Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnydiamonds wrote:No to mówię dobranoc
Właśnie Ala zdecydowała że jednak czas na sen
Więc póki obie moje panny śpią i ja powinnam skorzystać.
Spijcie Frozenki!
U nas dziś cała noc taka czuwana, co zrobić!
Noc do przodu, noc do tylu
Aj!diamonds lubi tę wiadomość
-
Tygrysek wrote:Kasika Natalia uwielbia współczesną muzykę rozrywkową. Kocha Pitbulla. Pisałam kiedyś ze to nie słodycze sprawiły że zaczęła się ruszać tylko Pitbull
Haha no to Natalka ma idola -
diamonds wrote:kasika8303 wrote:
Diamonds oby Agatka szybko wyzdrowiała. Miałam Cię ostatnio pytać, czemu królik bystrzak?skąd ta ksywka?
/QUOTE]
Dziękuję za życzenia zdrowia dla Agi
Mam nadzieję, że szybko jej przejdzie i infekcja nie rozwinie się dalej. Leczymy się czym się da
A Królik Bystrzak- bo tak jakoś mówię o osobach, które nie są biegłe w pewnych tematach które dla ogółu nie są problemem
No taki ten mój lekarz jest.
Teraz z perspektywy czasu, widzę, że chłopina się naprawdę stara
wiedzę ginekologiczną wzbogaconą o własne teorie posiada To król siemienia lnianego jako leku na wszystko i mieszanek ziół
No i podobno szukał nas w środę jak był na dyżurze w szpitalu
A nam na szczęście udało się uciec już w poniedziałek
Ale widać dobry człowiek z niego. Przypomina mi się od razu historia mojej koleżanki, chodziła do gina prywatnie, 200 zł i za wizyte, i ona z tych mega panikar, większa ode mnie i latała co 2 tyg. W szpitalu nawet dzień dobry jej nie powiedział, leżała długo z małym bo jakieś bakterie miał to nawet do nich nie zajrzał. A króliczek nawet po wypisie Alicji szukał dobry chłop ale ksywka klasadiamonds lubi tę wiadomość
-
Tygrysek wrote:Od tej 4 cały czas mnie boli, w międzyczasie była burza i potem jeszcze śnieg napadal ... A mnie boli.
Solidaryzuje sie, o 4 nad ranem obudzil mnie bol jak na @, a brzuch mialam twardy jak kamien. Mi przeszlo po nospie forte.Tygrysek lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry!
Tygrysku co sie dziwisz, juz pora na Ciebie!
Ta biegunka to czesto objaw nadchodzacego porodu. Jestes juz cala spakowana mam nadzieje? Ogolona, paznokcie bez lakieru, wlosy bez zbednych kosmetykow zeby sie szybko nie tluscily w szpitalu
No a gdzie Mizzelcia halo halooooo! -
nick nieaktualnyByliśmy w USC zarejestrować Alę
Rewolucja się stała!
Już nie trzeba nigdzie indziej biegać
Na miejscu system nadał pesel i meldunek
Działa to od wczoraj podobno
Więc po godzinie zmagań pani urzędniczki z komputerem i wyrzucaniem jej z systemu mamy wszystko dla nowej obywatelki
Tygrysek, Daisy, mizzelka, merida17, słoneczna 85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Diamonds gratuluję! mój mąż już od wczoraj to załatwia. Teraz też już półtorej godziny tam siedzi. A my na niego czekamy, bo wychodzimy dziś do domku
diamonds, Tygrysek, merida17 lubią tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
nick nieaktualnyRybeńka
to super, że w domku dziś już będziecie.
Nie ma to jak we własnym łóżku się wyspać
No a system w usc się wiesza i pani chodziła do kierownika żeby ją dalej puszczał.
Ale przynajmniej urząd miasta już odpadł i czekanie nie wiadomo ile na pesel. Czasem i trzy tygodnie trzeba było. Więc trzeba się poświęcić
-
Diamonds a to oni melduja też jeśli rodziłam w innym mieście niż zameldowana jestem? W sensie czy muszę jeszcze to załatwiać czy już nie?Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
nick nieaktualny
-
Tygrysek wrote:Wolałabym uniknąć nospy. Źle się czuje, boli mnie, do tego ta biegunka, i mam wrażenie jakby było mi niedobrze. Mała się rusza wiec jest ok. Ale nie czuje żeby mi się spinal brzuch.
-
diamonds wrote:Byliśmy w USC zarejestrować Alę
Rewolucja się stała!
Już nie trzeba nigdzie indziej biegać
Na miejscu system nadał pesel i meldunek
Działa to od wczoraj podobno
Więc po godzinie zmagań pani urzędniczki z komputerem i wyrzucaniem jej z systemu mamy wszystko dla nowej obywatelki