Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMizzelko tak jak pisałam wcześniej z Agatką też się późno dowiedziałam bo nie chciała dziewczyna się pokazać.
Najlepsza wiadomość to ,że i Ty i bejbiś jesteście zdrowi.
Może kolejnym razem będzie współpracować. Pogadaj z brzuszkiem przed badaniem, albo niech mąż porozmawia z potomkiem.
Może taty posłucha -
no u mnie też gadał że w pięć minut to wypić. Sama nie wiem co zrobić z tą kolacją.. bo na czczo jest cieżko ;/ muszę jeszcze kuzynki podpytać co pracuje w labolatorium to ona ogarnia to na pewno dobrze.. może rzeczywiscie nie potrzebnie bd się głodzić..
kochana mowilam do dziecka ale strajk konkretny jeszcze się łożyskiem dobrze zasłaniało jak tylko się udało..
ale prawda zdrowe, mieści się w normach akurat po środku
teraz najwazniejsze zeby te pseudo zapalenie pęcherza wyleczyć...
ale musze sie pochwalić że dostałam pakunek od gina..
pieluszkę z tesco, naklejkę do auta że jedzie dziecko, mleczko do prania lovela
gazeta dziecko, gazetki inne.. i dwie karty wyprawkowe i jak sie przygotowac do szpitala itp i wykresy do uzupełnienia co mam a co nie
i juz nie pamietam co tam jeszcze...diamonds, Tygrysek, merida17, słoneczna 85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
oczywiście, niedługo się biorę za lekturę heheh
o widzisz czyli też miałaś zaleconą taką dietkę..
ponoć własnie ta glukoza tak oszukuje i nie jest się głodnym, kuzynka mowila mi ze rzadko kto wymiotuje.. i mowila ze moge wyjsc na zewnątrz- pozwoli mi ale nie na spacer porządny czy latanie po sklepach, tylko odpoczynek, ale jak bd zimno to bd siedzieć w środku
oj tak i się jeszcze całe USG śmiało albo kciuka wsadzało do buzi
może jednak serio córcia wstydzioszka -
Mizzelka, toż to dziołszka! Z oczu jej to wyczytałam
Pięknie!
Nie frustruj się, bo to nie potrzebne. Spokojnie, widocznie tak ma być. Ja już się nie mogę doczekać tego :
i do tego gumeczki, spineczki...
Masakra, ale mi się chcę moją Nastusię przytulić!mizzelka, merida17, diamonds lubią tę wiadomość
Natalka 03.2015
-
Rozumiem Cię doskonale, a może nawet lepiej, bo nam to mówili: "może chłopiec...eee... nieee może jednak dziewczynka" i tak w kółko.
Bądź dobrej myśli!
Ważne, że będzie WASZE! NAJWSPANIALSZE! NAJPIĘKNIEJSZE! NAJUKOCHAŃSZE!mizzelka lubi tę wiadomość
Natalka 03.2015
-
nick nieaktualnyMizzelko, ja miałam do wypicia napój glukozowy, który możesz kupić w sklepie, nie bede tego komentować nawet, co to za system! 410 ml okropienstwa, ale poszło szybko, bo było zimne, a potem siedzialam i czytałam książkę. Każdy większy ruch bym zabroniony, szybko to zlecialo wbrew pozorom
Wiem, ze ciezko nie wiedzieć! Sama sie tu uzewnetrznialam po pierwszym badaniu polowkowym! grunt, ze jesteście zdrowemizzelka lubi tę wiadomość
-
właśnie o to mi chodzi.. te słowo klucz: MOŻE
działa na mnie jak czerwona płachta na byka powoli
ale nie ma sie w sumie co martwić, bo tym bardziej będę skłonna do kupienia wszystkiego uniwersalnego... i będzie dla drugiego dziecka w razie co.. a na sukieneczki czy spodnie z szelkami zdążę się obkupić, bo jak na razie to same bodziaki i pajacyki będąTygrysek lubi tę wiadomość
-
Mizzelko a kiedy nastepna wizyta?
pewnie dziewczynka bo jajka by sie tak nie ukryly:)
mi na polowkowym tez powiedzial ze dziecko wieksze i mam wpsiane ze termin nie 15 luty a 8 luty wg pomiarow.
poweidzial ze jak dziecko tak bedzie roslo to moge urodzic nawet 3 tyg wczesniej:)
-
po 38 tyg to już będzie super.. nawet i w 37 bo się nie będziesz męczyć długo
następna wizyta dopiero 20 listopada i znów odliczanie
mam nadzieje ze nie zrobi takiej kontrolnej jak ostatnio- szybko szybko i koniec.
tez mysle że jakby byl chlopak to by byly chociaz jajka itp.. ale czekam cierpkiwie bo nie raz są pomyłki że dziewczynka a tu potem chłopak -
Nasza lista:
Merida17 - 23 styczeń 2015 - córeczka
Rudasek - 15 luty 2015 - syneczek
Katiś - 2015 - córeczka Pola
Gosiak - 2015 - córeczka Janinka
Groszek - 2015 -
Słoneczna85 - 15 luty 2015 - syneczek Maciuś
Diamonds - luty 2015 - córeczka
Sue - luty 2015 - syneczek Tomuś
Tygrysek - 1 marzec 2015 - córeczka Natalka
Rybeńka - 2 marzec 2015 - córeczka Maja
Mizzelka - 9 marzec 2015 -
Krokodylica - 2015 -
Ewelcia - kwiecień 2015 - bliźniaki
Magda_lena88 - kwiecień 2015 -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 13:06
mizzelka, Sue, słoneczna 85, Ewelcia lubią tę wiadomość
Natalka 03.2015
-
Dziewczyny pomóżcie!
Mam słabą pamięć, dlatego zrobiłam listę aktualności.
Wielu dziewczyn nie pamiętam. Kogo pominęłam to przepraszam, ale dajcie znać to dopiszemy. Wróciłam się w wątku trochę.
Dajcie znać o terminach (aktualnych) i co jest i imię
Będzie milej
Jakieś te znaczki że dziewczynka czy chłopczyk można dokleić, Mizzelka Ty chyba się znasz na tym.Natalka 03.2015
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny