X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
Odpowiedz

Czerwcowe/Lipcowe testerki :)

Oceń ten wątek:
  • Rybeńka Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słoneczna to już tylko kilka dni bądź tygodni :-*

słoneczna 85 lubi tę wiadomość

Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa <3

<3 MAJUSIA <3
    28.02.2015r.

<3 MICHAŚ <3
    05.10.2017r.

On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..

Zaczynamy 9cs
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2015, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Brzuchatki!

Po leniwym dniu, stwierdzam, ze mój ogromny zapas slodyczowy uległ spustoszeniu! Nie wiem, jak do tego doszło :)
    Plan jest taki, ze już go nie uzupelniam, bo czas wrócić do swej formy i zamienić jedno słodkie na drugie- te bez porównania najlepsze na świecie :)

Belly wita mnie w 40 tc! Zabawne :)
    Ja tam różnicy nie czuje :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2015, 21:22

Gosiak, Rybeńka, słoneczna 85, Tygrysek, diamonds, Krokodylica, mizzelka lubią tę wiadomość

• kasika8303 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słoneczna a ja Ci zazdroszczę :-) Ja już bym chciała być tak blisko a najlepiej to mieć malutką już w domku :-)

słoneczna 85 lubi tę wiadomość

c77352d493.png
    Mój kropeczek 9tc [*] 10.01.2014
    Mój 2 kropeczek 5tc [*] 26.06.2014
  • Gosiak Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla mnie to też jest totalna abstrakcja - że niedługo Jańcia będzie z nami w domu, w ogóle to do mnie nie dociera...

słoneczna 85, diamonds, mizzelka lubią tę wiadomość

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • Rybeńka Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do mnie też to nie dociera, ale szczerze mówiąc to już się nie mogę doczekać porodu, bo ból całego ciała mnie wykańcza :p :p

Gosiak, słoneczna 85, mizzelka lubią tę wiadomość

Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa <3

<3 MAJUSIA <3
    28.02.2015r.

<3 MICHAŚ <3
    05.10.2017r.

On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..

Zaczynamy 9cs
  • Daisy Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczor po weekendzie!

Ufff padam na cycki!

Sue - fugi na balkonie :D Wygralas zawody jak nic. :D

Od wczoraj dokuczaja mi bole miesiaczkowe jakby, raz na jakis czas, ale takie nooo dosc dokuczliwe. Czy to macica? U Hani wydaje sie wszystko w porzadku, wiem kiedy spi, kiedy szaleje.

Rodzinka zachwycona z wyboru imienia :)
    Ogolnie weekend udany, ale strasznie meczacy. Dzis zaczelam lykac ten Vitaminer i wchodzi dobrze, 2 tabsy bo 1 wit, 2 dha. Zadnych mdlosci, odbijania. Poki co :). Dalej chorobowo, zarazilam meza.

Uwaga moj ukochany sam zaczal temat ze pora zaczac przygotowania od zrobienia pokoju dla Hani. Jest co prawda swiezo praktycznie robiony, ale jakos tak dla nowego czlonka rodziny to nowy pokoik. Takze zostanie podloga bo stan paneli idealny, cos tam wymyslimy ze scianami (myslalam o tapecie ale za diabla nie wiem jak sie za to wziac to bysmy kogos wzieli na robote?), wykladzinke chcemy polozyc na calosci by bylo jeszcze cieplej (pokoj nad garazem), no i mebelki. Lozeczko wybrane to z akpolu, ale bedzie przeciez u nas na poczatku. :)

Widze ze moj jest zachwycony tym, ze bedzie corcia. Dzis podczas kapieli smarowal mnie oliwka dla ciezarnych po brzuchu i tam se gadal Haniu, Haniu ;)

Ale jestem zmeczona. Jutro cora juz do szkoly, wiec o 6 pobudka.

Zjadlam z kg winogron bezpestkowych, chyba przegielam bo zoladek sie zaczyna buntowac. :/

A ja... jestem w Hani zakochana ♡ Moja mala coreczka :)

diamonds, Rybeńka, mizzelka, Sue lubią tę wiadomość

• Daisy Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 00:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki chyba czekaja na zmiane posterunku :D

Ja zjem kolajce (buleczki wlasnie wyszly z piekarnika) i pojde spaciu takze do jutra! ♡

merida17, diamonds lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2015, 00:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy!
    Ktoś musi pełnić nocna warte :)

diamonds, Daisy, Rybeńka lubią tę wiadomość

• Gosiak Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 01:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na siku wstałam i zerkam ;)
    Jutro z samego rana robię ostatnią morfologię i mocz.
    Dobranoc :)

merida17, diamonds, Daisy, Rybeńka, mizzelka, Sue lubią tę wiadomość

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2015, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brzuchatki koniec leniuchowania :)
    Wstawać! Szkoda dnia! :)

Rybeńka, diamonds, Gosiak, Daisy lubią tę wiadomość

• livia30 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już dawno na nogach ;-)

Miłego dnia - uciekam do obowiązków :-)

Rybeńka, merida17, diamonds lubią tę wiadomość

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • Rybeńka Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hello :-) witam się w 9tym miesiącu ciąży!!! Jejku nie umiem w to uwierzyć! :-D
    Ja dziś do dentysty się wybieram, zrobić dwa ostatnie ząbki i pozbyć się kilku stów hehe
    No ale w końcu będę miała spokój z nimi na jakiś czas.
    Miłego dnia Kochane Brzuchatki :-*

merida17, Krokodylica, diamonds, mizzelka, słoneczna 85, Gosiak, Evell, Sue, Daisy lubią tę wiadomość

<3 MAJUSIA <3
    28.02.2015r.

<3 MICHAŚ <3
    05.10.2017r.

Zaczynamy 9cs
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rybeńka gratuluję 9-tego miesiąca. :)

Witam się leniwie. Niiic mi się nie chce, o.

Rybeńka lubi tę wiadomość

• kasika8303 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rybeńka i ja gratuluję 9 miesiąca :-)

A ja też mam lenia ale udało mi się ugotować zupkę od rana więc coś tam porobiłam, żeby nie było :-)

Rybeńka lubi tę wiadomość

c77352d493.png
    Mój kropeczek 9tc [*] 10.01.2014
    Mój 2 kropeczek 5tc [*] 26.06.2014
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy fajnego masz faceta, że chociaż docenia to co ma..
    i się cieszy...

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wziealm sie za upranie poscieli- zeby fajnie swiezo sie spalo:))

dzis przyjedzie nowa sofa :)

taka jestem ciekawa co mi dr jutro powie.

ja siedze caly dzien i nudno mi..

chyba porobie klusek slaskich i zamroze:)

Krokodylica, Rybeńka, Sue lubią tę wiadomość

atdcqtkf2affvuei.png
  • Magda_lena88 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej :)
    Nas dziś czeka połówkowe :O coraz większy stresik :x a wizyta dopiero na 18:30 czekałam 4 tygodnie poczekam te kilka godz :)
    Od rana relaks w wannie póki jeszcze wannę mam :D bo na nowym M - prysznic :P no i odmrażanie lodówki i jej mycie - swoją drogą to męczące trochę :O w obecnym stanie :D
    Jeszcze muszę wydrukować wyniki badań. Dobrze, że dziś mam pomysł na obiad :D to szybko pójdzie: zapiekanka makaronowa z kiełbaską śląską+ogórkiem kiszonym+sos słodko-kwaśny i dużo sera <3 <3
    A tak pochwalę się, że Nasze nowe M w końcu zaczyna przypominać mieszkanie :D :D A dziś jak zdążymy to jednak chyba zamawiamy ten komplet do sypialni z BRW a dużą szafę najwyżej kiedyś tam się zakupi :D i tak jeszcze tyle mebli potrzeba, że przez najbliżej min 3 lata będziemy pewnie coś dokupywać :D później pokoik dla Maluszka więc też trochę mebli :P póki co będzie z Nami w sypialni :) no ale jakąś komodę na rzeczy dla Bejbika też musimy kupić :) Dobrze, że posypały mi się propozycję otrzymania łóżeczka :P więc już te kilka zł do przodu :)
    Kochane 3majcie kciuki dziś za NAS <3 <3
    a ja jeszcze muszę włosy wysuszyć i gnać na pocztę odebrać przesyłkę bo od śr. zalega mi awizo w domu :D takiego miałam lenia, że mi iść wcześniej nie chciało :D A jutro z samego rańca do nowego M bo fachowiec przyjdzie zrobić ten przeciek w prysznicu i wstawi Nam ościeżnice bo w końcu dotarła z reklamacji ostatnia :)
    Buziaczki :) :*

słoneczna 85, Krokodylica, Rybeńka, diamonds, Daisy lubią tę wiadomość

relghdgecegtmzr9.png

P6dtp2.png
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    trzymamy kciuki!

powiem Ci ze my mieszkamy w mieszkanku naszym 2 lata i ciagle sie cos dokupuje i robi.

grunt ze wlasne( placisz na swoje)

nei wiem czy robic kluski czy pyzy?:)))

atdcqtkf2affvuei.png
  • Daisy Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry!
    Kochane ja wstalam o 6.30 i wyszykowalam core, poszlam spac a moj ja zawiozl :D
    budze sie 11 a on kolo mnie w lozku chrapie. Budze go mowie co jest czemu nie w firmie :D A on wzial wolne biedny zeby sie wyspac tak sie zle czul. Odebralismy core po 13 ze szkoly i jedziemy ogladac jakies meble :) do sypialni komode pod tv, moze cos dla malucha znajdziemy.

Rybenko gratuluje!!!! Pamietam jak dzis zdjecie gniazdka ktore wrzucilas na owu, z budowy, pamietasz? :) :) :) zrob zeby, tak jak mowisz spokoj na dosc dlugo :)

Sloneczna czekamy na zdjecie sofy :)

Mizzelko co tam u Ciebie wyczuwam zly nastroj? :/ Nie chcialam zle piszac o lubym..

Tygrysek, Rybeńka, diamonds lubią tę wiadomość

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no troche licho, ale dam radę :)
    w końcu Córcia na mnie liczy :)
    coś ty.. miło się czyta jak facet docenia ciąże i nowe życie :) bez względu na to jaką ma płeć :)

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
‹‹ 283 284 285 286 287 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ