Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
słoneczna 85 wrote:a Ty Tygrysku juz jestes na zwolnieniu?
Coś Ty... dobrze się czuje wiec pracuje...ale rymy.
Mam plan iść do może od stycznia, ale od lutego już na bank na L-4. W styczniu chce pokończyć wszystko, zamknąć rok. Jak mi się uda oczywiście. Może w kratkę będę chodzić w styczniu. Jak mi brzuch wlezie do samochoduNatalka 03.2015
-
mizzelka wrote:ale dupa mi rośnie a ty zgrabnie wyglądasz ja to się powoli w gacie nie mieszczę hahaha no i rozstępy właśnie mam na udach... a na brzuchu zero
dziwne
Mizzelko, też mi dupa rośnie Kwestia sukienki i ustawienia się do zdjęcia
Już mam 5,5 na plusie a waga rośnie i rośnie i przestać rosnąć nie chce
Tygrysku, ja na L4 miałam iśc od listopada, ale niestety - rzyganie wygrało ;/
Trochę mi pracy brakuje, ale bez sensu wracać na miesiąc. Ja pracuje w korpo, open space i te pierdoły. Open space = full przeziębienie przez większość zimy. A w ciąży sobie na to pozwolić nie mogę. Bez ciąży chodziłam chora czy nie chora, teraz niestety się poddałam
-
nick nieaktualnymizzelka wrote:no ale pęcherzyk ciążowy będzie na pewno, a na kolejnej wizycie może dwa zarodki hihihi
jak tam sie miewacie?
Meridko piękne te mebelki takie delikatne ja nadal czekam na tą wyprawkę...
Dzięki Skarbiemizzelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymizzelka wrote:ale dupa mi rośnie a ty zgrabnie wyglądasz ja to się powoli w gacie nie mieszczę hahaha no i rozstępy właśnie mam na udach... a na brzuchu zero
dziwne
To jest nas dwie mi dupa tez rośnie i gacie jakby mniejsze do pracy sie zrobiły w sukience czuje sie dużo lepiej, ale w pracy musze mieć gacie -
Sue ostatnio duzo nie przytyłam na wizycie.. teraz ciekawe ile przytyje.. a u siebie sie nie ważę bo jakoś wcześniej tego nie robiłam.. to teraz bez sensu porównywać wyniki..
ja sobie L4 nie zrobie bo u mnie czegoś takiego nie ma :<
no ale chociaż jest zajęcie i czas szybciej mi mija
a od choroby póki co... jestem wolna... aby kilka razy katarek mialam ale prenalen zaraz brałam i podziałał , raz juz czulam aż mnie rozbierało...
oby nas to ominęło... staram sie ciepło ubierać na cebulkę -
merida17 wrote:To jest nas dwie mi dupa tez rośnie i gacie jakby mniejsze do pracy sie zrobiły w sukience czuje sie dużo lepiej, ale w pracy musze mieć gacie
merida17 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja dziś sobie uświadomilam, ze mi zostało ok 16 tyg do spotkania z moja mała Fasola! A dopiero test robiłam, potem mówiłam, ze w końcu 12 tydz, tak długo czekalam na polowkowe badanie pierwsze, a potem drugie jednak czas ucieka! W ogóle mam wrażenie, ze Skarb nam urosl, czuć to pod dłonią i jak ona skacze, pływa, salta robi i co tam jeszcze co to bedzie, jak urośnie do 3 kg
mizzelka, Sue, diamonds lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymizzelka wrote:no u mnie to wszystko... bielizna juz sie wydaje za mała... musze sobie już powoli L strzelać... bo M już za małe.. a spodnie? mogę sobie pomarzyć, legginsy w ruch
Ja od 8 tyg chodzę z rozpietym rozporkiem dobrze, ze nic nie widać, bo pracuje tylko z facetamimizzelka lubi tę wiadomość
-
Meridko ja też tak robię hahaha
oj tak czas mija szybko... rety... też pamiętam dopiero co testowanie, 13 tydzien.. albo wczesniej czekanie na serduszko itp..
a teraz już czuje malenstwo.. za chwile połówkowe.. oby wszystko było OK
-
nick nieaktualnyMizzelko tzn. ze wszystko w normie
Pamietam, jak liczyliśmy bociany
Chyba poważnie musze zabrać sie za wyprawke, bo sporo przy tym roboty, ale przyjemnej bo jak wracam z pracy to już nie mam sił!
Przykro mi z powodu mucki! Biedna!słoneczna 85 lubi tę wiadomość
-
och tak i nasza ciążą bliźniacza hahah
zawsze pisałaś że za chwile ja i pyk
ehh no prawda warto się brać za to bo potem gigantyczny wydatek jest a potem dziecko bd kopać mocniej i mocniej.. więcej energii zużywać więc i na zakupymoże być zła aura..
a w zime sa liche dojazdy itp ;/
-
nick nieaktualnyWidzisz i nie klamalam tylko jeden bliźniak u Ciebie, drugi u mnie pózniej bylysmy swiadkowymi w sierpniu u swoich sióstr w sumie mam nadzieje, ze bawilas sie super a teraz delektujemy sie małymi kopniakami a mówią, ze kopać innych to zle ale to taki wyjątek od reguły co jest przyjemny
mizzelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jej ale dużo naskrobalyscie gratuluję kolejnych wizyt, czekam na relacje od Słonecznej ja mam jutro Połówkowe.
Mizzelko współczuję tej Waszej Krówki. Co to za głupi pies!
Ja też czasem się dziwię, jak to szybko leci niedawno był test a tu już połowa
Mam nadzieje, ze się nie gniewacie ze ja tak mało pisze, ale ja ogólnie rzadko kiedy wchodzę na kompa. Jakoś nie lubię za długo siedzieć.
Miłego wieczorku :-*mizzelka lubi tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
jestesmy:)
Macius jest wiekszy wg usg o tydz- ma wymiary jak na 22 tydz i 3 dni:)
wazy 440 gr
serce ok, 4 jamowe, przeplywy dobre- bilo rowno 156 /min
mozg ok
pomiary i proporcje cialka ok
wargi ladne
no i lozysko jest na przedniej scianie i Dr mowi ze taka wielka poducha i sie przytulal do niej, malo sie ruczal tylko sie usmiechal:)
teraz tylko do 16 do wizyty doczekac
Dr mowil ze jak kluje to normalne- skoro nie boli ciagle i nie ma plamienmerida17, Rybeńka, diamonds, mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny