Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
sofa taka:
https://www.google.pl/search?q=sofa+piko&biw=1280&bih=638&tbm=isch&imgil=3WcSwQF4dCO7_M%253A%253B7r-klPbzJ-2aNM%253Bhttp%25253A%25252F%25252Fwww.puszman-meble.com.pl%25252Fpiko-3dl%25252F&source=iu&pf=m&fir=3WcSwQF4dCO7_M%253A%252C7r-klPbzJ-2aNM%252C_&usg=__vShWIp_gzxPLnZQZVwNKUKr0f30%3D&ved=0CDAQyjc&ei=QzjGVJ8cx_Y7paiAuA8#imgdii=_&imgrc=3WcSwQF4dCO7_M%253A%3B7r-klPbzJ-2aNM%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.puszman-meble.com.pl%252Fwp-content%252Fuploads%252F2013%252F01%252F3-800x600.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.puszman-meble.com.pl%252Fpiko-3dl%252F%3B800%3B534
kupilismy w Brw - taka troche nowoczesna ale ma duza powierzchnie spania wiec mi odpowiada:))mizzelka, Rybeńka, Daisy lubią tę wiadomość
-
akurat nie bd brudząca.. a szarości i brązy i beże zawsze są modne
u mnie kłucie nie raz się odezwie, ale teraz zauwazylam ze mi sie ten brzuch napina..
Synuś na pewno jest już dojrzały będzie dobrze
Tak jak Groszek się cieszy że już ma to za sobą tak się nie może nacieszyć synkiem -
u mnie nie ważył teraz gin, dziwne.. i w ogóle jakoś się zamotał bo wpisał mi że mam 32 tydziena juz wedlug starego terminu mialam skonczony 33..
i teraz mam wizyte 18 lutego dopiero..
coś czuje że nie dotrwam.
też już bym chciała mieć mała przy sobie ale niech aby bd ciąża donoszona
chociaz teraz jak pielęgniarka pobierała mi krew to mowila ze nie ma to jak liczyc od pierwszego kopniaka, wtedy dodać 20 tyg i wyjdzie w którym tyg maluszek wyjdzie na świat.. to u mnie bd 36 tydzien wedlug starego terminuDaisy lubi tę wiadomość
-
Magdalenko trzymam mocno kciuki za Połówkowe! ale wiem ze będzie dobrze!
Daisy Kochana pewnie ze pamiętam to zdjęcie!dla mnie też jakby to było wczoraj hehe
Słoneczna bardzo fajna kanapa i kolor fajny i się brudzic nie będzie
Może jak Ci ściągną ten pessar to coś się ruszy kto wie? Będziemy w każdym razie trzymać mocno kciuki
Mnie też od kilku dni cały czas boli w dole brzucha.słoneczna 85 lubi tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
no według tego terminu co wyliczyło USG po główce, brzuszku, wadze itp to za tydzien już by była donoszona ale chyba sobie wypośrodkuje między starym terminem a nowym i pewnie za 2 tyg bd donoszona
Och może być tak ze zaraz coś się ruszy u Groszka troszkę zajeło czasu zanim coś się ruszyło
najważniejsze że dziecko jest dojrzałe, a wagę to w każdej chwili nadrobi, czy bd mialo 3 kg czy 3,5 kg dla nas lepiej bo lepiej się rodzi...
jeju jakoś się też doczekać nie mogę.. nadal nie wierzę że to już końcówka
a co dopiero pamiętam jak szalałam po zrobieniu testu
ten czas jest strasznie szybki, ale coś czuje za na porodówce bd mi się dłużył..
mam nadzieję że pójdzie nam to gładkoDaisy, Krokodylica, Rybeńka, słoneczna 85 lubią tę wiadomość
-
Słoneczna sofa super
Madziu kciuki zaciśnięte Ja połówkowe dopiero za tydzień w środę wrrrr termin mi przesunęli
Mizzelka lekko pójdzie, ciotka trzyma kciuki za malutką zresztą za wszytskie tu kciukam!!!! Za lekkie porody &&&&&Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 14:59
mizzelka, słoneczna 85 lubią tę wiadomość
-
Krokodylica wrote:Marzycielki.
Hehe ja też zapisuję się na szybki i bezproblemowy poród.Krokodylica lubi tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
słoneczna 85 wrote:trzymamy kciuki!
powiem Ci ze my mieszkamy w mieszkanku naszym 2 lata i ciagle sie cos dokupuje i robi.
grunt ze wlasne( placisz na swoje)
nei wiem czy robic kluski czy pyzy?))Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs -
Hehe no czasem tak bywaOna -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs -
Ja niestety nie mam weny na jutrzejszy obiadek. Dzis były kotlety z ziemniakami. Jutro może jakiś makaron zrobię, nie wiem sama.Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs -
nick nieaktualnyRybeńko gratuluję wyczekiwanej 9-ki
Magda kciuki zaciśnięte
Mizzelko!
Nie wiem, czy ja dobrze rozumiem, że mąż jednak syna by chciał? Spokojnie! Jak pierwszy raz zobaczy piękne oczka swej córki to zwyczajnie odpłynie
I muszę Cię zmartwić, teoria z ruchami upadła! Ja czułam w 18 tyg, teraz jestem już w 40! Zasadniczo przestałam już je liczyć, bo nic mi to nie dało ale jak widzisz wg tej teorii od 2 tyg powinnam być szczęśliwą mamą, po bezbolesnym porodzie oczywiścieRybeńka, mizzelka, diamonds, Krokodylica, Daisy, Gosiak lubią tę wiadomość