Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymizzelka wrote:gin powiedział że MOŻE córka a może nie... ehh
jak ja wam zazdroszcze że już wiecie... a ja dalej nie chyba do porodu nie bd wiedzieć...
Kochana czyli zostaje powoli kompletowanie wyprawki w kolorach neutralnych
Ale racja że cieszymy się że i Mamusia i Dzidzia mają dobre wyniki.
Może kolejnym razem się ujawni mały wstydzioch a jak nie to będzie kinder surprise na porodówceWiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2014, 22:20
mizzelka lubi tę wiadomość
-
Mizzelko dobrze, że Maleństwo zdrowe i sobie pięknie rośnie
Ja też myślę że to będzie dziewczynka taka mała wstydnisiaTygrysek, mizzelka lubią tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
nick nieaktualny
-
Przepraszam Was dziewczyny, że tak mało pisze ale jakoś ostatnio nic mi się nie chce, najchętniej to bym cały czas spala hehe. I chyba mam małą wene do pisania. Ale czytam Was na bieżąco i ciesze się każda dobra wiadomością
A u nas ogólnie wszystko dobrze, ostatnio robiłam różne badania krwi, mocz, wątroba i ekg. Bo niestety od jakiegoś czasu kołacze mi serce ale to przez astmę i moje leki. I do tego bóle wątroby. No i okazało się ze serce mi coś przeskakuje a z wątroba to nie wiadomo bo wyniki aspat wyszły mi za wysokie, ale pani doktor nie wie dlaczego... No i tak sobie leżę w łóżeczku większość czasu i odpoczywam. Bo kazała mi dużo leżeć.
A Wy mi Kochane zrobiłyscie smaka na budyń i jutro będę musiała sobie koniecznie zrobićOna -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTygrysek wrote:Merida tak patrze na Twój suwaczek i sobie myślę, że idziesz pierwsza na odstrzał na porodówkę :P:P
Tygrysku tez tak czuje
Teraz ginka przesunęła znowu mi termin na wcześniej wg rozmiaru dzidzi i z 1go lutego obstawia nawet 23 styczeń! Już sie gubie w mych terminach
Zdam relacje na bieżącodiamonds, mizzelka, Tygrysek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMój lekarz mówi że dziecko jest WIĘKSZE niż średnia w danym tygodniu ciąży a nie że Ciąża jest STARSZA.
Bo ogólnie jak może być starsza? Skoro owulacja była w danym dniu
Tyle że u mnie też jak u Ciebie Merida lekarz mówi że mogę się szykować wcześniej niż wg OM na porodówkę bo dziecię duże. Ja nie mówię nie. Nie będę się upierać nad wypychaniem SN ponad 4 kg klockamerida17 lubi tę wiadomość
-
Dziękuję Meridko :-* staram się wypoczywać tyle ile trzeba.
Faktycznie masz ciekawie z tym terminem hehe a taka prawda że Maleństwo wyjdzie wtedy kiedy będzie chciało hehe
A mi też ciągle się termin zmienić ale przesuwa się do tyłu. I z 2marca wychodzi teraz niby 7 marca. No zobaczymy.
Ja juz uciekam spać. Dobranoc Kochane :-*merida17 lubi tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie na początku byl termin nawet na 6 luty i takie dość duze przerwy miedzy tymi terminami! Powiem szczerze, ze od połowy stycznia zaczną wypłacać mi macierzyński (2 tyg przed porodem, czyli ten 1 luty) wg prawa, więc moze być troszkę szybciej ten porod byśmy dłużej były razem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2014, 22:58
diamonds lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa się nie poddaje
Garść tabletek szklanka wody i git
Dziewczyna musi się zadowolić taką przekąską.
Muszę robić tak jak kiedyś z małą. Będę zapisywała co i o której zjadam. Może mi się tylko wydaje że mało jem
zasadniczo sądzę że tak może być
merida17 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
merida17 wrote:A moze zrobimy zakłady, kogo nasza Mizzelka ma pod sercem a tak poważnie troszkę cierpliwości, ciężkie to, ale najważniejsze, ze zdrowe skoro niesmiala to moze dziewczynka czerwcowe chlopaki u nas sa bardzo otwarci ja już teraz przed każdym skanem jem słodkie, u mnie to działa
U mnie w poniedz nie mogliśmy zobaczyć buzi ginka ja przekrecala i nic! Ale sprzęt stary tak bardzo, ze szok
A dostałas płytkę? Bardzo Ci zależało, to moze cos na pocieszenie
ehh jadłam słodkie i nic nie dało... -
ehh aby rozczarowana jestem... bo znów mnóstwo czekania a tak to już bym wiedziała.. no ale powoli nastawiam się na dziewczynkę skoro fistaszka nie widziałam
a u mnie akurat wszystko pośrodku się mieściło
jak bd córka to może mniejsza niż chłopiec i lepiej bd rodzić w razie co..
choć to pewnie sprawa indywidualna
ehh zazdroszczę wam bardzo ze już wiecie, to takie lekko mówiąc frustrujące,
tym bardziej że większość par dowiaduje sie na połówkowym a tu? ;/
jeszcze śmigałam po sklepie specjalnie zeby wysiłek był to akurat jakbym leżała i odpoczywała to by kopało i śmigało.. ale miało lenia.
kurde jak dziwnie sie pisze: miało... zamiast miała, miał
dziewczyny wam też zarządzili dietkę przed glukozą?
bo mi nie kazał jeść po godzinie 19 aby wodę pić można
rety ja sie zagłodzę..Tygrysek, merida17 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej hej
ale mroźno dziś.
Mała w przedszkolu a mi się nic nie chce.
Mizzelka mi nie mówił żeby od 19 nie jeść ale zabronił brać leku na tarczyce rano. Kazał pobrać krew i powiedział tylko że po wypiciu- w ciągu 5 minut kazał to zrobić, zalecił leżenie względnie siedzenie i nic nie robienie, żeby nie spalać cukru.
Ale mi kazał po 27 tygodniu robić to jeszcze będę się z nim widziała więc do pytam