Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja dziś przespalam cala noc. Wczoraj bardzo zmęczyć mnie ten spacer, dotlenienie się, a na wieczór wszystko mnie bolało.
Z objawów to biegunka i myślę żeton cały czop mi odchodzi po kawałku, a możesz tylko taki śluz...
Ogólnie to u mnie bez zmian.Natalka 03.2015
-
Mizzelko trzymam kciuki, jeśli czujesz ze to dziś "ten" dzien

Ja przestaje czekać, to bez sensu. Co będzie to będzie. Jadę dziś auto sobie umyć i na zakupy. Deska wolnoopadajaca nam na zawiasach poszła, musze poszukać nowej i kupić sobie normalne majtki.Natalka 03.2015
-
nick nieaktualny
-
Meridko dziękujemy za rady o połogu.Nim się obejrzysz a Zoyeczka będzie na randki chodziła

Diamonds oby Agatka szybko wyzdrowiała. Miałam Cię ostatnio pytać, czemu królik bystrzak?skąd ta ksywka?
Tygrysku Mizzelko kciuki zaciśnięte!!!!!Mizzelko czyżby dziś?
diamonds lubi tę wiadomość
-
a może może i ten 6 marzec
bo jak na razie lekko się uspokoiło z tym twardnieniem brzucha itp ale lepiej wstawię pranie 
zgadzałoby się z teorią babci męża
że do niedzieli wrócę z małą do domu hahaha 
Tygrysku u mnie też deska wczoraj pykła! tzn jakiś zawiasik
nie wiem jakim cudem
może uda się to uratować kropelką ale pewnie też to bd na chwile..
kasika8303 lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry!
Nooo wszystkie laski pod obstrzalem
Diamonds przybijam piatke, my tez w domu. Cora wczoraj wrocila, 48st i kaszel, katar. Ma czerwone policzki, ale dzis 36.4 poki co. No ale trzymam w domu. Zeby sie bujaja - mysle ze to winowajca, no ale pewnosci nie mam. Ogolne oslabienie. W zeszlym tyg poniedzialek temp wieczorem, wtorek dom, sr, czw, pt szkola i w pt znpwu ponad 37.5 po szkole. Troche niefajnie. Na sniadanie platki z mlekiem, bo nic nie chce gryzc.
Mnie Hania dzis obudzila..czkawka?
tak przez 2 min rytmicznie podskakiwala. Czuje juz ja w okolicach pepka 
Moj dziadek byl w szpitalu. Ostre zapalenie oskrzeli. Zaslabl w domu przewrocil sie. Kuzynka ktora byla u nich pomoc z mezem (mieszkaja 3min od dziadkow) mowila mi ze dziadek sie z nia zegnal. Ja pierdziele ale z dupy humor mam od wieczora. Chyba bym nie przezyla tego, to nie na moje sily,a co dopiero w ciazy..ma dopiero 86lat!
mam nadzieje ze szybko wyzdrowieje. 
Milego dnia! ♡ -
nick nieaktualnyWitam ciocie
i witam się w 27 tyg to już prawie trzeci trymestr
ale znowu coś mnie łapie jakieś j....e choróbsko
a jutro na badania mocz morfologia krzywa trzymajcie kciuki wczoraj znów miałam cukier i to 153
;O masakra.
Mam doła ogólnie same problemy mojej bratowej mama jest w cięzkim stanie na intensywnej terapi i nie dają jej lekarze szans ;( beznadziejny tydzień się dla mnie rozpoczął. -
nick nieaktualny
-
Evell wrote:Witam ciocie
i witam się w 27 tyg to już prawie trzeci trymestr
ale znowu coś mnie łapie jakieś j....e choróbsko
a jutro na badania mocz morfologia krzywa trzymajcie kciuki wczoraj znów miałam cukier i to 153
;O masakra.
Mam doła ogólnie same problemy mojej bratowej mama jest w cięzkim stanie na intensywnej terapi i nie dają jej lekarze szans ;( beznadziejny tydzień się dla mnie rozpoczął.
Evell przykro mi
trzymam kciuki za mamę bratowej
i gratuluje 27tc
-
Dodzwoniłam się do mojego prowadzącego. W sumie to on mnie odrzucił, ale za chwilkę oddzwonił. Bardzo sympatycznie z jego strony.
W każdym bądź razie mam przyjechać na jego dyżur do szpitala (tam gdzie mam rodzić) i skontroluje sytuacje!
Powiedział, że mam wziąć torbę ze sobą, na wszelki wypadek
No chyba, że coś ruszy do środy...
Także... byle do środy!
Krokodylica, Daisy, mizzelka lubią tę wiadomość
Natalka 03.2015
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH