X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
Odpowiedz

Czerwcowe/Lipcowe testerki :)

Oceń ten wątek:
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tygrysek wrote:
    Mizzelka na brzuch miałaś patrzeć ;P
    mieszkanka w sensie że brzuszki :D hahah :D
    dla dzieci :D a na tło to w ogóle dopiero teraz zwróciłam uwagę :D

Tygrysek lubi tę wiadomość

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez pomyslalam o mieszkanku jak o mieszkaniu:) i od razu potem na napisy;)

atdcqtkf2affvuei.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ale pęcherzyk ciążowy będzie na pewno, a na kolejnej wizycie może dwa zarodki hihihi :)

jak tam sie miewacie?

Meridko piękne te mebelki takie delikatne :) ja nadal czekam na tą wyprawkę... myślę że po połówkowym zaszaleje :)

Słoneczna trzymam kciuki <3
    choć i tak będzie dobrze :) oczywiście mam nadzieje że nam zdasz relacje co tam i jak tam :) sama jestem ciekawa jak bd wyglądać te badanie :)

merida17 lubi tę wiadomość

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to się źle wyraziłam :D bo nie raz piszę że właśnie jak coś zaboli albo coś to własnie sie tworzy mieszaknko dla malucha i trzeba przetrwać :)

• słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dam znac, pewnie po 20stej wrocimy. a jak bedzie poslizg to pewnie ok 21 napisze

MIzzelko dawno nei mowilas co tam na gospodarce?
    wykonujesz jakies prace jeszcze?

mizzelka lubi tę wiadomość

atdcqtkf2affvuei.png
  • Tygrysek Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz to pewnie leniuchuje. Ja jak mam się za coś zabrać to od razu czuje że nie powinnam, i powiem Wam - dobrze mi z tym!
    Takim leniuszkiem jestem. Nie wiem jak wrócę do tych wszystkich rzeczy po porodzie.

Natalka 03.2015 <3
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a Ty Tygrysku juz jestes na zwolnieniu?

atdcqtkf2affvuei.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    słoneczna 85 wrote:
    dam znac, pewnie po 20stej wrocimy. a jak bedzie poslizg to pewnie ok 21 napisze

MIzzelko dawno nei mowilas co tam na gospodarce?
    wykonujesz jakies prace jeszcze?
    problem za problemem... robię cały czas ale troszkę mniej wysiłkowe, tzn aby jedna robota mi odpadła, jakos szybko sie mecze i w głowie mi sie kreci.
    no i ostatnio mielismy przygode ;/
    mućka z pierwszym cielakiem się ocieliła sama.. nad ranem a w nocy do niej wstawaliśmy.. i wpieprzył się pies przez 10 cm szparę (dzikus jakis) i wyjadł łożysko, pogryzł ją i to nieźle (już nie nadaje sie do zacielenia, nie wiadomo czy sie to jej zagoi dobrze i czy to w ogóle przejdzie;/) i nagryzł cielakowi ucho.. takie chuchło małe gówno i ile szkody narobiło..
    mleko nam obtaniają coraz bardziej przez tych Rusków.. i ogólnie mało kolorowo... ale do przodu ehh..
    aby tyle że i z tesciową sie złapałam... no i tak ogólnie nieciekawie :(

• słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o kurcze- moze dojdziesz czyj to pies?
    nie mial gdzie isc, nie?

masakra.

atdcqtkf2affvuei.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przybłęda.. tesciowa jak weszła to juz uciekł ale swoje zrobił...
    niestety zgłosisz do gminy to oleją to albo odwleką..

• Sue Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie Mamusie :)

Zaraz się cofnę o kilka stron i pooglądam, bo chyba jakieś zdjęcia wrzucane były :)

My połówkowe mieliśmy w poniedziałek. Z Maluszkiem wszystko w porządku :) Z nóżkami ma już ok. 30cm i waży 405g :) No i Tomek nadal jest Tomkiem :) Siusiakiem się standardowo wypiął.

Słoneczna, myślę, że Maciuś pozostanie Maciusiem, bo raczej pomyłki są w drugą stronę - najpierw myślą, że córeczka, a potem się okazuje chłopczykiem ;) Najważniejsze, żeby było zdrowe i siedziało w brzuchu do lutego ;) Płeć to kwestia drugorzędna ;)

Magda, ja byłam dokładnie w tym samym tygodniu i dniu na pierwszej wizycie i widziałam pęcherzyk ciążowy. Po dwóch tygodniach słuchałam już najpiękniejszego dźwięku świata - bicia serca mojego dziecka. Ponoć najlepiej iść w 7-8 tygodniu:)
    Trzymam kciuki za Was!

Ewelcia, diamonds lubią tę wiadomość

• Sue Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mizzelko, a z tym psem to przegięcie. Zbadajcie tę krowę czy jakiejś wścieklizny się nie nabawi ;/ Psa mojego dziadka pogryzły inne, większe psy. Piesek niestety zdechł, ale jeszcze przed śmiercią dziadka ugryzł i dziadek musiał jeździć na zastrzyki, bo pies jak się okazało, zaraził się wścieklizną ;/

Także Ty w ciąży to z daleka od tej krowy!!

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochana weteryniarz był, zszył ją bo nie to że ugryzł ale wyżarł jej... już nie bd opisywać bo to obrzydliwe.. i mamy antybiotyki itp.. już poszło 500zł na odratowanie.. a i tak pójdzie na sprzedaż ;/
    a taka spokojna, nie kopie itp.. byłaby idealna.. ;/

a jakby byla wscieklizna to juz by bylo widac bo juz tydzien chyba minał a jest spokojna, mniej je itp ;/

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sue dobrze że Tomuś cały i zdrowy :) widzę że w awatarze jak ładnie pozuje :) słodki jest :) ale już kawał chłopaka jest :)

• Sue Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aj, to biedna krowa. Co za durny pies! Współczuję problemów ;/

• Sue Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    Sue dobrze że Tomuś cały i zdrowy :) widzę że w awatarze jak ładnie pozuje :) słodki jest :) ale już kawał chłopaka jest :)

Pozuje, choć jeszcze się zasłania rączką :) Spał sobie słodko na badaniu i co chwilę coś ciamkał :) Brzuszek pełny, więc dziecko najedzone, matka nie głodzi :D P. stwierdził, że ma mój nosek ;)

Brzuszki macie śliczne - pooglądałam sobie właśnie ;) Ja zaraz pochwalę się moim ;)

• Sue Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To mój brzunio - wieczorem, po obżarstwie ;) Rano jest mniejszy ;)
    A zdjęcie trochę ruszone :D

2cpx5hx.jpg

mizzelka, merida17, diamonds lubią tę wiadomość

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sue ale zgrabny! też bym taki chciała :D
    och zazdroszczę widoków... jak bym chciała swoje zobaczyć, ale jeszcze troche musze poczekać ...

ehh teraz nic nie zrobie.. czasu nie cofnę ale mi jej szkoda ;/

Sue lubi tę wiadomość

• Sue Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Mizzelko :) Twój też jest zgrabny, nie ma co marudzić :*

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale dupa mi rośnie a ty zgrabnie wyglądasz :D ja to się powoli w gacie nie mieszczę hahaha :D no i rozstępy właśnie mam na udach... a na brzuchu zero :O
    dziwne :D

‹‹ 49 50 51 52 53 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ