Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja dziś przespalam cala noc. Wczoraj bardzo zmęczyć mnie ten spacer, dotlenienie się, a na wieczór wszystko mnie bolało.
Z objawów to biegunka i myślę żeton cały czop mi odchodzi po kawałku, a możesz tylko taki śluz...
Ogólnie to u mnie bez zmian.Natalka 03.2015
-
Mizzelko trzymam kciuki, jeśli czujesz ze to dziś "ten" dzien
Ja przestaje czekać, to bez sensu. Co będzie to będzie. Jadę dziś auto sobie umyć i na zakupy. Deska wolnoopadajaca nam na zawiasach poszła, musze poszukać nowej i kupić sobie normalne majtki.Natalka 03.2015
-
nick nieaktualny
-
Meridko dziękujemy za rady o połogu.Nim się obejrzysz a Zoyeczka będzie na randki chodziła
Diamonds oby Agatka szybko wyzdrowiała. Miałam Cię ostatnio pytać, czemu królik bystrzak?skąd ta ksywka?
Tygrysku Mizzelko kciuki zaciśnięte!!!!!Mizzelko czyżby dziś?
diamonds lubi tę wiadomość
-
a może może i ten 6 marzec bo jak na razie lekko się uspokoiło z tym twardnieniem brzucha itp ale lepiej wstawię pranie
zgadzałoby się z teorią babci męża że do niedzieli wrócę z małą do domu hahaha
Tygrysku u mnie też deska wczoraj pykła! tzn jakiś zawiasik nie wiem jakim cudem może uda się to uratować kropelką ale pewnie też to bd na chwile..
kasika8303 lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry!
Nooo wszystkie laski pod obstrzalem
Diamonds przybijam piatke, my tez w domu. Cora wczoraj wrocila, 48st i kaszel, katar. Ma czerwone policzki, ale dzis 36.4 poki co. No ale trzymam w domu. Zeby sie bujaja - mysle ze to winowajca, no ale pewnosci nie mam. Ogolne oslabienie. W zeszlym tyg poniedzialek temp wieczorem, wtorek dom, sr, czw, pt szkola i w pt znpwu ponad 37.5 po szkole. Troche niefajnie. Na sniadanie platki z mlekiem, bo nic nie chce gryzc.
Mnie Hania dzis obudzila..czkawka? tak przez 2 min rytmicznie podskakiwala. Czuje juz ja w okolicach pepka
Moj dziadek byl w szpitalu. Ostre zapalenie oskrzeli. Zaslabl w domu przewrocil sie. Kuzynka ktora byla u nich pomoc z mezem (mieszkaja 3min od dziadkow) mowila mi ze dziadek sie z nia zegnal. Ja pierdziele ale z dupy humor mam od wieczora. Chyba bym nie przezyla tego, to nie na moje sily,a co dopiero w ciazy..ma dopiero 86lat! mam nadzieje ze szybko wyzdrowieje.
Milego dnia! ♡ -
nick nieaktualnyWitam ciocie i witam się w 27 tyg to już prawie trzeci trymestr ale znowu coś mnie łapie jakieś j....e choróbsko a jutro na badania mocz morfologia krzywa trzymajcie kciuki wczoraj znów miałam cukier i to 153 ;O masakra.
Mam doła ogólnie same problemy mojej bratowej mama jest w cięzkim stanie na intensywnej terapi i nie dają jej lekarze szans ;( beznadziejny tydzień się dla mnie rozpoczął. -
nick nieaktualny
-
Evell wrote:Witam ciocie i witam się w 27 tyg to już prawie trzeci trymestr ale znowu coś mnie łapie jakieś j....e choróbsko a jutro na badania mocz morfologia krzywa trzymajcie kciuki wczoraj znów miałam cukier i to 153 ;O masakra.
Mam doła ogólnie same problemy mojej bratowej mama jest w cięzkim stanie na intensywnej terapi i nie dają jej lekarze szans ;( beznadziejny tydzień się dla mnie rozpoczął.
Evell przykro mi trzymam kciuki za mamę bratowej
i gratuluje 27tc
-
Dodzwoniłam się do mojego prowadzącego. W sumie to on mnie odrzucił, ale za chwilkę oddzwonił. Bardzo sympatycznie z jego strony.
W każdym bądź razie mam przyjechać na jego dyżur do szpitala (tam gdzie mam rodzić) i skontroluje sytuacje!
Powiedział, że mam wziąć torbę ze sobą, na wszelki wypadek
No chyba, że coś ruszy do środy...
Także... byle do środy!Krokodylica, Daisy, mizzelka lubią tę wiadomość
Natalka 03.2015