Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Sue wrote:Miód w zbyt gorącej herbacie niestety traci swoje właściwości wiec lepiej dodawać go do schłodzonej - ok 40 stopni.
Ja polecam chleb z czosnkiem. Tylko duuuuużo tego czosnku
sue nawet nie wiedziałam
-
nick nieaktualnyDziewczyny, musze Was zmartwic, ale nie rodze
Bardzo za to przepraszam i bije sie w pierś
Jak już ten czas nadejdzie, będziecie o tym wiedzieć pierwsze i jedyne
Reszta swiata dowie sie, jak bedzie po wszystkimWiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2015, 00:12
słoneczna 85, Sue, diamonds, Krokodylica, Daisy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Merida, to tak jak u mnie! O porodzie napisze ba forum, ale rodzicom nie dam znac, bo już widze te telefony do Piotrka albo do mnie. I chyba by mnie szlag trafił.
Jestem prawie pewna, że mama P dzwoniłaby do niego co godzinę. Wiec ma zakaz informowania kogokolwiek:)diamonds, merida17 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydiamonds wrote:Ciociu
co tam dzisiaj ciekawego robiłaś że się nie odzywałaś ?
Już masz pewnie posprzątane lepiej niż Rozenkowa
W szafkach wszystko kolorystycznie i alfabetycznie
Widzisz jak się tu wszystkie o Ciebie martwią
Oj, Rozenkowa Diamonds nie dorasta Tobie do piet Ja to taki sredniaczek jestem i dobrze mi z tym
Ja sie tez martwię o wszystkie, bo jakos inaczej sie już nie da
Tylko o bólu miednicy, szyjkach i chorobach w ciazy mało wiem, to czytam, ale sie nie udzielam.
My tu jesteśmy o nocnych wart -
nick nieaktualnySue, ja mam wyłączone dźwięki w telefonie od kilku tyg nie odpisuje na nic! Jak ktoś nie rozumie zdania, ze dam znać po wszystkim to nie mój problem
Tylko Wy wiecie na kiedy mam termin ustalony i to wystarczy, bo wsparcie i kibicowanie jest potrzebne w takim momencie moi rodzice, by sie martwili, a reszta zawraca dupę nawet Luby dziś nie wytrzymał, bo ja nie odbieram to dzwonią do niego porażka!Sue, diamonds, Daisy lubią tę wiadomość
-
Jezuniu, szlag by mnie trafił!! Do mnie sie pewnie telefony zaczną za tydzien i tez nie bede odbierać.
Mnie najbardziej wkurza, jak P nie odbiera, to jego mama dzwoni od razu do mnie. Jakby sie nie mogła domyślić, ze nie zdążył odebrać. A ona czasami, z całym szacunkiem, po prostu meczy bułę.
A te angielskie dzieci to chyba sa jakies uparte, u nas na lutowkach też penelope już po terminie:)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTe wyspiarskie dzieci maja czas tutaj nikt nikogo nie pogania taki klimat
Tylko ja z tym ustawionych terminem czuje sie już spokojna. Z jednej strony sie cieszę, ze 80 km pojadę bez boli najwidoczniej Zoja tez, bo albo tyłek wypiety na mojej lewicy albo skacze to dziewczediamonds lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymerida17 wrote:Oj, Rozenkowa Diamonds nie dorasta Tobie do piet Ja to taki sredniaczek jestem i dobrze mi z tym
Ja sie tez martwię o wszystkie, bo jakos inaczej sie już nie da
Tylko o bólu miednicy, szyjkach i chorobach w ciazy mało wiem, to czytam, ale sie nie udzielam.
My tu jesteśmy o nocnych wart
Oj zdziwiła byś się i testu bym nie przeszła
To że mam lekką schize na temat podłóg i prasowania nie oznacza ,że do wszystkiego
Kiedyś co tydzień myłam okna, bo mi każda plamka przeszkadzała ale firanki załatwiły sprawę
A reszta jest względna
Tylko widzę ,że Aga mnie ochrzania że coś zmieniłam, przełożyłam w inne miejsce bez poinformowania jej. I ona teraz ma problem
ale ta od małego jest jak mały inwigilator- wszystko obserwuje
Także Merida nie jest ze mną tak źle.
merida17 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny