Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKiedyś potrafiłam siedzieć i gapić się na ścianę dotąd, aż moje komórki w mózgu się zderzyły i zdecydować się na zakup farby i akcesoriów do malowania.
Także pan tata nie raz wracał do "innego" mieszkania
Zapraszam i bez prac dla towarzystwa
merida17, Sue, mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySkoro mowa o malowaniu i przemeblowaniu mieszkania, to pamietam, ze zawsze z mama była szybka akcja i te meble fruwaly z pokoju do pokoju, bądź za okno rożne wizje mialysmy
Ogólnie tapetowanie to była taka rodzinna sprawa.
Rodzice kladli tapetę na krzywe ściany w naszym bloku, ja nakladalam klej, sis myla podłogi
Stare czasyWiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2015, 00:56
diamonds, mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOd razu lepiej się czuję jak to wszystko jest ustawione inaczej i odświeżone
Oczywiście wcześniej był zrobiony projekt jak to będzie wyglądało, nawet kolory ścian sprawdzałyśmy z Agatką jak będą wyglądały
To już pozostałości po pracy w sklepie meblowym i projektowaniu kuchni
Teraz muszę robić wizualizację- potem działać.
Tylko nie ten czas.
Ręce mam do samej ziemi. Mięśnie brzucha mnie bolą, bo jednak dziś popracowały przy dociskaniu wałka
Bynajmniej się nie nudziłam.
Rano może zaliczymy basen, to rozciągnę moje stare kości
Chyba że nie dam rady wstać
Bo i taką opcję biorę pod uwagę .
merida17 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Diamonds, szalona kobieto! Prawie w 9 miesiącu Ty ściany malujesz?
Żebyś tam nie urodziła z tym wałkiem
Mnie nikt nie pyta czy już urodziłam, może dlatego, że wiedzą, ze termin na 14.02, więc niby jak miałby wcześniej wyleźć
Ja dziś myłam okna, dopadł mnie chyba też syndrom wicia gniazda, bo myłam fugi na balkonie :o
Ćwiczyłam sobie dziś i muszę przyznać, że moje nogi są coraz słabsze, jak tu przeć, jak nogi takie liche?diamonds, Daisy lubią tę wiadomość
-
Mój suwaczek żyje własnym życiem, ale zapraszam na mój wykres na belly i tam jest cała prawda.
Ja tez wczoraj przesadzilam i cały wieczór stękałam z bólu. Mój to aż pytał czy przypadkiem nie będziemy musieli odwiedzić IP.
Po przemeblowaniu w sypialce śpimy po innych stronach łóżka, nigdy tak nie było bo każdy miał swoją. Bywałem tu tylko jak . A dziś cala noc, jakoś dziwnie.Natalka 03.2015
-
nick nieaktualnyDzień dobry
Już ogarnęłam jak trzeba wszystko
Obiad gotowy.
Możemy iść na basen z Agatką
Należy się dziś mniej odczuwam skutki malowania niż wczoraj
Sue z fugami na balkonie jesteś moją Mistrzynią
Do tej pory tylko w kuchni czasem jechałam szczoteczką
Tygrysku
więc dziś odpoczywamy wczoraj szaleństwo sprzątania, dziś nogi w górę i leżymy
Chyba że zakupy
One zawsze dodają energii i sił -
nick nieaktualny
-
Jej Diamonds Ty jesteś niesamowita! super women normalnie! I to w 9 miesiącu ciąży! Mi to się z łóżka nie chce wstawać Haha a co dopiero coś takiego robić. Ale może to faktycznie jest ten syndrom wicia gniazda. U mnie się jeszcze nie pojawił.
No kolejna Marcowka na porodówce hehe
Ciekawe która u nas zacznie
Milej niedzieli Kochane!
My jesteśmy u teściow a o 17 do kina idziemy na pingwiny z Madagaskaru
Buziaki :-*Krokodylica, diamonds lubią tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
nick nieaktualny
-
Krokodylica wrote:W ogóle pogoda jakaś senna, ja dziś w dzień musiałam się zdrzemnąć i dalej chce mi się spac.
Ja pojechałam do teściów i zasnęłam nawet nie wiem kiedyKrokodylica lubi tę wiadomość
-
A my byliśmy w kinie na pingwinach z Madagaskaru Fajna baja ale ciężko już wysiedzieć nie powiem. A jeszcze bym chciała Greya zaliczyć... heheh ciekawe czy dociągnę.
Dziś faktycznie senny dzień, u mnie też wszyscy ziewają cały dzionek.
diamonds, Krokodylica lubią tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs