Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
no ale pęcherzyk ciążowy będzie na pewno, a na kolejnej wizycie może dwa zarodki hihihi
jak tam sie miewacie?
Meridko piękne te mebelki takie delikatneja nadal czekam na tą wyprawkę... myślę że po połówkowym zaszaleje
Słoneczna trzymam kciuki
choć i tak będzie dobrzeoczywiście mam nadzieje że nam zdasz relacje co tam i jak tam
sama jestem ciekawa jak bd wyglądać te badanie
merida17 lubi tę wiadomość
-
słoneczna 85 wrote:dam znac, pewnie po 20stej wrocimy. a jak bedzie poslizg to pewnie ok 21 napisze
MIzzelko dawno nei mowilas co tam na gospodarce?
wykonujesz jakies prace jeszcze?
no i ostatnio mielismy przygode ;/
mućka z pierwszym cielakiem się ocieliła sama.. nad ranem a w nocy do niej wstawaliśmy.. i wpieprzył się pies przez 10 cm szparę (dzikus jakis) i wyjadł łożysko, pogryzł ją i to nieźle (już nie nadaje sie do zacielenia, nie wiadomo czy sie to jej zagoi dobrze i czy to w ogóle przejdzie;/) i nagryzł cielakowi ucho.. takie chuchło małe gówno i ile szkody narobiło..
mleko nam obtaniają coraz bardziej przez tych Rusków.. i ogólnie mało kolorowo... ale do przodu ehh..
aby tyle że i z tesciową sie złapałam... no i tak ogólnie nieciekawie -
Witajcie Mamusie
Zaraz się cofnę o kilka stron i pooglądam, bo chyba jakieś zdjęcia wrzucane były
My połówkowe mieliśmy w poniedziałek. Z Maluszkiem wszystko w porządkuZ nóżkami ma już ok. 30cm i waży 405g
No i Tomek nadal jest Tomkiem
Siusiakiem się standardowo wypiął.
Słoneczna, myślę, że Maciuś pozostanie Maciusiem, bo raczej pomyłki są w drugą stronę - najpierw myślą, że córeczka, a potem się okazuje chłopczykiemNajważniejsze, żeby było zdrowe i siedziało w brzuchu do lutego
Płeć to kwestia drugorzędna
Magda, ja byłam dokładnie w tym samym tygodniu i dniu na pierwszej wizycie i widziałam pęcherzyk ciążowy. Po dwóch tygodniach słuchałam już najpiękniejszego dźwięku świata - bicia serca mojego dziecka. Ponoć najlepiej iść w 7-8 tygodniu:)
Trzymam kciuki za Was!Ewelcia, diamonds lubią tę wiadomość
-
Mizzelko, a z tym psem to przegięcie. Zbadajcie tę krowę czy jakiejś wścieklizny się nie nabawi ;/ Psa mojego dziadka pogryzły inne, większe psy. Piesek niestety zdechł, ale jeszcze przed śmiercią dziadka ugryzł i dziadek musiał jeździć na zastrzyki, bo pies jak się okazało, zaraził się wścieklizną ;/
Także Ty w ciąży to z daleka od tej krowy!!
-
kochana weteryniarz był, zszył ją bo nie to że ugryzł ale wyżarł jej... już nie bd opisywać bo to obrzydliwe.. i mamy antybiotyki itp.. już poszło 500zł na odratowanie.. a i tak pójdzie na sprzedaż ;/
a taka spokojna, nie kopie itp.. byłaby idealna.. ;/
a jakby byla wscieklizna to juz by bylo widac bo juz tydzien chyba minał a jest spokojna, mniej je itp ;/ -
mizzelka wrote:Sue dobrze że Tomuś cały i zdrowy
widzę że w awatarze jak ładnie pozuje
słodki jest
ale już kawał chłopaka jest
Pozuje, choć jeszcze się zasłania rączkąSpał sobie słodko na badaniu i co chwilę coś ciamkał
Brzuszek pełny, więc dziecko najedzone, matka nie głodzi
P. stwierdził, że ma mój nosek
Brzuszki macie śliczne - pooglądałam sobie właśnieJa zaraz pochwalę się moim
mizzelka lubi tę wiadomość