Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyUdana planuje L4, więc byle do wizyty
Jejku, będziemy od nowa przeżywać emocje
Ale pierwszy etap mdłości zostawiam całe dla Ciebie!
Dla mnie to było gorsze niż poród!!! Niekonczacy sie ból!!! Aaa!
Pocieszylam Cie!? Nie? To trudno
Przecież tego chcialas i masz
To głowa do góry
Bedzie dobrzeudana, Gosiak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMogę mieć mdłości oby wszystko było dobrze! Dziś w nocy bardzo bolał mnie brzuch miałam jakieś skurcze ale nie okresowe jakieś inne, przestraszyłam się strasznie wypiłam nospe i jakoś zasnelam teraz jest lepiej trochę ciągnie z prawej strony, mam nadzieje ze to normalne? Czy mam się bać? Jak myślicie? Miałyśmy jakieś bóle, skurcze?
-
Kochane dziękuję za pamięć. Fajnie ze u was wszystko tak fajnie się układa. Gratuluję pierwszych ząbków.
Udana dalej trzymam kciuki.
U nas tak sobie. Dominik juz dwa razy pi wyjściu do domu był w szpitalu. Pierwszy raz przez bezdech. Drugi przez katar ale dodatkowo tez bezdechu. W czw byliśmy na szczepieniu znowu się zaniósł płaczem ale dzięki Bogu bez bezdechu bo byłam z nim sama. A waga w czw pokazała 3600g g. Jutro mamy pierwsza kontrolę bioderek bo to w wieku korygowania jest trochę się boje bo jadę z małym sama autobusem. Ogólnie inaczej wyobrażałam sobie macierzyństwo. Walczyliśmy o dziecko prawie 4 lata a teraz gdybym wiedziała jak to się potoczy to miskę ze bym się wstrzymała. Rodzeństwa raczej biologicznego Dominik mieć nie będzie bo drugi raz takiej sytuacji nie zniose. Niedługo stukna mu 4 miesiące i 2 miesiące jak jest w domu a ja nadal nie umiem cieszyc się macierzynstwem. Z checia bym gdzieś uciekła albo cofnela czas. Nie jest lekko chociasz w gruncie tego całego stanu dziękujemy Bogu ze Dominik żyje. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadziu ja za Ciebie również trzymam kciuki abyś jak najszybciej poczuła to co chcesz poczuć jesteś dzielna mamą!
Ja też biorę duphaston i jak bardzo boli to nospe, ale chyba wiem skąd te bóle od soboty mam biegunkę i to stąd te skurcze.a dziś rano w pracy poczułam prawdziwe mdlosci i milion różnych zapachów niekoniecznie przyjemnyprzyjemnych.no i spać i spać i spać. ..byle do piątku do wizyty! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny byłam u lekarza, jak na razie jest ok wczesna ciąża z usg 5t2d a z miesiączki 5t5d pecherzyk w macicy zarodka jeszcze nie widać tylko jego cień, że coś tam malutkiego było. Martwi mnie tylko płyn w zatoce dogasa chyba nie powinno go byc;( a podobno mam go spsporo.niby lekarz powiedział ze na razie się tym nie martwić ale wiecie jak to jest weź i się nie martw.zwolnienie wpisał od jutra;)
Mam pić duphaston dwa razy dziennie jak brzuch boli to nospe i magnez z Wit bo no i kwas foliowy.merida17 lubi tę wiadomość
-
Udana trzymam dalej kciuki by było ok. U mnie na pierwszej wizycie ciąża była też młodsza niż wg.om będzie dobrze trzeba w to wierzyć :)a u mnie mimo tego ze nie jest łatwo z takim skrajnym wczesniakiem to coraz częściej po głowie chodzi mi rodzeństwo dla Dominika a najlepiej dziewczynka. Gdyby ktoś dał mi pewność że kolejna ciąża zakończy się terminowo. Ehh. Póki co trzeba poświęcić się Dominikowi.
udana, Gosiak, merida17 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sto lat dla Dominika! Niech rośnie zdrowo!
Udana, niczym się nie przejmuj, dużo wypoczywaj!
My dziś już po wizycie teściowej i szwagierki, ja zaliczyłam fryzjera, w poniedziałek jadę z małą do moich rodziców na 2-3 dni, także jutro zabieram się za pakowanie
Miłego weekendu Wam życzę!Magda_lena88, udana, merida17 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny