Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTUW belly masz w zakładce baza wiedzy - kalkulatory ciąży i potem kalkulator przyrostu hcg
Możesz sprawdzić.
Mnie osobiście beta stresowala bo nie przyrastala wg ich norm tylko nieco poniżej
A teraz leży i patrzy na mnie
Wiem, że to trudno, ale lepiej jej nie robić.
Choć i tak mądry człowiek po fakcie
No i jak tak rośnie to faktycznie jest szansa na kropka na usg i być może nawet na serduszko
Wytrzymaj i udawaj że pracujesz -
nick nieaktualny
-
diamonds wrote:No i chyba zainwestuje w bondolino
Na te upały wygodniej chyba
Możesz Gosiak napisać czy nosidlo czy może jakąś chustę?
Lniana , bambusowa?
Wydaje mi się że one sztywne by były?
Poradź coś?
W wolnej chwili jak Janeczka pozwoli
Nosisz w ogóle już w chuście? Lubisz?
Ja noszę od 6-ego tygodnia Jankę i uwielbiamy to obie. Chociaż początki były trudne. A teraz jak czasem marudzi a nawet jak zaczyna popłakiwać i ja mówię: czekaj, mama bierze chustę, to od razu banan
Mamy też Bondolino Light - jest z lżejszego materiału niż zwykłe, polecane właśnie na lato. Ale w nosidle nie lubię nosić, wolę chustę, w chuście jest bliżej i mocniej
M. nosi za to tylko w nosidle, więc każdy ma co lubiWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2015, 21:32
diamonds lubi tę wiadomość
-
diamonds wrote:Gosiak
oczywiście do warzyw idzie olej kokosowy
A jaki jeszcze możesz polecieć?
Bo Ty w tym ekspertka jesteś
Sporo dziewczyn kupuje też Holle na początek: http://www.aptekagemini.pl/holle-olej-dla-dzieci-250ml.htmldiamonds lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGosiak wrote:Kochana, na upały chusta najlepsza z bambusem jak dla mnie - lniana za sztywna a z bambusem jest taka bardziej śliska nawet niż bawełna - no i antybakteryjna.
Nosisz w ogóle już w chuście? Lubisz?
Ja noszę od 6-ego tygodnia Jankę i uwielbiamy to obie. Chociaż początki były trudne. A teraz jak czasem marudzi a nawet jak zaczyna popłakiwać i ja mówię: czekaj, mama bierze chustę, to od razu banan
Mamy też Bondolino Light - jest z lżejszego materiału niż zwykłe, polecane właśnie na lato. Ale w nosidle nie lubię nosić, wolę chustę, w chuście jest bliżej i mocniej
M. nosi za to tylko w nosidle, więc każdy ma co lubi
No my się nosimy od urodzenia
Tylko mam zwykłą bawełnianą.
Wiem, że Słoneczna ma Bondolino i chwali.
W tej bawełnianej nam jest za ciepło. Zawsze po zdjęciu obie mokre na brzuchu.
Tylko u nas na ten czas kieszonka.
Boję się jakoś kangurka a na plecach to w ogóle kosmos
Wiele razy, nawet dziś zostaję zaczepiana na ulicy z pytaniem, czy to wygodne dla dziecka, kto mnie uczył, jakie to fajne itp
Ogólnie poza strikte babciowymi komentarzami wszyscy odbierają to pozytywnie.
Alicja nie pokochała wózka od urodzenia, za to chustę my obie.
I teraz chciałabym właśnie coś lżejszego
No i mam 4,6 m ( chyba tak )
Ale ona jest strasznie długa dla mnie.
Jak wiąże pod pupa to chusta do tyłu w pasie z powrotem do przodu i dopiero węzeł który i tak dobre 40 cm i z jednego i drugiego końca zwisa
nno i właśnie myślałam o Bondolino bo wydaje mi się "szybsze"
Ale mówisz, że nie takie samo odczucie
Hmm. .
To może faktycznie lepiej fajna bambusowa niż nosidlo.
U nas też od razu spokój jak widzi że biorę chustę i zaczynam motać -
nick nieaktualnyGosiak
a jaką firmę możesz polecić?
Little Frog? Lenny Lamb?
Nie znam za bardzo.
A u mnie w mieście nawet nie ma doradcy chustowego, sklepu stacjonarnego ani jednego, żeby można pójść dotknąć, nauczyć się.
Rozmawiałam już w pewnym miejscu, podsuwalam pomysł żeby stworzono takie warsztaty, ale póki co cisza
-
W bambusie też się trochę spocicie, bo jednak blisko ale znacznie mniej.
To może kup 4,2.
Ja też tylko kieszonka, lubimy, szybko wiążemy, nie uczymy się na razie niczego innego.
Nie masz możliwości pożyczenia na chwilę nosidła?
Na stronie bondolino.pl jest info:
Tylko u nas przed zakupem możesz nie tylko przymierzyć nosidło ale także wypożyczyć je całkowicie za darmo na 2 dni. Jeżeli chcesz wypożyczyć nosidełko skontaktuj się z nami.
Ja myślę, że nosidła zawsze będą chwalić osoby, które wcześniej nie nosiły w chuście.
Bo jest to super doświadczenie bliskości tak czy inaczej. Jednak w chuście jest się jednym organizmem z maluszkiem
Przynajmniej ja to tak odczuwam.diamonds lubi tę wiadomość
-
diamonds wrote:Gosiak
a jaką firmę możesz polecić?
Little Frog? Lenny Lamb?
Nie znam za bardzo.
A u mnie w mieście nawet nie ma doradcy chustowego, sklepu stacjonarnego ani jednego, żeby można pójść dotknąć, nauczyć się.
Rozmawiałam już w pewnym miejscu, podsuwalam pomysł żeby stworzono takie warsztaty, ale póki co cisza
http://littlefrog.pl/product-pol-3628-Chusta-tkana-Little-Frog-Bambusowy-Labradoryt-XS-3-2-m-.html
Tylko dłuższą.
Little Frog jest ponoć taka, że nie trzeba jej łamać po zakupie - faktycznie w ogóle nie była sztywna, od razu można było motać.diamonds lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGosiak wrote:Ja kupiłam taką:
http://littlefrog.pl/product-pol-3628-Chusta-tkana-Little-Frog-Bambusowy-Labradoryt-XS-3-2-m-.html
Tylko dłuższą.
Little Frog jest ponoć taka, że nie trzeba jej łamać po zakupie - faktycznie w ogóle nie była sztywna, od razu można było motać.
cudna
I pewnie długość by była dla nas odpowiednia.
Już nie musiałabym się dodatkowo motac w pasie podwójnieGosiak lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGosiak wrote:Ja kupiłam taką:
Tylko dłuższą.
.
A kupowałaś z tej strony właśnie ? Szybka dostawa?
Bezproblemowo? Czy z innego sklepu jeśli można zapytać?
Bardzo mi się podoba
I Wy ją użytkujecie teraz na co dzień?
Sprawdza się ok?
-
diamonds wrote:A kupowałaś z tej strony właśnie ? Szybka dostawa?
Bezproblemowo? Czy z innego sklepu jeśli można zapytać?
Bardzo mi się podoba
I Wy ją użytkujecie teraz na co dzień?
Sprawdza się ok?
I nosimy się w niej na co dzień
Uwielbiam jądiamonds lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOdpoczywam właśnie bo wczoraj skończyłam o 22 a dziś miałam na 6 rano wiec trochę ciężko było. Dziś nie mogę jeść mięsa, nie podchodzi mi, mdłości są delikatne no i trochę brzuch popobolewa.
Moja siostra nosiła synka w chuście i była bardzo zadowolona ze ma ręce wolne;)diamonds, Gosiak, merida17 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny