Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymizzelka wrote:Oh Meridko to Zoyka czeka na Milenkę czy co?
Zdecydowanie tak
Nie ma innej opcji
Edit:
Zoyka wlasnie spi, wypiela swoją pupcie i zakładam, ze wlasnie tam ma cały poródWiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 16:21
mizzelka, diamonds, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
merida17 wrote:Zdecydowanie tak
Nie ma innej opcji
Edit:
Zoyka wlasnie spi, wypiela swoją pupcie i zakładam, ze wlasnie tam ma cały poród
moja aktualnie ma tyłek po lewej stronie i go wypina jak tylko może.. aż bolidiamonds, merida17 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHa,
wiedziałam że nagły zwrot pana taty nie jest z troski o nas tylko o swoją d..
Więc dziś wraca i pyta Agatki, jakby to było normą czy pójdzie z nim do kina!?!
Aga przychodzi do mnie, przytula się i pyta czy może.
Pomyślałam, że jak powiem nie to wyjdę na złą mamę- bo tata chce, a przecież mama nie pozwala.
Więc mówię, żeby ten osioł słyszał, że jeśli ma ochotę to niech idzie.
Więc powiedział, że Wkrótce (czyli jak dla mnie w bliżej nieokreslonym czasie) ją weźmie.
Później dzwonił do matki i mówił, że jednak pójdzie z Agatką tylko musi sprawdzić (?)
Pewnie knuli coś i nie spodziewali się że będzie zgoda, tylko chcieli argument że jestem zła
Więc się nie udało.
I tak sobie myślę, że może zaczęli się obawiać, że pójdę po alimenty na dwie laski i mogłabym niemałe wziąć i teraz nagle dobry tata się włączył.
No bo co innego?
-
nick nieaktualnyKrokodylku
wszystko w swoim czasie
Ja uważam że ten zwrot jest z tego powodu.
Nie wiem dlaczego innego byłaby ta zmiana?
Jeszcze po kontakcie z mamusią nic innego nie przychodzi mi do głowy.
Zobaczę jak dalej zamierzają rozkręcić teatrzyk
Czekam ja cierpliwa jestem
Na pewno będę się dobrze bawić
A Aga już nie ma dwóch lat i swój rozum ma
Więc pewnie na swój sposób będzie też się bawić i korzystać
-
Diamonds nie zazdroszczę Ci. Musisz być silna i waleczna. Pewnie kiedyś jeszcze zaświeci dla Ciebie słoneczko.
Żadna nie rodzi? To dobrze, bo jakoś tak... nie czuje, żeby któraś miała rodzić.
Ja mam od wczoraj te gorsze dni z moją miednicą. Ledwo się dziś ruszam do łazienkidiamonds lubi tę wiadomość
Natalka 03.2015
-
Pochwalę Wam się...
Tak było najpierw:
Ale jak już Wam pisałam, zdecydowaliśmy się kupić łóżeczko te z dostawką.
I ku mojemu zdziwieniu dziś przyszło!
Więc teraz nasza sypialka, a raczej kącik Natalki wygląda tak:
Nic specjalnego, ale mała będzie blisko!Sue, Krokodylica, merida17, Gosiak, diamonds, słoneczna 85, Rybeńka, kasika8303, Daisy, mizzelka lubią tę wiadomość
Natalka 03.2015
-
Diamonds, żeby im do głowy nie wpadła jakas walka o dziecko!! Uważaj i obserwuj go uważnie, bo to się wydaje dziwne albo ja jestem jakas nienormalna.
A z tymi alimentami to jedt taka sprawa, że w Polsce są to najgorzej ściągane zobowiązania - ostatnio czytałam o tym artykuł. ZUS potrafi ściągnąć z człowieka ostatni grosz, ale już alimenty wszyscy mają w dupie.
Współcxuję Ci tej sytuacji, a ten facet naprawdę nie wie, co traci.
Może niech on się z tą mamusią ożeni. Masakra, najgorszy typ z możliwych!
Nigdy nie skrzywdzę tak mojego syna!diamonds lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPytanie za sto punktów
Gdzie czujecie czkawkę?
Do dziś z reguły czułam miarowe słabe pulsowanie na dole.
A dziś zupełnie inaczej.
Na górze w jakby jej pupa podskakiwała
Czy to normalne? Bo dla mnie zupełnie inne doświadczenie? Zastanawiam się co ona kombinuje, że czuję jak jej tyłek skacze
Chyba że to nie tyłek???
-
nick nieaktualnyDiamonds, zazwyczaj była na dole ostatnio, jak już jest
Skoro w temacie, to wczoraj była wszędzie! Nie kłamię, do tego cała skakała w moim brzuchu (gdzieś tak w okolicy pępka)i buszowała jak szalona dobre 20 minut. Ostatnim razem tak było kilka tyg temu no w szoku byłamdiamonds, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKurcze
u mnie też było nisko nisko
A dziś dość intensywnie i miarowo przez jakieś 5 minut blisko prawego żebra?
No nie wiem co to było?
Będę czekać na kolejny raz. Czy się powtórzy wysoko czy nisko.
A Zoya używa ile może
Testuje Mamę i jej cierpliwość
merida17 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDiamonds, a może to nie była czkawka, tylko Mała Frozen sprawdzała, czy układ pokarmowy już działa i faktycznie była tam pupcia
edit:
Zoya używa ile chce, ja się już poddałam!
Co ja mogę, czekam na 43 tydzień ciąży i zaskakujący napis pod suwaczkiemWiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 21:49
diamonds, Sue lubią tę wiadomość
-
Najwięcej czkawek na dzień to nauczyłam 5. Czasem nie ma wcale, ale jednak powiedziałabym... jedna dziennie conajmiej.
Czkawka Natalkai jest zawsze w okolicach spojenia lonowego, odchylenia to tylko lekko w prawo bądź lewo albo obrocona jest i centralnie czuje czkawke w dupie.
Bardzo rzadko zdarza się że porusza się jeszcze coś innego po drugiej stronie brzucha, ale to na prawdę rzadko i wtedy obie na raz części się ruszają.
Krokodylica, diamonds, Rybeńka lubią tę wiadomość
Natalka 03.2015
-
Leżę i tak patrzę na to łóżeczko...
Teraz przede mną leży mój brzuch, a za niedługo "przyniosę" zawartość do tego łóżeczka-to takie niesamowite.
Tyle rzeczy się zmieni.słoneczna 85, Krokodylica, diamonds, merida17, Evell, Rybeńka, mizzelka lubią tę wiadomość
Natalka 03.2015
-
Tygrysku śliczny kącik Bardzo mi się podoba, cudny
Słoneczna dzięki za radę z poduszką pod pupą, wygodniej mi nawet leżeć.
Dostałam od gina globulki na infekcję, bo tak mnie coś podszczypywać zaczynało, od luteiny pewnie. I dziś kuło/ podszczypywało mnie po kąpieli i przy sikaniu. Chyba je zacznę aplikować. Globulki nazywają się Nystatyna. Nawet jak nie ma infekcji to chyba nie zaszkodzi je brać. A widzę że coraz bardziej kłuje w środku. ehhhh ciągle pod górę, kiedy będzie z górki?