Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Oto ja z wczoraj
Moja mama stwierdziła, że spuchłam już i że to teraz na prawdę końcówka.
Mój m. mimo nawału pracy powiedział, że osobiście pojedzie ze mną w środę do szpitala, bo zaproponowałam mojego tatę. Po co mam m. wyrywać z pracy jak to tylko kontrola. Stanowczo się nie zgodził i powiedział, że mam już nie dyskutować i kropka. Kochany!Daisy, Sue, Evell, Rybeńka, Krokodylica, diamonds lubią tę wiadomość
Natalka 03.2015
-
Tysrysku laska jestes caly czas ;)ja tu opuchlizny nie widze
A zauwazylyscie u siebie opadniecie brzucha?
Dzieki dziewczyny! Dzwonilam do babci, dziadek ma sie lepiej, tempka spadla, z pomoca babci poszedl rano do wc (2 dni pampers) i jadl sam zupe. ponoc mega poprawa. -
Ja niestety widzę, bo przed oczami mam cały czas zdjęcie z lipca I wizualnie może za wiele nie widzę opadnięcia brzucha ale go czuje! Zgagę miałam codziennie kiedyś, od jakiegoś czasu nie mam (może tydzień). Od tego samego czasu zauważalnie lepiej się czuje.
Daisy lubi tę wiadomość
Natalka 03.2015
-
Tygrysku śliczna z Ciebie dziewczyna i podobnie jak Daisy, opuchlizny nie widzę a mąż zachował się super
Daisy super, że z dziadkiem lepiej. I apetyt ma to będzie już coraz lepiejDaisy lubi tę wiadomość
-
Nadrobilam Was
Rybeńko, gratuluje serdecznie córeczki, fantastyczny, ekspresowy porod!! Duzo zdrowka dla Was!!
Ja dzis leze z delikatna goraczka, musiałam chyba zmarznąć w nocy. Na szczescie mały śpi i je, to śpię razem z nim
Trzymam kciuki za nierozpakowane, ide spac dalej...Tygrysek, Daisy, Rybeńka lubią tę wiadomość
-
o kurczaki pieczone a co tu takie same złe wieści, niech Wasi bliscy szybko wracają do zdrowia!
trzymamy mocno za nich kciuki..
Tygrysku moj tak samo zawsze odrzuca i zaraz dzwoni bo gada że ma Play i ma za darmo dla mnie to jeszcze lepiej heheh
czyli coś sie dzieje?
u mnie na razie sie uspokoiło.. ale rano bylo cienko i po nocy, na razie aby kilka razy stwardniał brzuch ale ból na @ minął i nie jest taki częsty, ciekawe jak wieczorem...
ja to puchne jak cholera.. najgorzej w nogach, dłonie nie tak bardzo.. kapcie musiałam sobie kupić o 2 rozmiary większe!
masakra.
Daisy super że już jest lepiej, a jak z córką?
u mnie brzuch opadl jakis czas temu na jedną dłoń, a ponoć musi opaść na dwie.. ciekawe.
ale po tej nocy... wyparzyłam butelki, smoczki, laktator.. wszystko
przeprałam sobie rzeczy jak bd wracac ze szpitala i spakuje do torebki zeby potem G. zabrał ze sobą i nie szukał..
-
nick nieaktualnyDaisy i Evell dużoooo zdróweczka dla rodzinki!!!
Jakiś dziwny ten poniedziałek, oby jutro dzień zaczął się lepiej
Tygrysku!
Pięknie, sama końcówka a Ty śliczna, że hej
Z tą opuchlizną to różnie jest. Ja podobno nie spuchłam, a kilka godz po porodzie wyszło, że jednak troszkę tak, bo nagle wszystko zeszło A jakoś nikt tego zbytnio nie widziałEvell lubi tę wiadomość
-
Dziękuję dziewczyny za rady! Jesteście niezastąpione my się Próbojemy dalej karmić ale dokarmiam mimo wszystko butelka. Póki co nie widzę u siebie jeszcze typowego mleka tylko ta siarę. Zobaczymy jak będzie w domku. Już się nie mogę doczekać jak wyjdziemy.
Daisy, Krokodylica lubią tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
Trzymam kciuki za Tygryska i Mizzelke już naprawdę jesteście blisko i może się w każdej chwili zacząć
Życzę Wam spokojnego i bezproblemowego porodu!
Tygrysek, Daisy lubią tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
Rybenko nie martw sie o mleko. Przystawiaj. U mnie tez nie bylo. Sciskali brodawke i nic nie lecialo ale kazali przystawiac bo maluch to najlepszy laktator.
Dzis waga 800 gr wiecej niz przy wyjsciu. Wtedy stracil az 3oo gr.
PDaisy, Gosiak, Tygrysek, kasika8303 lubią tę wiadomość
-
A ja nadal nie czuje jakbym miała zaraz urodzić. Zobaczymy co powie w środę lekarz. Co tam u Natalki słychać i w moim kroczu.
Mała ma już dziś 3cią czkawke, a jak teraz siedziałam z kawą w majtkach to nieźle sobie pofiglowala. Ma więcej energii jak trzeba iść spać.
Spokojnej nocy wszystkim życzę.kasika8303, diamonds, Daisy lubią tę wiadomość
Natalka 03.2015
-
Tygrysku ja Amelce włączyłam piosenki smerfów o 20 to do tej pory wariuje. Nie wiem czy dziś zaśnie tak się roztańczyła ostatnio zauważyłam że mniej kopie a bardziej się cała rusza
diamonds, słoneczna 85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykasika8303 wrote:
Diamonds oby Agatka szybko wyzdrowiała. Miałam Cię ostatnio pytać, czemu królik bystrzak?skąd ta ksywka?
/QUOTE]
Dziękuję za życzenia zdrowia dla Agi
Mam nadzieję, że szybko jej przejdzie i infekcja nie rozwinie się dalej. Leczymy się czym się da
A Królik Bystrzak- bo tak jakoś mówię o osobach, które nie są biegłe w pewnych tematach które dla ogółu nie są problemem
No taki ten mój lekarz jest.
Teraz z perspektywy czasu, widzę, że chłopina się naprawdę stara
wiedzę ginekologiczną wzbogaconą o własne teorie posiada To król siemienia lnianego jako leku na wszystko i mieszanek ziół
No i podobno szukał nas w środę jak był na dyżurze w szpitalu
A nam na szczęście udało się uciec już w poniedziałek
merida17 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysłoneczna 85 wrote:Rybenko nie martw sie o mleko. Przystawiaj. U mnie tez nie bylo. Sciskali brodawke i nic nie lecialo ale kazali przystawiac bo maluch to najlepszy laktator.
Dzis waga 800 gr wiecej niz przy wyjsciu. Wtedy stracil az 3oo gr.
P
Słoneczna jak Ty to zrobiłaś?
To ja się cieszyłam z 300 g więcej niż przy wypisie w piątek. A u Was pół kg więcej
Co jesz?
Podziel się przepisem na takie przybieranie na wadze.
-
Postaram sie jutro wrzucic rozpiske ze szpitala co do diety.
Jem na sniadanie czy kolacje kanapki z bulka pszenna typu wroclawska i np wedlina drobiowa lub bial twarog i na to dzem.
Pije jedna inke z 1 lyzeczki z mlekiem
Herbatke na laktacje z herbapolu staram sie wypic jedna
Tak to pije wode lub wode z sokiem jablkowym ( kupuje te kartony 3 litrowe w biedronce - te metne)
Zupy- krupnik, rosol
Jablek surowych nie jem ale gotuje kompot. 2-3 jablka na plastry zalewam woda i troche cukru
Tak to jeszcz zeobilam sobie potrawke z indyka:) mieso zalewasz (kurczak np udka) i do tego zetrzyj marchew. Gotuj. Wlej pol szklanki mleka, zagotuj, daj lyzke kaszy mannej i koperek;)) troche soli;)
Dobre do ziemniakow czy ryzu;))diamonds, Daisy lubią tę wiadomość
-
kasika8303 wrote:Tygrysku ja Amelce włączyłam piosenki smerfów o 20 to do tej pory wariuje. Nie wiem czy dziś zaśnie tak się roztańczyła ostatnio zauważyłam że mniej kopie a bardziej się cała rusza
Kasika Natalia uwielbia współczesną muzykę rozrywkową. Kocha Pitbulla. Pisałam kiedyś ze to nie słodycze sprawiły że zaczęła się ruszać tylko PitbullNatalka 03.2015
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny