X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
Odpowiedz

Czerwcowe/Lipcowe testerki :)

Oceń ten wątek:
  • Tygrysek Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    słoneczna 85 wrote:
    a Ty Tygrysku juz jestes na zwolnieniu?

Coś Ty... dobrze się czuje wiec pracuje...ale rymy.
    Mam plan iść do może od stycznia, ale od lutego już na bank na L-4. W styczniu chce pokończyć wszystko, zamknąć rok. Jak mi się uda oczywiście. Może w kratkę będę chodzić w styczniu. Jak mi brzuch wlezie do samochodu :P

Natalka 03.2015 <3
  • Sue Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    ale dupa mi rośnie a ty zgrabnie wyglądasz :D ja to się powoli w gacie nie mieszczę hahaha :D no i rozstępy właśnie mam na udach... a na brzuchu zero :O
    dziwne :D

Mizzelko, też mi dupa rośnie :P Kwestia sukienki i ustawienia się do zdjęcia :D
    Już mam 5,5 na plusie a waga rośnie i rośnie i przestać rosnąć nie chce :D

Tygrysku, ja na L4 miałam iśc od listopada, ale niestety - rzyganie wygrało ;/
    Trochę mi pracy brakuje, ale bez sensu wracać na miesiąc. Ja pracuje w korpo, open space i te pierdoły. Open space = full przeziębienie przez większość zimy. A w ciąży sobie na to pozwolić nie mogę. Bez ciąży chodziłam chora czy nie chora, teraz niestety się poddałam :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2014, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    no ale pęcherzyk ciążowy będzie na pewno, a na kolejnej wizycie może dwa zarodki hihihi :)

jak tam sie miewacie?

Meridko piękne te mebelki takie delikatne :) ja nadal czekam na tą wyprawkę...

Dzięki Skarbie :)

mizzelka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2014, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    ale dupa mi rośnie a ty zgrabnie wyglądasz :D ja to się powoli w gacie nie mieszczę hahaha :D no i rozstępy właśnie mam na udach... a na brzuchu zero :O
    dziwne :D

To jest nas dwie :) mi dupa tez rośnie i gacie jakby mniejsze do pracy sie zrobiły :) w sukience czuje sie dużo lepiej, ale w pracy musze mieć gacie :)

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sue ostatnio duzo nie przytyłam na wizycie.. teraz ciekawe ile przytyje.. a u siebie sie nie ważę bo jakoś wcześniej tego nie robiłam.. to teraz bez sensu porównywać wyniki.. :)

ja sobie L4 nie zrobie :D bo u mnie czegoś takiego nie ma :<
    no ale chociaż jest zajęcie i czas szybciej mi mija :)
    a od choroby póki co... jestem wolna... :D aby kilka razy katarek mialam ale prenalen zaraz brałam i podziałał , raz juz czulam aż mnie rozbierało...
    oby nas to ominęło... :) staram sie ciepło ubierać na cebulkę :)

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    merida17 wrote:
    To jest nas dwie :) mi dupa tez rośnie i gacie jakby mniejsze do pracy sie zrobiły :) w sukience czuje sie dużo lepiej, ale w pracy musze mieć gacie :)
    no u mnie to wszystko... bielizna juz sie wydaje za mała... musze sobie już powoli L strzelać... bo M już za małe.. a spodnie? mogę sobie pomarzyć, legginsy w ruch :D

merida17 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2014, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dziś sobie uświadomilam, ze mi zostało ok 16 tyg do spotkania z moja mała Fasola! A dopiero test robiłam, potem mówiłam, ze w końcu 12 tydz, tak długo czekalam na polowkowe badanie pierwsze, a potem drugie :) jednak czas ucieka! W ogóle mam wrażenie, ze Skarb nam urosl, czuć to pod dłonią i jak ona skacze, pływa, salta robi i co tam jeszcze :) co to bedzie, jak urośnie do 3 kg :)

mizzelka, Sue, diamonds lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2014, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    no u mnie to wszystko... bielizna juz sie wydaje za mała... musze sobie już powoli L strzelać... bo M już za małe.. a spodnie? mogę sobie pomarzyć, legginsy w ruch :D

Ja od 8 tyg chodzę z rozpietym rozporkiem :) dobrze, ze nic nie widać, bo pracuje tylko z facetami :)

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meridko ja też tak robię hahaha :D

oj tak czas mija szybko... rety... też pamiętam dopiero co testowanie, 13 tydzien.. albo wczesniej czekanie na serduszko itp..
    a teraz już czuje malenstwo.. za chwile połówkowe.. oby wszystko było OK :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2014, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mizzelko tzn. ze wszystko w normie :)
    Pamietam, jak liczyliśmy bociany :)
    Chyba poważnie musze zabrać sie za wyprawke, bo sporo przy tym roboty, ale przyjemnej :) bo jak wracam z pracy to już nie mam sił!

Przykro mi z powodu mucki! Biedna!

słoneczna 85 lubi tę wiadomość

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    och tak :D i nasza ciążą bliźniacza hahah :D
    zawsze pisałaś że za chwile ja :D i pyk :D
    ehh no prawda warto się brać za to bo potem gigantyczny wydatek jest a potem dziecko bd kopać mocniej i mocniej.. więcej energii zużywać więc i na zakupymoże być zła aura..
    a w zime sa liche dojazdy itp ;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2014, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzisz i nie klamalam :) tylko jeden bliźniak u Ciebie, drugi u mnie :) pózniej bylysmy swiadkowymi w sierpniu u swoich sióstr :) w sumie mam nadzieje, ze bawilas sie super :) a teraz delektujemy sie małymi kopniakami :) a mówią, ze kopać innych to zle :) ale to taki wyjątek od reguły co jest przyjemny :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2014, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pisałam, ze za chwile Ty :) ale to właśnie Ty pięknie przylozylas sie do roboty i odrabialas zadanie domowe z mężem :)

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehehhe :D dokładnie :D udało się :D
    no bawiłam się świetnie i nażarłam się wtedy za wszystkie czasy <3 hahah :D

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meridko ciekawe czy też bd córcia u mnie :D czy synuś :D

• Rybeńka Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jej ale dużo naskrobalyscie :-) gratuluję kolejnych wizyt, czekam na relacje od Słonecznej :-) ja mam jutro Połówkowe.
    Mizzelko współczuję tej Waszej Krówki. Co to za głupi pies!
    Ja też czasem się dziwię, jak to szybko leci :-) niedawno był test a tu już połowa :-)
    Mam nadzieje, ze się nie gniewacie ze ja tak mało pisze, ale ja ogólnie rzadko kiedy wchodzę na kompa. Jakoś nie lubię za długo siedzieć.
    Miłego wieczorku :-*

Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa <3

<3 MAJUSIA <3
    28.02.2015r.

<3 MICHAŚ <3
    05.10.2017r.

On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..

Zaczynamy 9cs
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestesmy:)

Macius jest wiekszy wg usg o tydz- ma wymiary jak na 22 tydz i 3 dni:)
    wazy 440 gr
    serce ok, 4 jamowe, przeplywy dobre- bilo rowno 156 /min
    mozg ok
    pomiary i proporcje cialka ok
    wargi ladne

no i lozysko jest na przedniej scianie i Dr mowi ze taka wielka poducha i sie przytulal do niej, malo sie ruczal tylko sie usmiechal:)

teraz tylko do 16 do wizyty doczekac

Dr mowil ze jak kluje to normalne- skoro nie boli ciagle i nie ma plamien

merida17, Rybeńka, diamonds, mizzelka lubią tę wiadomość

atdcqtkf2affvuei.png
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a no i MAcius nadal jest MAciusiem:)

Tygrysek, diamonds, Ewelcia, mizzelka lubią tę wiadomość

atdcqtkf2affvuei.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2014, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    Meridko ciekawe czy też bd córcia u mnie :D czy synuś :D

Jednojajowe, czy dwu ;) Oto jest pytanie :) Grunt, że są :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2014, 21:16

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2014, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słoneczna :) gratulacje ;) bardzo dobre wiadomości ;) widzisz warto było trzymać kciuki :) a Ty się nie denerwuj tak bardzo następnym razem :)

I Maciuś zdrowy, uśmiechnięty i szczęśliwy, czego więcej chcieć :)

‹‹ 50 51 52 53 54 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ