszę dzwonić kiedy łaskawie kasę dadzą!

c77352d493.png
    Mój kropeczek 9tc [*] 10.01.2014
    Mój 2 kropeczek 5tc [*] 26.06.2014
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2015, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdalena, a co czytasz Kochana?

Super, ze wyniki dobre :)
    Lubimy takie wiadomości :)

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja byłam z mezem na zakupach w biedrze, promocja na lovele chyba dobra bo proszek udalo mi sie ostatnie opakowanie wyrwac. :) Za to mam 2 plyny do plukania i 4 mleczka do prania (2 do bialych i 2 do kolorowych).

Poza tym zamówiłam sobie 3 dni temu na allegro wanienkę ze stelażem, takim metalowym, składanym, i dwa dni temu dostałam maila że paczka wyszła.
    Do tej pory jej nie dostałam i nie wiedziałam co się dzieje.
    Dziś dzwoni do mnie pan z DPD i poinformował mnie, że moja paczka ma status zaginionej, bo odkleił się od niej list przewozowy i szukają jej po wszystkich magazynach. Hehehehe.

Ale mi się chce paprykarzu!!! Nosz cholera królestwo za paprykarz!!

Daisy lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2015, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylku,
    Teraz ja kciukam za odnalezienie paczki!!
    Jakaś plaga paczek zaginionych! ;)

Krokodylica, mizzelka lubią tę wiadomość

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja mam nadzieję, że ją odnajdą... Śpieszyć mi się nie śpieszy ale zapłaciłam za nią z góry więc było by miło jak by się jednak znalazła.

Pan każe, sługa musi - musiałam biec do sklepu i zjeść kanapek z paprykarzem. ;)

Daisy lubi tę wiadomość

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JESTEM~! :)
    a więc tak nie ma rozwarcia, aby mam jakiś brzuch napięty i zwrócił mi na to uwagę czy mam tak częściej, a ja nic nie czuje -.-
    więc bd cieżko odroznic, no ale najwazniejsze że szyjka sie nie otwiera :D
    poprosilam o szybkie usg i mała już jest ułożona GŁÓWKOWO! :)
    na morfologię nic nie mówił, odebrałam cytologię, jest super :)
    czyli czekam do następnej wizyty do 18 lutego :)
    Mówił że już bd donoszona.. i wtedy pogadamy o porodzie itp i zrobimy dłuższe USG

Krokodylica, Sue, Daisy lubią tę wiadomość

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda_lena88 wrote:
    hej :)
    trzymam kciuki za wizytujące :)
    My wizytujemy w pn i poproszę o kciuki :P
    Dziś byłam na badaniach : morfologia nawet lepsza niż przed ciążą :P mocz oki :) ph z 8,5 spadło do 6,5 <3 może zasługa jedzenia żurawiny i picia wody z cytrynką :) a toxo bez zmian IgG dodatnia i IgM ujemna :)
    A tak z innej beczki mam do Was pytanie..czy też może tak macie, że po większym wysiłku albo dłuższym chodzeniu tak jakby się coś z Was wylewało?? :| ja przy tym mam takie uczucie jakbym miała @ ale bez skurczy tylko to uczucie że coś leci i jest mokro..wydzielina jest bezwonna czasem przeźroczysta czasem mleczna..pewnie spytam się o to w pn lekarza bo przeraziłam się, że to mogą być wody płodowe ale mam nadzieję, że nie więc też chciałam się podpytać Was :) Sorrki za taki szczegółowy opis. pociesza mnie to, że ostatnio czytałam, że po 18tc zwiększa się ilość wydzieliny i to może być ten śluz..ale jednak trochę mnie to niepokoi, aczkolwiek takie odczucie wylewania mam praktycznie od początku ciąży a przy każdym badaniu lekarz mówi, że jest OK i w sumie nigdy nie spytałam o to..chyba czas najwyższy..
    Pozdrawiam <3
    ps: Gosiu wszystkiego najlepszego i tego czego sobie wymarzysz <3
    ja teraz mam taką wydzielinę, w ciąży to normalka :) niektórym to się aż wylewa ostro po nogach nawet czytałam...
    a u mnie wczesniej to bylo srednio a teraz nawet po wizycie ciągle czuje ze mam mokro :D i ze mnie leci.. ale to też coraz więcej ma być śluzu pod koniec ciąży, to potem już całkiem bd dużo u cb :D
    najwazniejsze żeby kolor nie zmienił na szary albo zielony i nie miala innego zapachu.

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasika8303 wrote:
    Zjem zupę i będę tam zaraz dzwonić bo kasy nadal nie mam!!! Masakra, mało że płacą że się nic nie zgadza to jeszcze muszę dzwonić kiedy łaskawie kasę dadzą!
    no coś ty? a ja wczoraj dostałam kasę czyli kilka dni po tym 16... ale kurde teraz byłam u położnej i kazałam jej sprawdzić, to było do 22 stycznia anie 16... czyli coś popieprzyli w Krusie. teraz jak będę to muszę wyjaśnić też bo szkoda mi tych 60zł, drogą nie chodzą ;/
    a jak ty bys się spóźniła o chociaz jeden dzien to by cie zjedli i zaraz kary..

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2015, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    JESTEM~! :)
    a więc tak nie ma rozwarcia, aby mam jakiś brzuch napięty i zwrócił mi na to uwagę czy mam tak częściej, a ja nic nie czuje -.-
    więc bd cieżko odroznic, no ale najwazniejsze że szyjka sie nie otwiera :D
    poprosilam o szybkie usg i mała już jest ułożona GŁÓWKOWO! :)
    na morfologię nic nie mówił, odebrałam cytologię, jest super :)
    czyli czekam do następnej wizyty do 18 lutego :)
    Mówił że już bd donoszona.. i wtedy pogadamy o porodzie itp i zrobimy dłuższe USG

Główkowo, jak na bliźniaczkę przystało :)
    Inaczej być nie mogło ;) super ;)

Mi też tak się napina i ja też tego nie rozróżniam, ale jak mi pokazał "mój brzuch w akcji" to wiem, że często tak mi się robiło.

Ogólnie dobre wieści ;) Pięknie ;)

‹‹ 274 275 276 277 278 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ