Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Daisy ale śliczne:) i dużo rzeczy bd do. nich pasować prosta forma jest najpiękniejsza:) a pro po. kolor nietypowy, fajny:) ale ładnie bd się odbijał od ścian:) i to w agata meble tak? bo niedługo bd kupować meble do drugiego. pokoju i aby brw i forte oglądałam a o agacie nie pomyślałam
-
Mizzelka nie, to ogladalam w salonie meblowym w Pruszczu kolo gieldy, a tu masz ich www.dignet.com.pl
Tam maja sporo mebli, ceny na pewno wyzsze niz agata itp no i czekasz, ale widzialam te duza komode na zywo i to na ostatnia chwile pani mpwi mam cos jeszcze na gorze, idziemy oczywiscie ogladac cos innego, przechodzimy, a ja ♡♡♡♡♡♡♡.
My mamy sypialnie jasno-szara (zima jakas tam nie pamietam firmy) z granatem (taki gleboki niebieski bardziej) i mebelki by staly na szarych. Juz je widze oczyma wyobrazni i efekt oczywiscie extra no i solidny mebel, a nie jak z hipermarketu do skladania na klej chyba zamowimy, widze ze moj to czeka tylko zenym glowa kiwnela i chyba chec zwyciezy nad rozsadkiem olabogaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 22:52
mizzelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jeszcze wczesnie. Zaraz przyjdzie Meridka, Sue no i Gosiak. Gosiak kiedy wyniki badan? To juz ostatnie
Ale mnie suszy.
Mizzelko mi tez sie wlacza czasem bol @, czytalam ze u mnie to jednak moze byc macica. No bo co innego. W ogole to belly pokazuje mi na srode pierwsze ruchy 15t0d ale jakos tego nie widze moja gin mowi ze 2ciaza najwczesniej 18tc. A na lipcowkach to niektore (albo im sie wydawalo) juz tak szybko w 15tc czuly niektore ja sie pocieszam za to ze tak raz na 2 dni slucham Hanie i sobie gadamymerida17 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa sie wlasnie prysznicowalam
Trzeba było sie ogarnąć, gdyby moje dziecko postanowiło cichaczem zostać w tym szpitalu
Daisy ładne te mebelki my mamy sypialnie szara, a główna ściana jest asfaltowa i tez myśle o jasnych meblach, ale to moze poczekać i tak czeka już kilka lat! Ha!Daisy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDaisy, już kiedyś pisałam... u mnie w terminie @ chyba do 5 miesiąca rwaly jajniki, także myśle, ze Twoja macica tez rwie do przodu a z ruchami Haneczki nie panikuj, serducho stuka jak szalone
My ty jesteśmy dość przekrojowym tematem i sama widzisz, ze dziewczyny czuły od 18-20 tc pierwsze ruchy, także ten 15 to strasznie szybkoDaisy lubi tę wiadomość
-
Mizzelko u nas tez tak czeka i czeka wszystko. Tym sposobem stoi szafa pod tv jakas 30 letnia ciemny braz taka na klucz haha od rodzicos po remoncie jedna komoda bezowa z wiszacym uchwytem bo po co skrecac no i biurko mojego z rodzinnego domu czyli tez ma swoje grube lata ah no i moja super szafa z jysk taka materialowa co jak ruszysz to sie przewraca jeszcze ogladalismy szafe do tego, ale moja cora ma szafe, do Hani kupimy szafe, mamy duza garderobe wiec po co i nam szafa? Z ta garderoba o tyke klopot ze kupilam tam polki i wieszaki stojace i koslawo to wyglada, zle przestrzennie. KIEDYS cala zabudujemy na wymiar - mowilismy hm 3 lata temu
Merida o kurka czytalam wlasnie ze w terminie @ rozne bole. Ja nawet nie licze kiedy to przypada, wiem tylko ze dzis 108dc
Edit. O jaaaaa patrze w prognoze cykli na owu, a tam @ 24.01 czyli bole by sie zgadzaly! Bo Wam pisalam w sobote/pt i pytalam czy to macica! czlowiek madrzejszy, dziex Meridko ♡.
W ogole dzis w Agacie bylam oczywiscie w wc, myje rece ide do suszarki, a tam nazwa firmy Merida oczywiscie od razu cieplo o Tobie pomyslalamWiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 23:09
merida17 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No chyba organizm robi nam psikusy:) musi coś boleć bo za dobrze by było:)
bleee ale mam zgagę. aż przełyk boli...
ja czułam ruchy w 16tc to myślałam ze szybko ale już w 15tc? wow
najważniejsze żeby do 21 się odezwało chyba głównie tutaj gra rolę położenie dziecka i aktywność mamy:)Daisy lubi tę wiadomość
-
Daisy wrote:Mizzelko u nas tez tak czeka i czeka wszystko. Tym sposobem stoi szafa pod tv jakas 30 letnia ciemny braz taka na klucz haha od rodzicos po remoncie jedna komoda bezowa z wiszacym uchwytem bo po co skrecac no i biurko mojego z rodzinnego domu czyli tez ma swoje grube lata ah no i moja super szafa z jysk taka materialowa co jak ruszysz to sie przewraca jeszcze ogladalismy szafe do tego, ale moja cora ma szafe, do Hani kupimy szafe, mamy duza garderobe wiec po co i nam szafa? Z ta garderoba o tyke klopot ze kupilam tam polki i wieszaki stojace i koslawo to wyglada, zle przestrzennie. KIEDYS cala zabudujemy na wymiar - mowilismy hm 3 lata temu
Merida o kurka czytalam wlasnie ze w terminie @ rozne bole. Ja nawet nie licze kiedy to przypada, wiem tylko ze dzis 108dcDaisy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDaisy w mieszkaniu w Pl od nowości nie mamy drzwi do łazienki chyba z 5 lat teraz w wakacje kupiliśmy, ale tak wyszło, ze nie było czasu ich powiesić leżą w pokoju zafoliowane uwierz mi można przywyknac
mizzelka, Daisy, diamonds lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOj i wszystko sie zgadza z tymi bolami i suszarkami
Prawda jest taka, ze Wasze nicki sa takie fajne, ze mi tez sie kojarzą jak cos widzę
Ja ciagle czekam aż Mizzelka nas namaluje wydrukuje i powieszeWiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 23:17
Daisy, mizzelka, Tygrysek, Rybeńka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja tez bym chciala. Super by bylo, my wszystkie tzn nasze malunki z awatarow haha ciekawe ktorej bym kwiaty pod nos podstawiala
Aaa Mizzelko pani mi mowila ze ten producent wysyla na cala Polske wiec jak cos Ci wpadnie w oko to mozesz zawsze napisac czy tel do nich. Tam na www jest pewnie jakis namiar. bo mysmy pytali czy na wymiar nam zrobia ale niestety jest katalog i koniec. Ani cm a te czy zamiast szyb drzwi czy polki. Jest namalowane i juz. Troche szkoda.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 23:20
merida17, mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny