Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
słoneczna 85 wrote:Od kiedy zaczelas ja pic? Bo ja jeszcze musze poczekac;)) ciekawe co we wt mi dr powie;))
Ale plecy mnie dzis bola...
Ja też mam we wtorek teoretycznie wizytę i KTGWiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2015, 21:26
słoneczna 85 lubi tę wiadomość
-
słoneczna 85 wrote:Popakowalyscie torby??? Ja jutro juz spakuje na pewno;))
A teraz bede zalewac siemie bo to juz czas:))
Moja już czeka spakowanasłoneczna 85 lubi tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
A na co się pije to siemię? i od kiedy można pić?Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
Rybeńka wrote:A na co się pije to siemię? i od kiedy można pić?
len oblepia i robi "poślizg" nie tylko na ściankach żołądka, działa tak samo w innych okolicach, także rozrodczychdiamonds, słoneczna 85, Rybeńka lubią tę wiadomość
-
Ja muszę kupić herbatkę z liści malin, ale chyba trochę poczekam i zacznę pić po wizycie, 03.02. Do 06. raczej przetrzymam
Ja dziś wysprzątałam mieszkanie, wymyłam okna i balkon, ugotowałam zupę i padłam! Miałam prasować i układać w szafkach, ale no way... zrobię to jutro/w poniedziałek.
W ogóle - podjęłam pierwszą próbę spakowania torby do szpitala. Nie mam za cholerę pojęcia jak ja te wielkie podpachy wsadzę do walizki. Wsadziłam 2 opakowania i już na nic więcej nie ma miejsca...
Tak sobie teraz myślę, że do torby spakuję te najbardziej osobiste rzeczy - koszule, szlafrok, kosmetyki i te apteczne rzeczy (tantum rosa, octanisept, itd) a te higieniczne rzeczy wezmę do takiej małej płóciennej torby i P. ją przyniesie później - to rzeczy, które i tak wyrzucę w szpitalu, więc nie będę wracać z 5 torbami
Nie będę się pakować jak wielbłąd w wielką walizkę - do szpitala mam 4 minuty (liczone z zegarkiem w ręku), więc P. naprawdę szybko mi cokolwiek może dowieźćGosiak, merida17, diamonds lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySąsiedzi jak co sobotę balują ale jeszcze dość spokojnie.
Aż nie mogę wyjść z podziwu
Skończyłam malowanie i układanie spowrotem rzeczy.
Jak przyjdzie mi kolejny raz taki pomysł, obiecuję najpierw walnąć się w głowę.
Kiedyś lubiłam takie rzeczy i nawet całkiem sprawnie mi to wychodzi.
Ale jednak z brzuchem to nie jest proste.
A teraz wszystko mnie boli.
na głupotę nie ma lekarstwa
A no i odebrałam już dwa telefony rozpoczynające się od - już urodziłaś???
Nie rozumiem. Bardzo to denerwujące.
Też muszę pomyśleć o spakowaniu się do szpitala, żeby sprawnie móc się ewakuować
merida17, Rybeńka, Daisy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMerida
czekasz jeszcze dwa dni z tego co pamiętam zgodnie z przepowiednią Sue
Jak się sprawdzi Sue zostaje mianowana na stanowisko profesor wróżka od terminów porodów
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2015, 00:40
merida17, Sue, Gosiak, Krokodylica, Rybeńka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
diamonds wrote:Merida
czekasz jeszcze dwa dni z tego co pamiętam zgodnie z przepowiednią Sue
Jak się sprawdzi Sue zostaje muanowana na stanowisko profesor wróżka od terminów porodów
Diamonds, jeśli się to sprawdzi, to zostanę chyba nowym Jackowskim albo wróżbitą Maciejemdiamonds, Rybeńka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDiamonds następnym razem zadzwoń po nas w dobrym towarzystwie i z zimnym piwkiem uwiniemy sie raz dwa
Patrz, jak masz teraz pięknie
I witam w świecie głupich pytań
Zabawne jest to, ze tydzień temu zauważyli ciążę, a już o poród pytają
Jesteś szybsza niż zamek błyskawiczny Kobietodiamonds, Sue lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny