Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Słoneczna to już tylko kilka dni bądź tygodni :-*
słoneczna 85 lubi tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
nick nieaktualnyHej Brzuchatki!
Po leniwym dniu, stwierdzam, ze mój ogromny zapas slodyczowy uległ spustoszeniu! Nie wiem, jak do tego doszło
Plan jest taki, ze już go nie uzupelniam, bo czas wrócić do swej formy i zamienić jedno słodkie na drugie- te bez porównania najlepsze na świecie
Belly wita mnie w 40 tc! Zabawne
Ja tam różnicy nie czuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2015, 21:22
Gosiak, Rybeńka, słoneczna 85, Tygrysek, diamonds, Krokodylica, mizzelka lubią tę wiadomość
-
Do mnie też to nie dociera, ale szczerze mówiąc to już się nie mogę doczekać porodu, bo ból całego ciała mnie wykańcza :p :p
Gosiak, słoneczna 85, mizzelka lubią tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
Dobry wieczor po weekendzie!
Ufff padam na cycki!
Sue - fugi na balkonie Wygralas zawody jak nic.
Od wczoraj dokuczaja mi bole miesiaczkowe jakby, raz na jakis czas, ale takie nooo dosc dokuczliwe. Czy to macica? U Hani wydaje sie wszystko w porzadku, wiem kiedy spi, kiedy szaleje.
Rodzinka zachwycona z wyboru imienia
Ogolnie weekend udany, ale strasznie meczacy. Dzis zaczelam lykac ten Vitaminer i wchodzi dobrze, 2 tabsy bo 1 wit, 2 dha. Zadnych mdlosci, odbijania. Poki co . Dalej chorobowo, zarazilam meza.
Uwaga moj ukochany sam zaczal temat ze pora zaczac przygotowania od zrobienia pokoju dla Hani. Jest co prawda swiezo praktycznie robiony, ale jakos tak dla nowego czlonka rodziny to nowy pokoik. Takze zostanie podloga bo stan paneli idealny, cos tam wymyslimy ze scianami (myslalam o tapecie ale za diabla nie wiem jak sie za to wziac to bysmy kogos wzieli na robote?), wykladzinke chcemy polozyc na calosci by bylo jeszcze cieplej (pokoj nad garazem), no i mebelki. Lozeczko wybrane to z akpolu, ale bedzie przeciez u nas na poczatku.
Widze ze moj jest zachwycony tym, ze bedzie corcia. Dzis podczas kapieli smarowal mnie oliwka dla ciezarnych po brzuchu i tam se gadal Haniu, Haniu
Ale jestem zmeczona. Jutro cora juz do szkoly, wiec o 6 pobudka.
Zjadlam z kg winogron bezpestkowych, chyba przegielam bo zoladek sie zaczyna buntowac.
A ja... jestem w Hani zakochana ♡ Moja mala coreczkadiamonds, Rybeńka, mizzelka, Sue lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hello witam się w 9tym miesiącu ciąży!!! Jejku nie umiem w to uwierzyć!
Ja dziś do dentysty się wybieram, zrobić dwa ostatnie ząbki i pozbyć się kilku stów hehe
No ale w końcu będę miała spokój z nimi na jakiś czas.
Miłego dnia Kochane Brzuchatki :-*merida17, Krokodylica, diamonds, mizzelka, słoneczna 85, Gosiak, Evell, Sue, Daisy lubią tę wiadomość
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs -
wziealm sie za upranie poscieli- zeby fajnie swiezo sie spalo:))
dzis przyjedzie nowa sofa
taka jestem ciekawa co mi dr jutro powie.
ja siedze caly dzien i nudno mi..
chyba porobie klusek slaskich i zamroze:)Krokodylica, Rybeńka, Sue lubią tę wiadomość
-
hej
Nas dziś czeka połówkowe coraz większy stresik :x a wizyta dopiero na 18:30 czekałam 4 tygodnie poczekam te kilka godz
Od rana relaks w wannie póki jeszcze wannę mam bo na nowym M - prysznic no i odmrażanie lodówki i jej mycie - swoją drogą to męczące trochę w obecnym stanie
Jeszcze muszę wydrukować wyniki badań. Dobrze, że dziś mam pomysł na obiad to szybko pójdzie: zapiekanka makaronowa z kiełbaską śląską+ogórkiem kiszonym+sos słodko-kwaśny i dużo sera
A tak pochwalę się, że Nasze nowe M w końcu zaczyna przypominać mieszkanie A dziś jak zdążymy to jednak chyba zamawiamy ten komplet do sypialni z BRW a dużą szafę najwyżej kiedyś tam się zakupi i tak jeszcze tyle mebli potrzeba, że przez najbliżej min 3 lata będziemy pewnie coś dokupywać później pokoik dla Maluszka więc też trochę mebli póki co będzie z Nami w sypialni no ale jakąś komodę na rzeczy dla Bejbika też musimy kupić Dobrze, że posypały mi się propozycję otrzymania łóżeczka więc już te kilka zł do przodu
Kochane 3majcie kciuki dziś za NAS
a ja jeszcze muszę włosy wysuszyć i gnać na pocztę odebrać przesyłkę bo od śr. zalega mi awizo w domu takiego miałam lenia, że mi iść wcześniej nie chciało A jutro z samego rańca do nowego M bo fachowiec przyjdzie zrobić ten przeciek w prysznicu i wstawi Nam ościeżnice bo w końcu dotarła z reklamacji ostatnia
Buziaczki :*słoneczna 85, Krokodylica, Rybeńka, diamonds, Daisy lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry!
Kochane ja wstalam o 6.30 i wyszykowalam core, poszlam spac a moj ja zawiozl
budze sie 11 a on kolo mnie w lozku chrapie. Budze go mowie co jest czemu nie w firmie A on wzial wolne biedny zeby sie wyspac tak sie zle czul. Odebralismy core po 13 ze szkoly i jedziemy ogladac jakies meble do sypialni komode pod tv, moze cos dla malucha znajdziemy.
Rybenko gratuluje!!!! Pamietam jak dzis zdjecie gniazdka ktore wrzucilas na owu, z budowy, pamietasz? zrob zeby, tak jak mowisz spokoj na dosc dlugo
Sloneczna czekamy na zdjecie sofy
Mizzelko co tam u Ciebie wyczuwam zly nastroj? Nie chcialam zle piszac o lubym..
Tygrysek, Rybeńka, diamonds lubią tę wiadomość