Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
merida17 wrote:Ja też mam Seville i na wszystkich naszych wyjściach spisuje się idealnie
Lekki, zwrotny, obrotny w miejscu itd.
Na tym etapie nie mogę marudzić
Dokładnie każda z nas ma inny typ i tak ma być
Muszę tego seville podlukać -
Camarelo wszystkie mam pojezdzone. Super sa. Waham sie nad Camarelo Carmela/Sevilla a Tako Moonlight Sport Star/Junama Sport/Extreme.
Mam jasno oznaczone wytyczne, ale i tak wybor za duzy.
Riko Nano tez jezdzilam,fajny i owszem DLA WYSOKICH. Dla mnie super - 171cm, moj 180cm. Ale poczytalam opinie na gazeta.pl i od razu zrezygnowalam. Polecam lekture kazdego wozka w necie. -
Tygrysku świetna ta koszulka! Mogę zapytać gdzie taka kupiłaś? Też bym mojemu kupiła w ramach prezentu
A co do wózka to zgadzam się w 100% z tym co napisała Tygrysek!
mi się tez podoba w sevili że jest skrętna, łatwa w rozkładaniu, po złożeniu zajmuje nie za dużo miejsca, jest lekka i zwrotna. Ale najlepiej samemu pojechać do sklepu i pooglądać, podotykac
My daliśmy 1700zł za wersję 3w1 ale fotelik kupiliśmy inny niż z wózka. Bo zależało nam żeby miał testy Adac.Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
http://allegro.pl/koszulka-z-nadrukiem-ciazowa-ciaza-bede-mama-tata-i5072321179.html
Tu zamówiłam koszulkę, szybko dość przyszła. Jakość koszulki super i nadruku też. Przy niektórych idzie wpisać imię. Zamówiłam w czwartek wieczorem, we wtorek rano już była.Rybeńka lubi tę wiadomość
Natalka 03.2015
-
Siemka
rozwarcia nie ma, mała nie wybiera się na świat, powiedział mi że do 3 marca na pewno nie urodzę - ciekawe
chory był i położna też, mam nadzieje że mnie nie zarażą...
następna wizyta dopiero 11 marca
a na wejściu zaraz mnie zapytał czy nie chce rodzić
a ja w śmiech: to jeszcze się Pan pyta?
no i wpadłam małej jeszcze kupić kilka rzeczy nie mogłam sobie odmówić
przepraszam z góry za jakość zdjęć ale liche światło jest ;/
i cudem złapałam płyny Lovela co były w biedronce.. odplamiacza nie widziałam, ale złapałam mleczko do prania i płyn do płukania ufff..
Zaraz was nadrabiam:)Daisy, Tygrysek, Rybeńka, Krokodylica, Evell, diamonds, Sue lubią tę wiadomość
-
diamonds wrote:Tygrysku,
też się nie ociągaj
We trzy miałyśmy prawie identyczne terminy.
Ciekawe która z Was będzie teraz?
No chyba że Mizzelka przyspieszy na ostatniej prostej.
Ale skoro to ciąża bliźniacza z Meridą może wyjść różnie
jeszcze zdążę zaliczyć wizytę 11 marca i dam zarobić lekarzowidiamonds lubi tę wiadomość
-
kasika8303 wrote:Evell to super u mnie chyba taki urok że coś mnie musi poboleć i pokłuć.
Dziewczynki mam pytanko do Was, jakie kupiłyście materace do łóżeczek? Czytam o nich już od 3 dni i mam łeb jak sklep kokos, pianka, gryka, lateks, zwariować możnakasika8303 lubi tę wiadomość
-
Mizzelko dobre wiadomości to mnie bardzo cieszy
A może będzie tak, że lekarz mówi że nie urodzisz a Cie nagle weźmie. A mi mówia że nie donoszę do terminu a tu się okaże że przenoszę o 10dni
Los lubi płatac figleWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2015, 17:24
mizzelka, Krokodylica lubią tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
Mizellka ładne ubranka
A ja staram się nie szaleć i nie panikować chociaż Młody dziś z łaski swojej puknie stuknie rzadko kiedy i lekko - może ma focha no ale skoro w śr było dobrze to chyba nadal jest..oo nie chyba tylko na pewno !!
Dobrej nockidiamonds, mizzelka lubią tę wiadomość
-
Hej! Ja już po wizycie. U nas bez zmian, wszystko ok. Wody ok, przepływy ok. Mała waży ok 3100 A rozwarcie mam na cyt.: "3 a jakby się uprzeć to i 4 cm". Jak miał jeszcze rękę w moim kroczu to powiedział, że dotyka główki.
Dlatego nadal czekamy na rozwój sytuacji.
Będę dzwonić w poniedziałek do mojego prowadzącego, żeby się dowiedzieć kiedy mam się stawić do szpitala jakbym nie urodziła.Rybeńka, merida17, diamonds, Daisy, mizzelka, słoneczna 85, Sue lubią tę wiadomość
Natalka 03.2015
-
nick nieaktualny
-
No, siku było to teraz czas na forum i własne monologi bo pewnie większość śpi. Ja to może trochę dla zasady, trochę z emocji.
Opowiem Wam o charakterku mojej Natki.
Wczoraj na samolocie śmieszny gin ja musiał obudzić i poszturchac trochę. Jak wyszłam stamtąd to się zaczęło. Zaczęła dupke pchać przez skórę, głowa wbijala się w kanał, a nogami jak to zazwyczaj robi będąc zdenerwowana wypychala mi żołądek przez gardło. Tak mocno, że zatkało mi oddech, robiło mi się gorąco i słabo.
Kiedyś się zastanawiałam jak to jest jak ciężarne znajome opowiadały, że przez dziecko mają skopane żebra. Ja nie wiem jak to jest, natomiast wiem dokładnie jak to jest jak dziecko próbuje wyprostować nogi.Daisy, diamonds lubią tę wiadomość
Natalka 03.2015