Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ja tez na poczatku mowilam HOpe:)
dopiero pozneij sie kapnelam:)
film w pracy mi dziala- odworzylam media playerem- moze cos na laptopie u mnie szwankuje- uff uspokoilam sie:)
to pewnie i tez z 12 tyg dziala:D
3
krtokie fimiki z glowka glownie- pozniej kupie album i powpinam te zdjecia z usg i jakies z brzuszkiem- a pozniej to juz z narodzin:) -
Katiś i musiałaś mieć płytę czy coś? czy on miał tam?
bo w razie co to może wezmę coś..
ale jednak fajna taka pamiątka
Ewelcia prawda kusi jak nie wiem co.. ja to się nakręcałam cały czas...
a teraz to tak się uspokoiłam.. najgorzej było przy prenatalnym.. tyle dziewczyn już mniej więcej wiedziało a ja sie pytałam a gin: za wcześnie -.-
potem 18 tydzien mówie fuck jea w koncu sie dowiem.. a tu aby serce do zbadania no to trudno sie mówi a teraz to aby takie gdybanie.. jak nie to trudno sie mówi.. ale juz bym powoli coś kupiła a jak mi nie powie to się przejde chyba do innego bo już bd 22 tydzien to juz przesadą chyba bd jak nie powie w koncu
Czas mija jak cholera... dopiero co pamiętam jak serduszko widziałam.. i tak na to czekałam jak szalona...Ewelcia lubi tę wiadomość
-
Mizzelka wyglądało to tak. Byłam prywatnie. Weszłam do gabinetu i przed badaniem musiałam powiedzieć, że chcę płytkę, bo oni nagrywaja całe badanie Nie musiałam mieć płytki- oni dali.
Ja również mam napisane z tego badania: prawidłowo wykształcone narządy żeńskiePola
Hania -
Co do płci to u mnie siostra dowiedziała się dopiero na 100% kto tam siedzi w 32tc bo mała zawsze sobie leżakowała na boczku tyłem do kamery chociaż w 2o którymś tc lekarka na podstawie plecków stwierdziła, że cech męskich nie stwierdzono..nie wiem jak tak po pleckach można płeć rozpoznać no ale trafiła wtedy u jest Zosia już nie taka mała bo ma 13mce Łobuz
Kurcze jak ja Wam zazdroszczę - oczywiście pozytywnie, że już jesteście tak daleko
No ale i ja się doczekam kopniaków brzuszka itd póki co chyba powinnam się cieszyć, że nie mam zbytnio nasilonych objawów np. mdłości które kończą się wymiotami, zero zachcianek jedyne co to jakoś chyba apetytu nie mam, na początku miałam kilka dni pt."parcie na żarcie" a teraz tak jakby wystarcza mi sama woda W sumie po ostatnich wynikach hcg jestem dość spokojna i teraz aby do wizyty podglądnąć co trzeba ogólnie się napaliłam bo wyczytałam, że przy bardzo dobrym sprzęcie można już podglądnąć zarodek i nawet serducho, aczkolwiek aż tak się nie nastawiam na taki widok. Najważniejsze by wszystko na tym etapie było oki i na każdym kolejnymsłoneczna 85 lubi tę wiadomość
-
czytałam forum takie jak własnie to jest jak pierwszy raz dostanie się dziecko na ręce zaraz po porodzie i tak mnie rozbawił jeden komentarz kobietki że szok nie to że z niej tylko że tak zabawnie to opisała
podzielę sie z wami mam nadzieje że poprawi wam to humorek bo mi nieźle poprawiło heheh
"
Pierwsza myśl, gdy go zobaczyłam: 'O matko, ale ma duże jajka' . Po chwili doszło do mnie, że powiedziałam to na głos, a położna (gdy już przestała się śmiać) wytłumaczyła mi, że to wina bardzo dużych wodniaków.
A pierwsza myśl, gdy położyli mi go na brzuchu: 'Jejku, jaki ciepły i mokry', a gdy spojrzałam w dół okazało się, że zwyczajnie mnie osiusiał. I siusiał, siusiał, siusiał. No cóż, od początku pokazywał, że będzie wesoło.
Później przyszedł taki wybuch emocji, że nawet nie jestem w stanie powiedzieć, co tak na dobrą sprawę myślałam. Patrzyłam na tatę Jasia, widziałam jego wzruszenie, byłam w szoku, bo jak to możliwe, że dopiero nasz synek był w brzuszku, a teraz trzymam go w ramionach, oglądałam jego stópki, małe paluszki i delikatne włoski, które miał nawet na ramionkach.. "słoneczna 85, merida17, Sue lubią tę wiadomość
-
Madziu właśnie zależy od dziecka... bo raz może być właśnie już widać serduszko innym wolniej to się pokazuje itp ja widziałam w 6 tyg+3 dzien zaraz w USG widać było pikawkę jak chodziło te serduszko
oj wiem co mowisz bo sama zazdroscilam jak polowkowe juz z glowy a sama za chwile to będę mieć
szok.. czas mija jak cholera.. z wizyty do wizyty..
ciesz się że nic cie nie meczy oby tak dalej
ojojoj w 32 tc ja cie kręce.. daleko ;/
a pro po to zapytam w razie co na początku czy coś takiego w ogóle nagrywa czy nie -
Mizzelko ja też wczoraj na połówkowym miałam ta płytę nagrywama. Doktor zapytał czy chcemy mieć płytkę. U nas to akurat 40zł kosztowało. Szkoda tylko, że Mała nie współpracowała i słabo ja widać ale dla mnie to i tak najpiękniejsza pamiątka
Słoneczna rano upiekłam ciasto kruche z budyniem i jabłkami. A teraz robie jeszcze kopiec kreta. Międzyczasie sprzątam chałupe i juz wszystko mnie boli i nic mi się nie chcemizzelka lubi tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
I ten mój też jest z pudełka Haha
słoneczna 85 lubi tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
Hej dziewczyny, byłam u gin i kazał mi się nie przejmować, zrobić posiew moczu, a potem przyjmować Furaginum. Uspokoilam się trochę. Wg USG 19+6, serduszko 143 uderzenia na min. Wszystko ok, i lekarz pyta czy płeć znamy, a my ze nieeeeee. Sprawdza, szuka, ale nic, pod jakimś katem niby twierdził, ze ta struktura to cos w rodzaju hamburgera (juz to określenie tu padło), ale na 100% to on nie widzi. Wszystko wskazuje na dziewczynkę. Mowie mu ze kiedyś mówił ze na 60% to chłopak, stwierdził ze musiał mieć niezłą wyobraźnię. Wiecie co... Ja juz nic nie wiem. Byłam przekonana ze to chłopak, teraz wychodzi ze dziewczynka. Chyba zrobię zakłady. Za tydzień w sobotę się dowiemy na polowkowym. A wy co obstawiacie?
Bardzo dziękuje Wam za wsparcie, trochę spanikowalam, ale widziałam (cokolwiek tam mieszka w brzuszku) ruszajace się dziecko, z dobrym rytmem serduszka.
Jutro jedziemy oglądać wózkimerida17, mizzelka, słoneczna 85 lubią tę wiadomość
Natalka 03.2015
-
nick nieaktualnyTygrysku, a moze Ty tez masz dwójkę, tylko nikt o tym jeszcze nie wie dlatego dr raz widział chłopca, a raz dziewczynkę najważniejsze, ze zdrowe i z Tobą tez wszystko jak ma być
To czekamy, czy to bedzie hamburger, czy hot dog skąd oni biorą te określenia
Kolorowych snówTygrysek, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja to przy sprzątaniu się jakoś w cholerę szybko męczę i mozolnie mi to idzie ale w miarę.. a ciasto to nie wiem czy bym piekła.. ughh dawno tego nie robiłam..
Tygrysku najważniejsze że jest ok, będzie dobrze
kurde kogo by tu obstawić.. dużo chłopców już jest to strzelam u Ciebie dziewczynkę
to w takim razie zapytam o te nagrywanie... właśnie fajna pamiątka by była
a jak tam weekend wam mija? u mnie lekko leniwie ale muszę się pochwalić że dziś na czczo wytrzymałam 2 h.. tak sie boje badania glukozy.. w sensie że nie wytrzymam tyle na czczo.. ;/Tygrysek, merida17 lubią tę wiadomość