Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A... Co jeszcze istotne z wczorajszej wizyty, że mój prawidłowy termin, tak jak Wam kiedyś pisałam, że liczy się ten z pierwszego USG, to nie 1 marzec tylko 3 marzec! To wtorek, ale chyba jak nie urodze, to pewnie za tydzień w poniedziałek skarze mi się stawić w szpitalu. Prawie tydzień "po". Śmieszny gin wczoraj powiedział ze z reguły to w środku tygodnia nie idźie się na ewentualne wywoływanie, tylko od poniedziałku.
Tydzień czasu to dużo... Może Natalka sama się jednak zdecydujeDaisy, diamonds lubią tę wiadomość
Natalka 03.2015
-
To niesamowite, że to już przychodzi pora. Ze to się zbliża tak nieubłaganie. Po wczorajszym śnie, który uprzyjemnil mi poranek to czuje ze to blisko. Nie poród, tylko bycie mama, odpowiedzialność za to co będziemy oswajac, słodkie kilogramy szczęścia.
I w dupie mam ze się źle czułam czy coś w tej ciąży... Spełnia się sen, marzenie. To czekanie na upragnione dwie kreski, które teraz stają się rzeczywistościąDaisy, diamonds, loszcz, Sue lubią tę wiadomość
Natalka 03.2015
-
Pytanie w sumie do Rybenki. Czy śmieszny gin wpisał Ci coś do karty ciąży przy określeniu rozwarcia? Mi wpisał tak: "3-4cm 70%" wiem, że tam mało miejsca na karcie, ale nie wiem czego dotyczy to 70%? Jakiś pomys? Może to ze szyjka skrócona o 70% albo nie wiem. Wpis zobaczyłam dopiero w domu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2015, 06:00
Natalka 03.2015
-
Dobra, już wiem! Dobry poczciwy wujek Google
Szyjkę mam skróconą juz o 70%!!!!
Bez tych wszystkich skurczów to ludzie piszą, że jest szansa na w miarę sprawny poród:) no i juz takie rozwarcie.
Dziś będę odpoczywać cały dzień, żeby przypadkiem nie urodzić. A jutro zaczynam dzień od seksu!!!Daisy, mizzelka, Sue lubią tę wiadomość
Natalka 03.2015
-
nick nieaktualnyTo i ja mówię Dzień Dobry
Tygrysku, przecież marzec za pare godzin, jak mi ten kalendarz zlal sie w całość ostatnio
Obyscie jutro pięknie zakończyli to, co zaczeliscie 9 mcy temu
Niech teoria z przytulaniem sie sprawdzi
A z tym rozwarciem to wszystko dziwne! Moje pelne 10 cm, to kwestia kilku minut! Tyle ile zajmuje jazda z drugiego na pierwsze piętro a po 17 h walki był ledwie cały palec dziwaczne to wszystko
Efekt tego wszystkiego je swoje śniadanie z talerza, na którym lubi często spać- to jest życie!
Zrobiła trzy kupki i w nocy obudziła sie raz- aż na dwie godziny, bo gadać jej sie chciało ale raz!!!! Szok!!!
Miłego dnia -
Tygrysku ja jestem Ale u rodziców bo m maluje niuni od 2 dni pokoik
Madziu, Amelka też ostatnio miała focha , na 2 dzień szalała calutki, nadrabiała
Dziś wracam do domku i z pomocą mamy umyjemy szafę i malutka idzie już do siebie do szafy na razie ciuszki miała u nas.
Ale się wkurzyłam na zus, dostałam 60 % pensji bo mi tak zwolnienie w lutym wychodziło, do 19.02, resztę wyrównają w kwietniu. A z czego ja mam żyć???!!! Co za kraj. -
nick nieaktualny
-
Hej Ciocie chciałam powiedzieć, że dziś o 9.15 przyszła na świat Maja 3090g i 56cm poród SN - 39t5d
Jestem zdrowa i silna a mamusia nie wierzy, że to tak szybko poszło hehe później opiszę poród
Buziaki :-*Tygrysek, merida17, Daisy, Krokodylica, mizzelka, słoneczna 85, diamonds, Evell, Sue lubią tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
nick nieaktualny
-
Nasza lista:
WITAMY NA ŚWIECIE!!!
6 luty 2015 - Merida17 - córeczka Zoya 3370g / 56cm (41+4 tydz) SN
16 luty 2015 - Sue - syneczek Tomuś 3200g / 54cm (40+2 tydz) SN
16 luty 2015 - Gosiak - córeczka Janinka 3400g / 54cm (41+4 tydz) CC
18 luty 2015 - Słoneczna85 - syneczek Maciuś 3580g / (40+3 tydz)
20 luty 2015 - Diamonds - córeczka Alicja 3090g / 54cm (37+5 tydz) SN
28 luty 2015 - Rybeńka - córeczka Maja 3090g / 56cm (39+5 tydz) SN
CZEKAMY NA:
Tygrysek - 1 marzec 2015 - córeczka Natalka
Mizzelka - 9 marzec 2015 - córeczka Milenka
Krokodylica - 27 marzec 2015 - córeczka Zuzia
Ewelcia - kwiecień 2015 - bliźniaki chłopcy Filip i Kubuś
Evell - 2 czerwca 2015 - córeczka Hania
Kasika8303 - 12 czerwiec 2015 - córeczka Amelka
Magda_lena88 - 12 czerwiec 2015 - syneczek
Livia30 - 15 lipiec 2015 - syneczek Tomaszek
Daisy - 22 lipiec 2015 - córeczka Hania
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2015, 12:32
Rybeńka, Krokodylica, mizzelka lubią tę wiadomość
Natalka 03.2015
-
No nie zdarzyłam hehe zaczęło się o 4.15 a skończyło 5 godzin później
mizzelka, diamonds, Evell lubią tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
Ejjj ale potem juz ja jestem na liscie, uuuuffff....
Kolega ktory robi zdjecia na weselach itd zaproponowal mi sesje ciazowa, za darmo, bo on dopiero zaczyna i "kompletuje" zdjecia do pokazywania. A ja sie troche krepuje i nie wiem czy sie zdecydowac?Daisy, Sue lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny