Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tygrysku zostałyśmy na razie same na placu boju czujesz to?
do 3 marca mam nie urodzić, to może wylujemy się 3 marca albo 4?
Rybieńko Gratulacje dla was! ale jak sie czujesz? szybka akcja
a jak malutka? śpi?
pewnie jeszcze w szoku jesteś
Tygrysek lubi tę wiadomość
-
Tygrysek wrote:Jak Wam mija weekend?? Mi się nudzi, a m. nie pozwala mi nic robić. W sumie to już by mogło się zacząć, bo w 3h to poród się nie skończy, wiec będzie marzec!!!!!
Wróciłam do domku, i się troszkę załamałam, pomalował m pokój na pomarańczowy kolor a wyszła wściekła pomarańcza a miała być taka stonowana ciekawe czy małej taki kolorek przypasi? zainwestuję w naklejki na ścianę, aby troszkę przyćmiło wściekłą pomarańczę
No i dziś po raz 1 twardnieje mi brzuch. Wiem że w 26 tc już może tak się dziać , nie mylę się, prawda? -
Kasika rozejrzyj sie za czarnymi naklejkami, byle nie kolorowymi bo pogorszysz sprawe. Na pewno da sie to jakos 'naprawic'. A kolor na scianie zawsze wychodzi ciemniejszy/mocniejszy niz na opakowaniu jest namalowane.. mysle ze odpowiednie naklejki, mebelki i oswietlenie i bedzie ok.
Brzuch moze Ci juz twardniec. -
nick nieaktualnyTygrysku, zostało mniej niż dwie h
Myśle, ze możesz już robić co chcesz
Zabierz męża do sypialni i zamien ten leniwy niedzielny sex na sobotnie szalenstwo
Potem prysznic, sprawdzić torbę, jazda do szpitala i bedzie już marzec
Koniec leniuchowania
Moja Gwiazda zasnela na mnie, to sobie tak lezymy i nadrabiam informacje, a to o dietach karmiacej, a to o aktywności noworodka itd dobrze, ze jest ten internet w telefonach terazmizzelka lubi tę wiadomość
-
No! Będę miała marcowe dziecko!!!! Ależ jestem happy!
Jutro zaczynam dzień od umycia podłóg na kolanach i jak to moja babcia mówi, od zbierania grochu na kleczkach.
Potem opanuje listę jak przyspieszyć poród. Chociaż wiecie co... Jeśli jej tam dobrze...
Kasika ja bym na jedną ścianę walnela tapetę w tonacji brazow plus naklejki brązowe.Daisy, mizzelka, diamonds lubią tę wiadomość
Natalka 03.2015
-
Daisy, Tygrysek dzięki za rady muszę coś pomyśleć, albo z tapetą albo naklejkami
z 1 strony jestem zła a z 2 strony śmiać mi się chce z tego koloruWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2015, 22:59
Daisy lubi tę wiadomość
-
Z tych emocji nie mogę spać.
Tak się wyluzowałam, że napieprza mnie miesiączkowo brzuch i kluje w szyjce, ale staram się myśleć pozytywnie. To bardzo dobre objawy!
TYLKO SPOKÓJ NAS URATUJE!
Daisy, mizzelka, Krokodylica lubią tę wiadomość
Natalka 03.2015
-
Dzien dobry!
Gosiak super ze udalo Ci sie w koncu wyspac! Oby juz tak zostalo! A jak Janeczka sie czuje? Kiedy macie pietwsza wizyte u pediatry? Jak Ty sie czujesz? Dochodzisz do siebie powoli?
Tygrysku spacer z rana jak smietana ja wstalam po 8 bo juz nie moglam sluchac calonocnego chrapania mojego P. No mozna dostac do glowy. On sobie bedzie spal teraz a ja zla bede chodzic pol dnia bo niewyspana.
Nie kupilam wczoraj kapuczino wiec dzis trzeba bedzie zawijac i po jakies ciacho mniam dzis na obiadek robie tortille z kurczakiem u nas slonko swieci ladnie, ale wieje
Milego dnia!