Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Meridko moja córka robi takie teraz namioty jak Twoja kiedyś pokazywałaś na zdjęciu i nie mogłam się nadziwić a teraz sama mam kanciaty brzuch pod żebrami chyba kolana, tam gdzieś obok tyłeczek czy co po prawej stópki
całkiem inaczej się odczuwa jak jednak jest te polozenie główkowe.. niż poprzeczne.. wteyd gorzej sie czułam bo mała była zablokowana.. brzuch szeroki..
-
Magda_lena88 wrote:Hej. My po wizycie. Trochę się przedluzylo po badaniach USG jest ok. Trochę mnie zmartwilo ze ciąża młodsza o 6 dni ale lekarz mówi ze to może być błąd pomiaru. Jak dobrze pamiętam dziecię waży ok.315g to chyba dobrze a ja aż wstyd przybralam 4kg od ostatniego razu. Wyniki moje jak zwykle rewelacja jakbym w ciąży nie była. Szyjka dluga na 41mm. A no i dziecię nóżki rozłożyło i jest chłopczyk dobrej nocy
A tym, że jest mniejszy się nie przejmuj. Moja caaały czas wychodzi o tydzień młodsza. A wiem dokładnie kiedy miałam owulkę. Najważniejsze, że Maluszek zdrowyOna -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
będziecie miały dziewczyny lżej do porodu a zdrowe na pewno są dzieciaczki
a nadrobi poza brzuszkiem na pewno
kuzynka co miała z in vitro, udalo sie po 7 latach malzenstwa i miala niestety cc.. ale to juz komplikacje konkretne i synus chcial wyjsc okolo 37 tyg.
wazyl 2700 a teraz to taki klusek po miesiącu ze szok już ponad 4 kg -
dziś się pakuje, tak wiem wiem dlugo gadalam ze musze sie spakowac. kurde..
powoli sie robie jak te siostry męża..
wzoruje się tą listą, fajnie opisane i facetka ma duzo kosmetykow wlasnie i podkladow itp jak ja wybierałam
http://www.mamytatytematy.pl/wyprawka-szpitala-wyprawka-dziecka-wyprawka-mamy/Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 11:10
Daisy lubi tę wiadomość
-
Meridko za Ciebie dziś mocno trzymam kciuki :*
Współczuję Wam takich teściowych... masakra, aż się czasem wierzyć nie chce!
Ja na szczęście na moją nie mogę powiedzieć złego słowa, bo się póki co w ogóle nie wtrąca. Choć nie powiem, czasem mnie wkurza ;p ale rzadko się jej to zdarza ;p
Daisy piękne są te meble!Daisy, Krokodylica lubią tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
pod tym artykulem co wyslalam o wyprawce do szpitala facet fajnie skomentował
"powtórzę, to co na FB - Ważne dla przyszłych ojców, podglądajcie Wasze panie, co gdzie ładują, bo to Wy na porodówce będziecie, to wszystko wyciągać z toreb waszych wybranek. A w momencie, kiedy ona ma parte skurcze, to trochę słabo pytać, "kochanie, a gdzie spakowałaś skarpetki?" Może odpowiedzieć miłe donośne - spier... "
rozwalił mnie tymdiamonds, Daisy, Krokodylica, Tygrysek lubią tę wiadomość
-
hejka dziewczyny, ja dziś miałam ciężką noc mąż utopił tel w wannie. Pół nocy go reanimowaliśmy. kto bierze tel. do wanny? ehhhh
Od rana mam pod górę, raz że małej nie czuję i już odchodzę od zmysłów, a teraz poleciało mi mega dużo śluzu, żółtego koloru. Mam do Was pytanko, jak u Was jest ze śluzem?
Na IP mam zakaz jechać, od swojego gina, bo u mnie to tylko szkodzą. Poszukam chyba usg jakieś. -
Kasika myślę że ten śluz to norma, u mnie raz są "przypływy" raz nie..
co do tel to ja kiedys tez utopilam i odratowałam.. rozłożyłam na baterie itp.. i polozylam do wyschnięcia i skubaniec za jakis tydzien czy dwa sam się włączył z alarmem cyklicznym
a tak jak Gosiak pisze z ryżem good idea.. przyśpieszy proces schnięciakasika8303 lubi tę wiadomość
-
mizzelka wrote:a daleko mieszka? to wszystko by wyjaśniało
mizzelka, Daisy lubią tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs -
Ale piękne Hiacynty Mizzelko jesteś ich bohaterką
Pomysł z ryżem ekstra!mizzelka lubi tę wiadomość
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs -
Rybeńka wrote:Ale piękne Hiacynty Mizzelko jesteś ich bohaterką
Pomysł z ryżem ekstra!
oooo to dopiero się przekonasz co to za ziółko ale nie ma to jak oddzielny dom i oddzielne wejścieRybeńka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie Ciocie
Po basenie w niedziele tak mnie rozebrało, że wczoraj kilka razy Was czytałam ale napisać nie dałam rady.
Jadłam bułki z czosnkiem miodem i olejem kokosowym
Jadłam sam olej kokosowy
Piłam mleko z olejem kokosowym
Rumianek do picia i parówki
Kilka razy inhalacja
nawet jedna tabletka paracetamolu- pierwszy raz od początku ciąży, więc sobie wybaczam
Poszło mi na zatoki tak że głową nie dałam rady ruszać.
Tragedia.
Ale dziś lepiej.
Mizzelka
wcale nie przejmuj się głupim gadaniem o córeczce.
To jakby był syn to miałby być spadkobiercą gospodarki?
A może Milenka przejmie, zatrudni pracowników i będzie najbardziej nowoczesnym rolnikiem na okolicę
Jeszcze się dziecko nie urodziło, a już plany ludzie mają dokoła
Merida
czekam co ginekolog dziś powie o małym uparciuszku
Gosiak wielkie dzięki za olej kokosowy
Janinka też uparta już termin a dziewczynie dobrze u Mamy.
Daisy
u Was widzę przygotowania pełną parą
Jak możesz bierz te lepsze meble- posłużą Wam na lata.
A że są uniwersalne, nie będzie potrzeby na ich wymianę za 3 lata.
Agata, brw itp. sieci mają słabsze jakościowo meble bo muszą być tanie.
Pracowałam w meblach- więc trochę firm przerobiłam.
Meble śliczne.
Sue
super że przygotowania do ślubu idą pełną parą
Ekspresowo wręcz.
Teraz Tomek musi grzecznie siedzieć, żeby nie zrobił niespodzianki w ostatniej chwili
Nie wiem co jeszcze miałam pisać
Dużo tego jak się nie jest z Wami na bieżąco
Daisy, mizzelka, Rybeńka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam brzuchatki Ja z kolei mam teraz więcej śluzu takiego wodnistego czy to dobrze ? ostatnio nie najlepiej się czuje,bo mam skurcze takie jak na @ czasem mi to przeszkadza ale biore nospe mam nadzieję,że wszystko ok wizyte mam 11 lutego oby przeleciało ! kasika ja miałam taki śluz jak brałam lutke widocznie masz po niej .
-
Dzien dobry!
Jaa dzis zgrzeszylam. Cory nie zawiolam na 9.30 na zajecia plastyczne tylko na 11.30 na lekcje normalnie Spaciu, slodki sen, lozko nie chcialo mnie wypuscic Ale cora spoko, pobawila sie dluzej. Jak ona uwielbia bawic sie z tymi zwierzakami to wierzyc mi sie nie chce. Ona sie bawi w kota i chodzi i wkurza psy haha
Mizzelka piekna pogoda. U mnie tez nasypalo dzis mysle po szkole wziac mala kolo domu na sanki, chyba nie zaszkodzi troche ja pociagac? Tyle o ile tutaj na drodze kolo pola
Diamonds biedulko dbaj o siebie!
A co tam zawialo Cie gdzies czy woda byla zimna czy co?
Ja tez mam kwiatki posadzone, chyba za wczesnie to zrobilam i juz w pazdzierniku mi niektore powyrastaly, teraz dalej wystaja ale nie kwitna jeszcze. ale przed domem za to zauwzylam wlasnie hiacynty, ale tylko zielone wystaje w 3 miejscach. Jakos specjalnie nie przykrywalam zieleni, bo przed czym skoro mrozow nie bylo..Kora oblozylam tylko roze i wilczomlecze, a reszte pozostawialam i zobaczyy co bedzie. I tak na wiosne bede przycinac, mam nadzieje ze wszystko bedzie z nimi ok, tyle pracy w to wlozylam. A jak nie to wyrzuce wszystko co posadzilam i wezme kogos niech projektuje ogrod i niech robia i niech przychodza dbac. Nie jest to az taka duza kasa (no poza projektem i przygotowaniem terenu), a przynajmniej bedzie dobrze nawiezione, obciete itp. I tak myslimy o tym zeby nawiezc ziemi jeszcze z tylu domu, no ale tam posadzilam sosenki jedna na tych wiatrach ostatnich sie polamala, a miala z 12cm..
Ja jeszcze zaziebiona, ale juz ze tak powiem na gesto, wiec wysmarkam sie raz na godzine i mam spokojdiamonds, mizzelka lubią tę wiadomość
-
kasika8303 wrote:Dzięki dziewczyny!!!! Telefon włożymy do ryżu.
Co do śluzu to takie kurcze dziwne było jakby okres tylko żółty. Za długo było spokoju