Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAleż tu cisza wieczorem.
Kasia
to dobrze, że jesteś zaopiekowana i z dzidzią wszystko w porządku. Swoją drogą, to niezły klopsik w porównaniu z opisem z aktualnego suwaczka
Niech grzecznie siedzi i sobie tam pływa
No i Ty musisz pewnie przejść w tryb bardzo oszczędnościowy.
Rybeńka
trzymam kciuki żeby Was puścili już do domku. Niech malutka przybiera na wadze co by się spodobać doktorom i i dostać wypis
Tygrysku
może żółtaczka się jednak nie rozwinie i puszczą Was do domu.
Norma jest chyba do 12 więc może się Wam uda
-
nick nieaktualnyMy jutro rano do przedszkola.
Pierwszy raz. Zobaczymy jak to czasowo nam wyjdzie.
Już w tygodniu ćwiczyłyśmy wychodzenie na spacer więc Agatka wyuczona co i kiedy ma zacząć zakładać, żebyśmy we trzy były jednocześnie gotowe do wyjścia
mam nadzieję, że Ala będzie współpracować i grzecznie zaprowadzimy Agę do przedszkola.
merida17, Daisy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarmienie prawie zakończone
Teraz jeszcze chwilę można pospać
Trzeba korzystać póki decyzja o spaniu jest aktualna
Teraz ja prowadzę nocne monologi.
Żadna z Was nie karmi?
Wszystkie odpoczywają No i dobrze. Śpijcie jak możecie
merida17, Daisy lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry!
Diamonds ja wlasnie bede karmic Hanie
Nie pospalam dzis - co chwile siku latalam do polnocy i znowu od 6 rano. No trudno takie uroki corcia juz w szkole, na podworku 8st poki co i w miare ciepelko,ale chmurki. Daj znac jak Wam poszlo z szykowaniem do szkoly
Milego dnia dziewczyny! ♡diamonds lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgatka już w przedszkolu.
Całkiem sprawnie poszło.
Ale bez niej cisza.
Zastanawiam się co będę robić.
Jak przez ponad tydzień miałam je dwie przez cały czas, to teraz widzę różnicę i to że mam mnóstwo czasu z jedną. Fakt, że do 15 ale to i tak długo.
Sprzątać mi się nie chce. Ale suszarka prania wisi i czeka na żelazko No i kolejne trzeba by było wstawić
Daisy nakarm dobrze Hanię co by rosła i pięknie przed rodzicami za chwilę zapozowała na usg
Daisy lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
Kochane przekazuję wieści od Mizzelki,ktòra dzisiaj o 7.10 urodziła Milenkę :)3800g i 56cm. Teraz dziewczyny odpoczywają,pòźniej będzie zdjęcie
Pozdrawiam!diamonds, Daisy, Krokodylica, Magda_lena88, słoneczna 85, merida17, Sue, Tygrysek, Rybeńka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJej Mizzelko
Cisza na forum okazała się prorocza
gratuluję Tobie.
Na pewno byłaś dzielna a Milenka idealnie o czasie się pojawiła.
Super, że jest już za Wami.
Ciężką pracę Wykonałaś ale teraz już rodzina w komplecie
Niech dzielny mąż Cię wspiera a Ty regeneruj siły do opieki nad córeczką
Czekamy, aż nam się przedstawicie ale na spokojnie.
Dużo zdrówka dla Was obu.
Jeszcze raz gratuluję.
-
przedszkolanka:) wrote:Dzień dobry
Kochane przekazuję wieści od Mizzelki,ktòra dzisiaj o 7.10 urodziła Milenkę :)3800g i 56cm. Teraz dziewczyny odpoczywają,pòźniej będzie zdjęcie
Pozdrawiam!
Mizzelka gratulacje!!!!
I dziękujemy za przekazanie wieści.
Daisy no nie wyprę się, jak by nie patrzec pora na mnie.Daisy, przedszkolanka:), diamonds, Gosiak lubią tę wiadomość
-
wow
Mizelko gratuluję
Ale poszło szybko tyle dziewczyn jak tak to zastój a jak się posypało to ho ho teraz Krokodylek a później chyba czekamy do czerwca
Buziaczki
u mnie dziś cukier na czczo 67 - norma do 90
A po śniadaniu zaszalał i 102 ale w normie bo max 120 może być ale ten wyższy wynik to pewnie zasługa gruszki
A ja dziś trochę spokojniejsza po weekendowych stresach z małą aktywnością Bąbla dziś czuć go bardziej ale nadal nie wiem czy na tym etapie to już nie powinny byc takie kopy, że brzuch lata Może to przez to łożysko na ścianie przedniej i przez to, że do najszczuplejszych nie należałam przed ciążą..albo Maluszkowi dieta bez cukru się nie podobaKrokodylica, Daisy, diamonds lubią tę wiadomość
-
Czesc. Wczoraj mielismy odwiedziny i nie wchodzilam na forum.
Mizzelko gratuluje. Milenka pobila Maciusia wagowo;))
Ciekawe czy sn??
Diamonds u mnie ok tylko maly malo spi, ale u was pewnie tez tak.
Kurcze nie wiem czy hemoroidow nie mam. Nie macam sie tam ale ciezko z 2 i juz bez szczegolow
To kto nastepny??:)
U nas piekne slonko dzis i juz po spacerku;) maly na dworze spi jak zabity.diamonds lubi tę wiadomość
-
Mizzelko gratulacje kochana!!!!
U nas ok,o 22 dostalam mega skurczy,juz myslalam ze Amelka sie urodzi dali zastrzyki i sie uspokoilo.dzis usg mialysmy i z mala wszystko ok,tylko pcha sie.musi minimum 3 tyg.wytrzymac a 7 tyg.bedzie sukcesem o ktory musimy walczyc.tlumacze jej ze nawet lozeczka nie mamy,ze nie ma gdzie spac i ma grzecznie siedziec w brzuszku min.do 34 tc -
nick nieaktualnyKasika
niech siedzi Amelka a Ty leż na ten czas ile wlezie.
Wyprawkę zrobisz najwyżej zdalnie - Albo z komputera albo wykorzystasz Tatę
Czyli dobrze, że jesteś pod opieką lekarzy. Niech wyciszają te skurcze jeszcze trochę.
Słoneczna
z 2 to chyba najlepszy sposób to czopki glicerynowe.
Mnie też się wydawało, że coś boli, ale one dały rade i jest już ok.
także polecam
Co do snu Ali to jest raczej sporo.
Choć ma już określone godziny aktywności.
Tylko to jedzenie u nas trwa czasem i godzinę. Od jednej do drugiej piersi i tak dokoła. Aż czasem podaję smoczek, ale na chwilę pomaga.
Teraz muszę ją obudzić żeby za godzinę wyjść po starszą a jest w końcu pięknie za oknem.
Tylko nie wiem jak ubrać żeby nie przegrzać ani żeby za zimno nie było.
słoneczna 85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMizzelko, moja Ty Blizniaczko trafilas w odwrocona szóstkę
Wszystko sie zgadza
Razem z Zojeczka bardzo gratulujemy i cieszymy sie, ze już po wszystkim!
Odpoczywajcie, relaksujcie sie i cieszcie sobą
Jesteśmy dumne i czekamy na wszystkie wieści i zdjęcie
Oczywiście wszystko w swoim czasie! -
nick nieaktualny