Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyUdana
Poczekaj, spójrz na opis w suwaczku jakiej wielkości jest Twoje dziecko
Brzuch może Ci wyskoczyć a i owszem ale z przejedzenia
Będzie rósł "od dołu" ale to jeszcze drugie tyle poczekaj tak ok 20 tyg już dumnie będziesz paradować z brzuszkiem
Teraz czekamy na kolejną wizytę
A mdłości świadczą że Fasolek się rozgoszczaGosiak, udana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUdana, ja też z tych chudych i długich jestem i w 22 tyg byłam płaska decha!!! A wcale mi nie przeszkodziło na końcówce pochwalić się pięknym nabytkiem 20 kg ha ha wiem, że człowiek czeka na brzuszek, ale tak jak ciotka Frozenka prawi, z przejedzenia, bo mamusia rozpieszcza
U Ciebie też nowy suwaczekudana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA my siedzimy!!
Pięknie chodzimy do tyłu, do przodu tylko jak nam się chce, gdy coś nam potrzeba ale z każdym dniem potrzeb jest więcej haha!
Balans tyłkiem idzie super
Jedzenie nowości, jak trafi
W żłobku dajemy radę
Dziecie mi dorastaudana, Gosiak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMacie racje, mama też mi mówi że u chudych później brzuszek wyskakuje:)
Dziś M zabiera mnie do swojej mamy eh już tam tak mnie rozpieszczać nie będą;(
Haha Merida chyba wszystkie dzieci zaczynają najpierw do tyłu "chodzić" ale ja Ci ruszy do przodu to dopiero będziesz miała zajęcie:)
pozdrawiam miłego dnia:)merida17 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A dzień dobry, dzień dobry
My zaliczamy 3-cią drzemkę w chuście u mamusi po zjedzeniu marchewki z ziemniaczkiem i topinamburem i zapiciu wszystkiego mleczkiem i po 16:00 przyjeżdża po nas tata i śmigamy na basen.
Pogoda się zrobiła przepiękna, 23 stopnie, słoneczko i lekki wiaterek. Żyć, nie umierać
merida17, udana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
merida17 wrote:I jak tam nowe smaki podchodzą Janeczce?!
Zajada sie, czy raczej tylko degustuje
Miłego dnia Dziewczyny i korzystajcie tez za tych co pracują i nie mogą
Ja jej nie robię papek, bo jak tylko stabilnie usiądzie, to chcemy lecieć z BLW - dostaje kawałeczki ugniecione widelcem z odrobiną masełka albo oleju lnianego. Z masełkiem smakuje lepiejudana, merida17 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej a mnie chyba coś bierze:( gardło boli i kicham:( wczoraj zmarzłam bardzo to mam za swoje .bo ten wiaterek był dość silny;) jesteśmy u teściów i juz mnie tak nie rozpieszczaja jak mama, ale M się stara;) na szczęście jutro już wracamy do białego wszędzie dobrze ale w domu najlepiej;)
jakiś tydzień temu byłam na basenie i się zapomniałam, poskakałam na falach to potem brzuch bolał. Ale wam to nie grozi wy moz ecie skakać ile wlezie;)
Merida a jak w pracy?merida17 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAlicja!
Kochana Ty dzis pol roczku masz, więc ciotka Merida życzy samych słodkości!!
Janeczko!
Daj popalic mamusi, jak zaczniesz już sama jadac jestem ciekawa, jak Ci bedzie smakowac i czy bedzie Ci sie podobać wielkie degustowanie
Udany Dzidziusiu!!
Rośnij nam zdrowo i nie mecz zbytnio mamusi, a niebawem wizyta u dr, to prosze ładnie sie nam pokazać i pozdrowic Cioteczki pięknym uśmiechem
W pracy nie zmieniło sie nic. Jestem w niej 10h, potem biegne do Zojki! Jemy, bawimy sie, kapiemy i idziemy spać, tzn. Zoya idzie, bo mama musi wszystko ogarnac, przygotować na następny dzień, wyprasowac i zawsze jest milion innych rzeczy. A jeszcze zagladam poczytać, bo lubię dobra literaturę
Teraz to czas mi ucieka!
A Zoya wczoraj miała swoj najlepszy dzień w żłobku! Uśmiechnięta, rozgadana i teraz bedzie tylko siedzieć! Brzuszek tez moze byc a jaka sprytna sie robi! Niesamowite to wszystko!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2015, 14:20
Gosiak, udana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRosną wam dzieciaczki i coraz to więcej rzeczy potrafią doczekać się tego nie mogę mój dzieciaczek daje się we znaki dziś miałam mega mdłości,jak mnie chwyciło w sklepie to myślałam że będzie pierwszy zrzut ale na szczęście stłumiłam to w sobie:)
A wczoraj urodził się synek u kuzyna 4200 naturalnie,kawał chłopa:) szok jak takiego urodzić
kolorowychmerida17 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyUdana! Mdłości mdłości?!? U mnie zaczęły sie tez na tym etapie i trzymały na dobre do około 20 tyg! Dla mnie ten ból był gorszy niż poród, aż nie chce o tym myśleć! Oby Tobie nie były takie straszne!!!
Gosiak! I jak to zoo!? W sobotę Luby zabrał Zojke do parku karmić kaczki i tak sie zastanawialiśmy, czy nie zabrać jej do "pet farmy" bo mamy u siebie blisko, ale stwierdziliśmy, ze moze za wczesnie to ciekawa jestem tego zoo. Wszystkie kotki i pieski, a nawet konie i jelenie w parku, nie budzą takiego zainteresowania, jak samochody, autobusy i ludzie! Ma byc głośno i w ruchu
Teraz, jak już siedzi, to nie ma na nią mocnychna tych spacerach. Gada do wszystkich i to tak duzo i głośno, ze nie musze krzyczeć, by mnie na ulicy przepuscili- sami to robią
I mamy zęba!!!
I ogólnie tak mi dziecko ruszyło w rozwoju, ze nie wierze, ze to już nastąpiło, bo dopiero były mdłości, kopniaki, nocne warty i poród a Z zaraz wstanie, to kwestia czasu
I od tego tyg cześć posiłków nie jest już taka papka, a taka "grudkowa" z widelca! Ta forma różnie wchodzi
Dobra! Rozpisalam sie, to ide spaćudana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGratuluję zęba!Towarzyska dziewczyna z Zojki:)
Ojej mam nadzieję że moje mdłości nie będą mi tak długo dokuczac.Dziś byłam na badaniach pobrali mi 5 ampułek krwi,aż ręka boli i chyba pomału widać już mój brzusio tzn żeby go zobaczyć to trzeba być bez bluzki jak się ubiorę to dalej jest płasko:)ale już nie jest wklęsły.merida17 lubi tę wiadomość