Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
mizzelka wrote:u mnie nie ważył teraz gin, dziwne.. i w ogóle jakoś się zamotał bo wpisał mi że mam 32 tydziena juz wedlug starego terminu mialam skonczony 33..
i teraz mam wizyte 18 lutego dopiero..
coś czuje że nie dotrwam.
też już bym chciała mieć mała przy sobie ale niech aby bd ciąża donoszona
chociaz teraz jak pielęgniarka pobierała mi krew to mowila ze nie ma to jak liczyc od pierwszego kopniaka, wtedy dodać 20 tyg i wyjdzie w którym tyg maluszek wyjdzie na świat.. to u mnie bd 36 tydzien wedlug starego terminu
ja pierwszego kopniaka poczułam dokładnie 17+0 czyli 18tcmizzelka lubi tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
nick nieaktualnySue Kochana
Od rana robię wszystko, by Twa wróżba się spełniła
Jedzenie na ostro
Spacerowałam chyba z 5 godzin i zrobiłam z milion km, aż mi nogi z tyłka odpadły
Pod koniec, jak ledwo już dreptałam, Zoja przycisnęła na pęcherz (złośliwiec mój mały kochany) i biegiem po dwa schodki do domku i do łazienki Dałam radę
Właśnie leciał mecz szczypiornistów, więc calutki kulałam się na piłce w tych emocjach
I piłam malinową herbatkę z liścia
I obiecuję wieczorem dorwać Lubego
To musi wszystko razem zadziałać, prawda
A jak mi jutro powiedzą w szpitalu, że nawet o mm nie jestem bliżej porodu, to chyba się na nich zafocham przecież nie na dziecko nie
Rybeńka, diamonds, Krokodylica, Daisy, słoneczna 85, Sue lubią tę wiadomość
-
Magdalenko czekamy na wieściOna -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
Meridko to trzymam kciuki żeby coś ruszyło po tylu poświęceniach coś w końcu musi się ruszyć
merida17 lubi tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs -
merida17 wrote:Rybeńko gratuluję wyczekiwanej 9-ki
Magda kciuki zaciśnięte
Mizzelko!
Nie wiem, czy ja dobrze rozumiem, że mąż jednak syna by chciał? Spokojnie! Jak pierwszy raz zobaczy piękne oczka swej córki to zwyczajnie odpłynie
I muszę Cię zmartwić, teoria z ruchami upadła! Ja czułam w 18 tyg, teraz jestem już w 40! Zasadniczo przestałam już je liczyć, bo nic mi to nie dało ale jak widzisz wg tej teorii od 2 tyg powinnam być szczęśliwą mamą, po bezbolesnym porodzie oczywiście
ciekawe jak to u mnie będzie.
tak.. teściowa też mnie dobija. ogólnie do dupy..
zamiast cieszyć się że bd zdrowe dziecko bez względu na płeć to wybrzedzają.. a mi przykro jest jak cholera.
jedna wielka porażka, ale co tam..
za chwile urodzę córcię i będe mieć wsparcie w tym domu
i będzie mojaRybeńka, Tygrysek lubią tę wiadomość
-
Meridko w takim razie trzymam kciuki ale niech rano lepiej pykną wody niż na noc żebyście spokojnie dojechali do szpitala
a czy liczycie ile w ciągu dnia napina wam się brzuszek?
bo u mnie dziś znów napięty był i to dwa razy ;/
nie czuje bólu, tylko jak dotykam to czuje że jest twardy jak kamien
ale to może z nerwów.. muszę się uspokoić.merida17 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny, ja się nastawiam na 10 dni od jutra
Zakładam, że wody mi nie odejdą, nie czuję niczego ekstra mocniej, ale chciałam być zgodna z wróżbą a co Warto próbować wszystkiego
Mizzelko, grunt, że zdrowa i cała Twoja
Przestań się takimi pierdołami przejmować Nie ma sensu
Mówię Ci, jak przyjdzie już na świat, to im się szybko odwidzi na widok takiej kochanej, cudownej małej Księżniczki
Powiedz Mężowi, że sam sobie winien skoro nie wiedział, jak syna zrobić Może mu się uda następnym razem A jak nie działa, to zacytuj mego kuzyna (ojciec dwóch córek) i jak ktoś mówi o synku, to on mówi, że: sztuką jest zrobić dziurkę w dziurze (sorry, że tak dosłownie)
I nie liczę napięć, bo ja tego nie czuję czasami trafiam na to przypadkiem, więc nie jest to miarodajne. Może u Ciebie to stres??diamonds, mizzelka, Krokodylica, Daisy, Sue lubią tę wiadomość
-
hahhah Merdiko kochana jesteś rozwalił mnie tekst kuzyna, no cudowny!
masz racje.. ale przykro jest mimo wszystko.
Widocznie nie ma zbyt dojrzałego toku rozumowania, nie wiem.
ale milcze bo nawet gadac mi sie z nim nie chce ;/
ciekawe co na to Twoja Zoya mam nadzieje że zgodzi się na taki układ i wyruszymerida17 lubi tę wiadomość
-
Mizzelko tak jak pisze Merida nie ma się co przejmować. A Ty będziesz mieć cudowna córeczkę która będzie tylko Twoja!
Meridko tekst kuzyna świetny!merida17, Daisy, mizzelka lubią tę wiadomość
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs -
Mizzelko nie denerwuj się! Mój mąż ciągle żartuje że z 2 babami w domu to on nie da rady Ale tak jak Meridki kuzyn chodzi dumny, że zrobił w dziurze dziurę i nie każdy tak potrafi.
Zobaczysz, urodzi się malutka to tatuś będzie chodził i gadał " córeczka tatusia" Bo tak jest zawsze. Chłopy wolą chłopców a potem latają za córeczkamimerida17, Krokodylica, Tygrysek, mizzelka, Sue lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA jaki dumny jest z siebie także z każdej strony trzeba szukać pozytywów
Nie wiem, na co to moje dziecie czeka, poważnie! Wypowiedzenie dobiega końca i właśnie zafundowała mi dwa kopy, ale nie wiem, czy zgadza się z decyzją, czy raczej będzie strajk ha!
Właśnie dostałam swoje wyniki z GBS, trochę są zagmatwane w tej pisowni(jakby nie można było wpisać + lub -), ale mimo "super sterylnych" warunków wygląda na to, że nic tam nie wyrosło Czekam na interpretację od tego normalnego ginka (taki standard), ale w szpitalu mam nadzieję, że potwierdzą wszystko z rana
I odbieram jutro moje brzuszkowe zdjęciaDaisy, mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykasika8303 wrote:Mizzelko nie denerwuj się! Mój mąż ciągle żartuje że z 2 babami w domu to on nie da rady Ale tak jak Meridki kuzyn chodzi dumny, że zrobił w dziurze dziurę i nie każdy tak potrafi.
Zobaczysz, urodzi się malutka to tatuś będzie chodził i gadał " córeczka tatusia" Bo tak jest zawsze. Chłopy wolą chłopców a potem latają za córeczkami
Pewnie, że latają
Mój tata ciągle dumny, jak my stare krowy siadamy mu na kolanach
Córeczka tak go sobie owinie wokół palca, że biedak nawet nie skuma kiedyKrokodylica, kasika8303, mizzelka lubią tę wiadomość
-
Mi tam w sumie obojetne, aby zdrowe!! Chociaz chcialabym parke.
Rybenko kluski sie latwo robi- wiesz jak?
Ja jutro zrobie, troche zamroze i do tego gulasz i moze tez zamroze porcje zeby maz mial w razie czego.
Robie jedna szuflade z gotowym zarciem dla niego.
Krokiety np.
Tez niewiadomi jakie bede miec sily jak wroce ze szpitala a tak to wyjme, podgrzeje i juz;)Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Tak Słoneczna jako rodowita ślązaczka musze umieć hehe
Ale ja mam takiego lenia, że nic mi się w kuchni nie chce robić
Meridko to fakt ze zazwyczaj potem to są córeczki tatusiówmerida17 lubi tę wiadomość
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs -
No w sumie to mądry pomysl. Ale w sumie mój mąż umie gotować, to może nie umrzemy z głodu :p
słoneczna 85 lubi tę wiadomość
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs -
nick nieaktualnyRybeńka wrote:No w sumie to mądry pomysl. Ale w sumie mój mąż umie gotować, to może nie umrzemy z głodu :p
My też
W końcu mam zawodowca w domu, więc ten problem nie istnieje
Ps. Sam pomysł bardzo dobry i gdyby nie to, że nie muszę pewnie zrobiłabym tak samoDaisy, mizzelka, Sue lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziś mam lenia - takiego, że to przeszło nawet na małą. W ogóle mam wrażenie, że siedzi gdzieś na jakiejś tylnej ścianie, gdzieś w okolicach dupki mej.
Ja też nic nie czuje... zero skurczy, zero bóli, zero twardnień. Jedyne co, to już jakiś czas pobolewa mnie podbrzusze jak na okres. Tak lekko i zastanawiam się... może Wy wiecie, czy to coś związanego z porodem?
Bo tak to mi nic nie jest. Ja mam takie przeczucie, że ze mną to będzie tak: nagle i od razu to będzie poród.
Byłam dziś w ZUSie i załatwiłam se te konto. Mi też odprowadzili 18%. Teraz przynajmiej wszystko widzę i wiem.
Kupiłam w Biedronce "baton mleczny. krówka" i dobrze, że pisze się rękami na klawiaturze, bo gęby to otworzyć nie umiem, taka mordoklejka.merida17, słoneczna 85, Rybeńka, Daisy, kasika8303, Krokodylica, mizzelka, Sue lubią tę wiadomość
Natalka 03.2015
-
merida17 wrote:My też
W końcu mam zawodowca w domu, więc ten problem nie istnieje
Ps. Sam pomysł bardzo dobry i gdyby nie to, że nie muszę pewnie zrobiłabym tak samo
Ja mam mamę 4,5 km od nas, a poza tym jest ona po drodze ze i do szpitala
A wczoraj przywieźliśmy zapas pierogów i gołąbków, powiedziałam jej, żeby powtórzyła to za miesiącmerida17, diamonds, Krokodylica, mizzelka lubią tę wiadomość
Natalka 03.2015