X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
Odpowiedz

Czerwcowe/Lipcowe testerki :)

Oceń ten wątek:
  • Tygrysek Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    słoneczna 85 wrote:
    a Ty Tygrysku juz jestes na zwolnieniu?

Coś Ty... dobrze się czuje wiec pracuje...ale rymy.
    Mam plan iść do może od stycznia, ale od lutego już na bank na L-4. W styczniu chce pokończyć wszystko, zamknąć rok. Jak mi się uda oczywiście. Może w kratkę będę chodzić w styczniu. Jak mi brzuch wlezie do samochodu :P

Natalka 03.2015 <3
  • Sue Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    ale dupa mi rośnie a ty zgrabnie wyglądasz :D ja to się powoli w gacie nie mieszczę hahaha :D no i rozstępy właśnie mam na udach... a na brzuchu zero :O
    dziwne :D

Mizzelko, też mi dupa rośnie :P Kwestia sukienki i ustawienia się do zdjęcia :D
    Już mam 5,5 na plusie a waga rośnie i rośnie i przestać rosnąć nie chce :D

Tygrysku, ja na L4 miałam iśc od listopada, ale niestety - rzyganie wygrało ;/
    Trochę mi pracy brakuje, ale bez sensu wracać na miesiąc. Ja pracuje w korpo, open space i te pierdoły. Open space = full przeziębienie przez większość zimy. A w ciąży sobie na to pozwolić nie mogę. Bez ciąży chodziłam chora czy nie chora, teraz niestety się poddałam :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2014, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    no ale pęcherzyk ciążowy będzie na pewno, a na kolejnej wizycie może dwa zarodki hihihi :)

jak tam sie miewacie?

Meridko piękne te mebelki takie delikatne :) ja nadal czekam na tą wyprawkę...

Dzięki Skarbie :)

mizzelka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2014, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    ale dupa mi rośnie a ty zgrabnie wyglądasz :D ja to się powoli w gacie nie mieszczę hahaha :D no i rozstępy właśnie mam na udach... a na brzuchu zero :O
    dziwne :D

To jest nas dwie :) mi dupa tez rośnie i gacie jakby mniejsze do pracy sie zrobiły :) w sukience czuje sie dużo lepiej, ale w pracy musze mieć gacie :)

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sue ostatnio duzo nie przytyłam na wizycie.. teraz ciekawe ile przytyje.. a u siebie sie nie ważę bo jakoś wcześniej tego nie robiłam.. to teraz bez sensu porównywać wyniki.. :)

ja sobie L4 nie zrobie :D bo u mnie czegoś takiego nie ma :<
    no ale chociaż jest zajęcie i czas szybciej mi mija :)
    a od choroby póki co... jestem wolna... :D aby kilka razy katarek mialam ale prenalen zaraz brałam i podziałał , raz juz czulam aż mnie rozbierało...
    oby nas to ominęło... :) staram sie ciepło ubierać na cebulkę :)

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    merida17 wrote:
    To jest nas dwie :) mi dupa tez rośnie i gacie jakby mniejsze do pracy sie zrobiły :) w sukience czuje sie dużo lepiej, ale w pracy musze mieć gacie :)
    no u mnie to wszystko... bielizna juz sie wydaje za mała... musze sobie już powoli L strzelać... bo M już za małe.. a spodnie? mogę sobie pomarzyć, legginsy w ruch :D

merida17 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2014, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dziś sobie uświadomilam, ze mi zostało ok 16 tyg do spotkania z moja mała Fasola! A dopiero test robiłam, potem mówiłam, ze w końcu 12 tydz, tak długo czekalam na polowkowe badanie pierwsze, a potem drugie :) jednak czas ucieka! W ogóle mam wrażenie, ze Skarb nam urosl, czuć to pod dłonią i jak ona skacze, pływa, salta robi i co tam jeszcze :) co to bedzie, jak urośnie do 3 kg :)

mizzelka, Sue, diamonds lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2014, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    no u mnie to wszystko... bielizna juz sie wydaje za mała... musze sobie już powoli L strzelać... bo M już za małe.. a spodnie? mogę sobie pomarzyć, legginsy w ruch :D

Ja od 8 tyg chodzę z rozpietym rozporkiem :) dobrze, ze nic nie widać, bo pracuje tylko z facetami :)

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meridko ja też tak robię hahaha :D

oj tak czas mija szybko... rety... też pamiętam dopiero co testowanie, 13 tydzien.. albo wczesniej czekanie na serduszko itp..
    a teraz już czuje malenstwo.. za chwile połówkowe.. oby wszystko było OK :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2014, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mizzelko tzn. ze wszystko w normie :)
    Pamietam, jak liczyliśmy bociany :)
    Chyba poważnie musze zabrać sie za wyprawke, bo sporo przy tym roboty, ale przyjemnej :) bo jak wracam z pracy to już nie mam sił!

Przykro mi z powodu mucki! Biedna!

słoneczna 85 lubi tę wiadomość

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    och tak :D i nasza ciążą bliźniacza hahah :D
    zawsze pisałaś że za chwile ja :D i pyk :D
    ehh no prawda warto się brać za to bo potem gigantyczny wydatek jest a potem dziecko bd kopać mocniej i mocniej.. więcej energii zużywać więc i na zakupymoże być zła aura..
    a w zime sa liche dojazdy itp ;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2014, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzisz i nie klamalam :) tylko jeden bliźniak u Ciebie, drugi u mnie :) pózniej bylysmy swiadkowymi w sierpniu u swoich sióstr :) w sumie mam nadzieje, ze bawilas sie super :) a teraz delektujemy sie małymi kopniakami :) a mówią, ze kopać innych to zle :) ale to taki wyjątek od reguły co jest przyjemny :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2014, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pisałam, ze za chwile Ty :) ale to właśnie Ty pięknie przylozylas sie do roboty i odrabialas zadanie domowe z mężem :)

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehehhe :D dokładnie :D udało się :D
    no bawiłam się świetnie i nażarłam się wtedy za wszystkie czasy <3 hahah :D

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meridko ciekawe czy też bd córcia u mnie :D czy synuś :D

• Rybeńka Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jej ale dużo naskrobalyscie :-) gratuluję kolejnych wizyt, czekam na relacje od Słonecznej :-) ja mam jutro Połówkowe.
    Mizzelko współczuję tej Waszej Krówki. Co to za głupi pies!
    Ja też czasem się dziwię, jak to szybko leci :-) niedawno był test a tu już połowa :-)
    Mam nadzieje, ze się nie gniewacie ze ja tak mało pisze, ale ja ogólnie rzadko kiedy wchodzę na kompa. Jakoś nie lubię za długo siedzieć.
    Miłego wieczorku :-*

Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa <3

<3 MAJUSIA <3
    28.02.2015r.

<3 MICHAŚ <3
    05.10.2017r.

On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..

Zaczynamy 9cs
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestesmy:)

Macius jest wiekszy wg usg o tydz- ma wymiary jak na 22 tydz i 3 dni:)
    wazy 440 gr
    serce ok, 4 jamowe, przeplywy dobre- bilo rowno 156 /min
    mozg ok
    pomiary i proporcje cialka ok
    wargi ladne

no i lozysko jest na przedniej scianie i Dr mowi ze taka wielka poducha i sie przytulal do niej, malo sie ruczal tylko sie usmiechal:)

teraz tylko do 16 do wizyty doczekac

Dr mowil ze jak kluje to normalne- skoro nie boli ciagle i nie ma plamien

merida17, Rybeńka, diamonds, mizzelka lubią tę wiadomość

atdcqtkf2affvuei.png
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a no i MAcius nadal jest MAciusiem:)

Tygrysek, diamonds, Ewelcia, mizzelka lubią tę wiadomość

atdcqtkf2affvuei.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2014, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    Meridko ciekawe czy też bd córcia u mnie :D czy synuś :D

Jednojajowe, czy dwu ;) Oto jest pytanie :) Grunt, że są :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2014, 21:16

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2014, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słoneczna :) gratulacje ;) bardzo dobre wiadomości ;) widzisz warto było trzymać kciuki :) a Ty się nie denerwuj tak bardzo następnym razem :)

I Maciuś zdrowy, uśmiechnięty i szczęśliwy, czego więcej chcieć :)

‹‹ 50 51 52 53 54 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ