Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySuper, że apetyt Wam dopisuje
Bo to już trzeba tak się do Ciebie zwracać
Jesz to na co Ci fasolka pozwala czego nie lubi organizm nie przyjmie
Dobrze, że odpoczywasz.
W upały i w ciężkiej pracy było by ciężko przetrwać.
Dbaj o Was i nabieraj siłmerida17, udana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTak bo w tamtym mi ciężko się połapać na tygodnie
Ty zorganizowana teraz a mi słabo idzie myślenie
Czasem zapominam o czymś i trudno mi przypomnieć, zawsze tłumaczę sobie że na pewno było to nie istotne na tyle, żebym musiała się na tym skupić
Z Agata myślenie było moim mocnym punktem zapamiętywanie itp.
Teraz zmęczenie materiału czas na wypoczynek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 23:35
merida17, udana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZrobiłam tak jak trzeba, mam nadzieję że suwaczek będzie automatycznie:)dzięki
Jem to na co mam ochotę i się przyjmuje, czasem mam lekkie mdłości ale krótkotrwałe.
Rodzina już wie bo mama z tej radości nie mogła się powstrzymać i się wygadała cioci a dalej poszło. nie mam jej tego za złe sama bym wszystkim się pochwaliła:)ale jakoś się powstrzymuje. Mój M też się chwali każdym napotkanym znajomym by mówił,to go trochę strofuje żeby nie przesadzał,dowiedzą się w swoim czasie.
Jak na razie rozpieszcza mnie mama:) ale niedługo wracam do męża i będziemy się razem rozpieszczać
A jak wasi mężowie?rozpieszczają swoje córki i ich mamy?Diamonds wiem że u was nie za ciekawie,ale może się coś zmieniło na lepsze?merida17, diamonds lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPewnie, ze rozpieszcza, bo to córeczka Tatusia
Odkąd wróciłam do pracy, to z tata spędza sie wiecej czasu, więc jeszcze troche i nie bede miała nic do powiedzenia, jak sie skumaja już tata nauczył, jak przybic "piątkę"udana, diamonds lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGosiak
z okazji ukończenia przez Janeczke pół roku składamy Wam życzenia zdrowia, dalszych sukcesów w postępach, radosnego poznawania świata, bezbolesnego ząbkowania, przyjemnej nauki jedzenia i ciągłego uśmiechu na Waszych twarzach
A Tobie dużo cierpliwości, miłości, zrozumienia i radości z przebywania z Janeczką
Sto lat! Nasz półroczniaku!
Gosiak lubi tę wiadomość
-
Diamonds, dziękujemy bardzo za życzenia!
Uśmiech jest i oby tak było całe życie Janeczki, będzie jej się łatwiej szło przez świat
U nas tata też zakochany w małej a córunia jak tata wraca z pracy, to aż piszczy z radości i takie uśmiechy tacie posyła, że jest ugotowanyudana, diamonds lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGosiak ja również życzę Wszystkiego Najlepszego Janeczce!
No wiadomo tatusiowe córunie;)
A ja wczoraj jakaś taka płaczliwa byłam, bez powodu oczywiście i mdliło mnie non stop. A dziś się martwię (znowu)bo piersi przestały mnie boleć tak jak wcześniej i zrobiły się miękkie:( wiem że to tak może być ale ja "lubię" tak sobie powkręcać eh
Martwi mnie jeszcze to że brzuch mi nie rośnie a przecież wiem że może być jeszcze na to za wcześnie,ale że ja z tych chudych to myślałam że od razu wyskoczy mi balon;p wieczorem to mam balon ale rano zanika;)
a kiedy u was było już widać?