Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHejka mamuśki Co u was ? u mnie pogoda beznadziejna leje i wiatr wieje masakra. W nocy znów mnie bolał brzuchol okresowo a potem wrózne strony. dobrze ze jeszcze 14 dni do wizyty dziewczyny ja mam jakiegoś doła ost nic mnie nie cieszy wczoraj sie pokłóciłam z moim K nie wiem comu sie dzieję ost tak jakby nawet nie wiedzaił,że ja nosze w sobie dziecko te chłopy ehh,widocznie mi hormony buzują
-
Kurcze, że też dorosły facet i nie umie odciąć pępowiny od takiej zaborczej matki... Zawsze mnie to dziwiło... Mój poprzedni narzeczony był jedynakiem i też miał taką mamuśkę.. brr na samo wspomnienie mnie trzepie...
Hmmm Ciekawe co z tą Słoneczną, mam nadzieję, że da nam znak co się tam u niej dzieje.
Mizzelko, właśnie też czuję, że troszkę brzuszek niżej, bo już zgaga tak nie męczy i Malutka trochę niżej kopie.
Co do choinki to u nas stoi do 2 lutego. Wtedy jest św. Matki Gromnicznej i u nas się wtedy ściąga choinkę
A mąż pewnie zrozumiał swój błąd i teraz chce Ci się "przychlebić"diamonds, mizzelka lubią tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
Evell wrote:Hejka mamuśki Co u was ? u mnie pogoda beznadziejna leje i wiatr wieje masakra. W nocy znów mnie bolał brzuchol okresowo a potem wrózne strony. dobrze ze jeszcze 14 dni do wizyty dziewczyny ja mam jakiegoś doła ost nic mnie nie cieszy wczoraj sie pokłóciłam z moim K nie wiem comu sie dzieję ost tak jakby nawet nie wiedzaił,że ja nosze w sobie dziecko te chłopy ehh,widocznie mi hormony buzująOna -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
nick nieaktualnyRybeńka wrote:Och Evell skąd ja to znam myślę, że to hormony Kochana. Gorszy dzień,jutro będzie lepiej zobaczysz
A w prognozie mówili, że dziś spada ciśnienie i dla meteopatów będzie słaby dzień
Jutro ma być skrajnie nisko ale od soboty już tylko lepiej
Trzymajcie się dziewczynkiRybeńka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A umnie dziewczyny słoneczko, ale ja i tak leżę plackiem.
Kurcze znowu poleciało mi tego śluzu nie wiem czy panikować czy spokojnie leżeć? Dziśprzyjmuje gin na nfz,ale jemu nie ufam, nie chcę też aby ingerował w decyzje tamtego gina,ale z 2 strony nie wiem czy nie powinnam iść aby sprawdził tą szyjkę. Dziewczyny sprawdzanie jej co tydzień jest ok?
Diamonds przykro mi. Też nieznam dokładnie sytuacji ale mam nadzieję że się m opamięta.
diamonds lubi tę wiadomość
-
hehhe Rybieńko rzeczywiście mi pochlebił
a u mnie niby obniżony też lekko ale zgaga mi dokucza okropnie.. no ale co sie dziwić, jak sobie glupiego cukierka nie umiem odmówić..
Evell znam ten ból i to bardzo, a mówią że nam buzują hormony..
ja tego nigdy nie ogarnę..
widziałam że na Lutowkach sie udzielała ale nadal nie jestem pewna, mam nadzieje ze wszystko jest Ok
Kasika a jakiego koloru? konsystencji jest? ponoć kobietkom śluz tak leci że aż po nogach cieknie... i ponoć to normalka
a sprawdzalby szyjkę ten z nfz? hmmRybeńka lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry!
Jejku to Sloneczna pojechala rodzic??? Ja myslalam ze tylko torbe spakowala i wsadzila do auta w razie W..
Diamonds co za paskudna sytuacja. Ten babsztyl (nie smiem jej nazwac kobieta) niezle Wam maci w zwiazku! A ona tak od zawsze???? Co za szu..!
Cora miala dzis bal wiec 6.30 na nogach standard, zawiozlam ja i od 8 do 10 zZzZz Na 11 po nia pojechalam, przygotowalysmy wszystko na ur Mamy i na 17 jedziemy do rodzicow z impreza niespodzianka
Diamonds super prezent od Mamy! Naprawde bardzo milo i to jeszcze 500zl, kupa kasy! Jejku jakby mi mama dala to nie wiem nie wzielabym od niej bo wiem ze rodzice choc sa w jakis tam sposob majetni to jakos nie wiem zawsze im sie przyda bardziej niz mi . No ale jak dla wnuczki..diamonds lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMerida
W domu też da się spacerować i to wysiłkowo- z odkurzaczem
Ścierając kurz
Fruwając na mopie
Albo po prostu uprawiaj leżing na kanapie
Swoją drogą Zoyka charakterna że i sprytne paluszki dr A..coś tam
Jej nie ruszyły
merida17 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDaisy
nie z Agatką było ok aż do czasu jej głupiej gadki równo rok temu.
Wtedy przestałam się do niej odzywać.
A potem jak się dowiedziała o ciąży to szał i pan tata stanął po jej stronie.
A kasy też nie biorę nigdy.
Teraz Aga wzięła i od razu do skarbonki
To dla wnuczek. Chciała to dała. Chwała jej za to
A sama z siebie nigdy nie upomnialam się o pomoc odkąd wyprowadzilam się z domu ponad 10 lat temu
Daisy, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mizzelka wrote:hehhe Rybieńko rzeczywiście mi pochlebił
a u mnie niby obniżony też lekko ale zgaga mi dokucza okropnie.. no ale co sie dziwić, jak sobie glupiego cukierka nie umiem odmówić..
Evell znam ten ból i to bardzo, a mówią że nam buzują hormony..
ja tego nigdy nie ogarnę..
widziałam że na Lutowkach sie udzielała ale nadal nie jestem pewna, mam nadzieje ze wszystko jest Ok
Kasika a jakiego koloru? konsystencji jest? ponoć kobietkom śluz tak leci że aż po nogach cieknie... i ponoć to normalka
a sprawdzalby szyjkę ten z nfz? hmm
Nie wiem czy by sprawdzał właśnie. Zwykły biały śluz, lekko może żółtawy. Wtedy u gina też mi leciał i powiedział że fakt sporo śluzu i tyle. Poczekam cierpiwie jak mi kazał na połówkowe. -
Ej nie rodze!!!!!!!
spakowalam torby i wsadzilismy do auta tylko:)))
w razie czego zeby byly juz gotowe:))
jestem jestem chyba zrobie dzis oklad z kawy:)
Ewelcia pisala na priv ze ok. bo pisalysmy o tym zasilku na dzialanosci i wiem ze wywalczyla bo najpierw nie dali.
mowila ze wozek juz kupila na blizniaki )
Kasilka wiem ze szyjka moze sie skrocic raz dwa. najlpeiej jakby mierzyla jedna osoba ja nie szlam na nfz bo nie chcialam zeby mi ktos tam gmeral dodatkowo.
lez z pupa uniesiona do gory.
Rybeńka, Krokodylica, Daisy, Gosiak, diamonds, mizzelka, Evell lubią tę wiadomość
-
słoneczna 85 wrote:Ej nie rodze!!!!!!!
spakowalam torby i wsadzilismy do auta tylko:)))
w razie czego zeby byly juz gotowe:))
jestem jestem chyba zrobie dzis oklad z kawy:)
Ewelcia pisala na priv ze ok. bo pisalysmy o tym zasilku na dzialanosci i wiem ze wywalczyla bo najpierw nie dali.
mowila ze wozek juz kupila na blizniaki )
Kasilka wiem ze szyjka moze sie skrocic raz dwa. najlpeiej jakby mierzyla jedna osoba ja nie szlam na nfz bo nie chcialam zeby mi ktos tam gmeral dodatkowo.
lez z pupa uniesiona do gory.
no właśnie zdecydowałam że niech już jeden lekarz gmera w niej. mam nadzieję że sie do środy nie skróci do 1 cm np. Ten tydzień to będzie wieczność. Z pupą do góry czy nogami mam leżeć?bo leżę z nogamiWiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 14:43
-
kasika8303 wrote:Nie wiem czy by sprawdzał właśnie. Zwykły biały śluz, lekko może żółtawy. Wtedy u gina też mi leciał i powiedział że fakt sporo śluzu i tyle. Poczekam cierpiwie jak mi kazał na połówkowe.
kasika8303 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnydiamonds wrote:Merida
W domu też da się spacerować i to wysiłkowo- z odkurzaczem
Ścierając kurz
Fruwając na mopie
Albo po prostu uprawiaj leżing na kanapie
Swoją drogą Zoyka charakterna że i sprytne paluszki dr A..coś tam
Jej nie ruszyły
Tego dziecka nic nie rusza jedyny objaw, ze brzuch już w miarę nisko, jest inny w położeniu, a cała reszta objawów trafia chyba do mnie przypadkiem. Nic konkretnego. Jak nic zabawa zacznie sie 5 lutego
Cztery prania, chata ogarnieta, przepakowalam torby- czy teraz lepiej jest to nie wiem poskladalam od nowa ubranka małej, zjadlam budyn, pakuje paczkę do wysłania i zabieram sie za papierologie
Czy jestem bliżej porodu pewnie nie
Ide działać dalejGosiak, Rybeńka, diamonds, Krokodylica lubią tę wiadomość