X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
Odpowiedz

Czerwcowe/Lipcowe testerki :)

Oceń ten wątek:
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy ale śliczne:) i dużo rzeczy bd do. nich pasować:) prosta forma jest najpiękniejsza:) a pro po. kolor nietypowy, fajny:) ale ładnie bd się odbijał od ścian:) i to w agata meble tak? bo niedługo bd kupować meble do drugiego. pokoju i aby brw i forte oglądałam a o agacie nie pomyślałam :)

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • Daisy Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mizzelka nie, to ogladalam w salonie meblowym w Pruszczu kolo gieldy, a tu masz ich www.dignet.com.pl :)
    Tam maja sporo mebli, ceny na pewno wyzsze niz agata itp no i czekasz, ale widzialam te duza komode na zywo i to na ostatnia chwile pani mpwi mam cos jeszcze na gorze, idziemy oczywiscie ogladac cos innego, przechodzimy, a ja ♡♡♡♡♡♡♡. :D

My mamy sypialnie jasno-szara (zima jakas tam nie pamietam firmy) z granatem (taki gleboki niebieski bardziej) i mebelki by staly na szarych. Juz je widze oczyma wyobrazni i efekt oczywiscie extra :) no i solidny mebel, a nie jak z hipermarketu do skladania na klej ;) chyba zamowimy, widze ze moj to czeka tylko zenym glowa kiwnela i chyba chec zwyciezy nad rozsadkiem :D olaboga :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 22:52

mizzelka lubi tę wiadomość

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oo to rzeczywiście super by się komponowały :)
    pewnie ten salon hen daleko ode mnie ehh
    wejdę sobie jutro bo jestem na tel :)

Coś widzę ze dziewczyny poszły słodko spać. a ny trzymamy warte :D

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tygrysku i znów napisze: to samo czuje.
    bol na @ Też mi się włącza... ale to pewnie organizm powoli się przygotowuje do wielkiego zadania:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2015, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czas na zmiany ;) ktoś w końcu musi przejąć nocna warte :)

Daisy lubi tę wiadomość

• Daisy Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze wczesnie. Zaraz przyjdzie Meridka, Sue no i Gosiak. Gosiak kiedy wyniki badan? To juz ostatnie :) :) :)

Ale mnie suszy.

Mizzelko mi tez sie wlacza czasem bol @, czytalam ze u mnie to jednak moze byc macica. No bo co innego. W ogole to belly pokazuje mi na srode pierwsze ruchy 15t0d ale jakos tego nie widze :/ moja gin mowi ze 2ciaza najwczesniej 18tc. A na lipcowkach to niektore (albo im sie wydawalo) juz tak szybko w 15tc czuly niektore :( ja sie pocieszam za to ze tak raz na 2 dni slucham Hanie i sobie gadamy :)

merida17 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2015, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sie wlasnie prysznicowalam :)
    Trzeba było sie ogarnąć, gdyby moje dziecko postanowiło cichaczem zostać w tym szpitalu :)

Daisy ładne te mebelki :) my mamy sypialnie szara, a główna ściana jest asfaltowa :) i tez myśle o jasnych meblach, ale to moze poczekać :) i tak czeka już kilka lat! Ha! :)

Daisy lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2015, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy, już kiedyś pisałam... u mnie w terminie @ chyba do 5 miesiąca rwaly jajniki, także myśle, ze Twoja macica tez rwie do przodu :) a z ruchami Haneczki nie panikuj, serducho stuka jak szalone :)
    My ty jesteśmy dość przekrojowym tematem i sama widzisz, ze dziewczyny czuły od 18-20 tc pierwsze ruchy, także ten 15 to strasznie szybko ;)

Daisy lubi tę wiadomość

• Daisy Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mizzelko u nas tez tak czeka i czeka wszystko. Tym sposobem stoi szafa pod tv jakas 30 letnia ciemny braz taka na klucz haha od rodzicos po remoncie ;) jedna komoda bezowa z wiszacym uchwytem bo po co skrecac :D no i biurko mojego z rodzinnego domu czyli tez ma swoje grube lata :D ah no i moja super szafa z jysk taka materialowa co jak ruszysz to sie przewraca :D jeszcze ogladalismy szafe do tego, ale moja cora ma szafe, do Hani kupimy szafe, mamy duza garderobe wiec po co i nam szafa? Z ta garderoba o tyke klopot ze kupilam tam polki i wieszaki stojace i koslawo to wyglada, zle przestrzennie. KIEDYS cala zabudujemy na wymiar - mowilismy hm 3 lata temu :D

Merida o kurka czytalam wlasnie ze w terminie @ rozne bole. Ja nawet nie licze kiedy to przypada, wiem tylko ze dzis 108dc :D

Edit. O jaaaaa patrze w prognoze cykli na owu, a tam @ 24.01 czyli bole by sie zgadzaly! Bo Wam pisalam w sobote/pt i pytalam czy to macica! :) czlowiek madrzejszy, dziex Meridko ♡.

W ogole dzis w Agacie bylam oczywiscie w wc, myje rece ide do suszarki, a tam nazwa firmy Merida :D oczywiscie od razu cieplo o Tobie pomyslalam ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 23:09

merida17 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2015, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyno z Frozen! Zasypalo śniegiem Cie, czy jak? :)

mizzelka, diamonds lubią tę wiadomość

• Krokodylica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdalena gratuluję siusiaka. ;)

• mizzelka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No chyba organizm robi nam psikusy:) musi coś boleć bo za dobrze by było:)

bleee ale mam zgagę. aż przełyk boli... :(

ja czułam ruchy w 16tc to myślałam ze szybko ale już w 15tc? wow :)
    najważniejsze żeby do 21 się odezwało :) chyba głównie tutaj gra rolę położenie dziecka i aktywność mamy:)

Daisy lubi tę wiadomość

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy wrote:
    Mizzelko u nas tez tak czeka i czeka wszystko. Tym sposobem stoi szafa pod tv jakas 30 letnia ciemny braz taka na klucz haha od rodzicos po remoncie ;) jedna komoda bezowa z wiszacym uchwytem bo po co skrecac :D no i biurko mojego z rodzinnego domu czyli tez ma swoje grube lata :D ah no i moja super szafa z jysk taka materialowa co jak ruszysz to sie przewraca :D jeszcze ogladalismy szafe do tego, ale moja cora ma szafe, do Hani kupimy szafe, mamy duza garderobe wiec po co i nam szafa? Z ta garderoba o tyke klopot ze kupilam tam polki i wieszaki stojace i koslawo to wyglada, zle przestrzennie. KIEDYS cala zabudujemy na wymiar - mowilismy hm 3 lata temu :D

Merida o kurka czytalam wlasnie ze w terminie @ rozne bole. Ja nawet nie licze kiedy to przypada, wiem tylko ze dzis 108dc :D
    To widzę ze robisz tak jak i ja :D na raty :D ale co tam... lepiej wolniej niż potem byle co złapać a nie raz te meble są okropne i ciężko coś fajnegm znaleźć :)

Daisy lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2015, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy :) w mieszkaniu w Pl od nowości nie mamy drzwi do łazienki :) chyba z 5 lat :) teraz w wakacje kupiliśmy, ale tak wyszło, ze nie było czasu ich powiesić :) leżą w pokoju zafoliowane :) uwierz mi można przywyknac :)

mizzelka, Daisy, diamonds lubią tę wiadomość

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    merida17 wrote:
    Dziewczyno z Frozen! Zasypalo śniegiem Cie, czy jak? :)
    Chyba tak albo znów przestawia meble :D

Daisy, diamonds lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2015, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj i wszystko sie zgadza :) z tymi bolami i suszarkami :)

Prawda jest taka, ze Wasze nicki sa takie fajne, ze mi tez sie kojarzą jak cos widzę :)

Ja ciagle czekam aż Mizzelka nas namaluje :) wydrukuje i powiesze :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 23:17

Daisy, mizzelka, Tygrysek, Rybeńka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2015, 23:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    Chyba tak albo znów przestawia meble :D

Pewnie tak, w końcu pomalowala ściany, to aż sie prosi o przestawianie :)

mizzelka lubi tę wiadomość

• Daisy Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez bym chciala. Super by bylo, my wszystkie tzn nasze malunki z awatarow haha :D ciekawe ktorej bym kwiaty pod nos podstawiala :D

Aaa Mizzelko pani mi mowila ze ten producent wysyla na cala Polske wiec jak cos Ci wpadnie w oko to mozesz zawsze napisac czy tel do nich. Tam na www jest pewnie jakis namiar. :) bo mysmy pytali czy na wymiar nam zrobia ale niestety jest katalog i koniec. Ani cm a te czy zamiast szyb drzwi czy polki. Jest namalowane i juz. Troche szkoda.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 23:20

merida17, mizzelka lubią tę wiadomość

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe takie nasze cechy charakterystyczne:)
    jesteśmy wyjątkowe :D

pewnie tak :) albo coś innego robi :) albo zmęczona poszła spać :)

diamonds lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2015, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mizzelko :) to jak skusisz sie :)

Daisy! Dobre z tymi kwiatami :) teraz myśle kto, no kto :P

Daisy lubi tę wiadomość

‹‹ 287 288 289 290 291 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak interpretować wynik testu ciążowego i co robić dalej?

Testy ciążowe są jednymi z najczęściej stosowanych narzędzi diagnostycznych w warunkach domowych. Choć ich obsługa wydaje się prosta, interpretacja wyniku może wzbudzać wiele pytań - zwłaszcza gdy rezultat jest niejednoznaczny, pojawia się wcześniej niż zaleca producent lub gdy towarzyszą mu objawy wymagające szerszej oceny medycznej. Zrozumienie działania testów wykrywających gonadotropinę kosmówkową (hCG), a także świadomość ograniczeń tych metod pozwala trafniej ocenić sytuację i podjąć odpowiednie kroki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ