Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Niekoniecznie tak jest, że na starcie straciła. Wystarczy się tak odżywiać, żeby organizm i dziecko odżywiali się z zapasów, które nagromadził organizm przed ciążą. Są przypadki, że nic się nie tyje lub wręcz traci się 1-2 kg i wszystko ok.Natalka 03.2015
-
Witajcie:)
Mizzelko, ale uparciuszek z tego Twojego Maleństwa. Ja obstawiam dziewczynkę - one sa chyba bardziej wstydliwe:))
Rudasek bedzie miała synka, Stasia o ile dobrze pamietam:)
Lista przepiekna, a ta kobieta na wadze to ja, codziennie rano przed śniadaniem
-
merida17 wrote:Właśnie nie w pierwszej ciąży zero wymiotów, cudowne samopoczucie. Teraz jest w 20 tyg i podobnie, jak ja pierwsze 4 mc wszystko zwracała i przytyła na tym etapie więcej w stosunku do pierwszej ciąży i bądź tu mądry
merida17 lubi tę wiadomość
-
Słoneczna słyszałam... przykro jak cholera.. ale zrobiła wszytsko co było w jej mocy...
Sue może i dziewczynka jeszcze mądrala rączką na początku zasłaniała.. wsadziła między nogi i jazda
Tygrysku możliwe.. ale nie ważne są kg w sumie, ważne aby zdrowe maluszki były zdrowe a to juz chyba nasza natura że jedne więcej inne mniej.. zobaczymy jak to dalej będzie.. ja bym chciala wrocic do starej wagi.. 50 kg i pewnei tak będzie przy karmieniu i lataniu przy dziecku -
o mój Boże..... właśnie przeczytałam co się stało straszne.... płakać mi się chce. I też nazywałaby się Maja.
Boże dlaczego takie rzeczy się dzieją... Nawet nie chcę sobie wyobrażać, co ta dziewczyna musi czuć....
Słoneczna, a to ona była w 19tc?Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/mamusie-luty-2015,3220,961.html Dziewczyna miała nick kamkazOna -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
My musimy być dobrej myśli, ale takie rzeczy strasznie przygnębiają. Nie powinny się dziać takie rzeczy. To niesprawiedliwe.. zwłaszcza jak się słyszy o takiej patologiach gdzie mają masę dzieci i je biją itp. Ach szkoda gadać.Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs -
To straszne dla tej dziewczyny. Pomijając śmierć dziecka, to straszne było odkryć że "coś z niej wystaje". Masakra.
Polepszając sobie dziś nastrój kupiłam pierwszą sukienkę Nastusi
Rybeńka, merida17, mizzelka lubią tę wiadomość
Natalka 03.2015
-
i nie przechodzi mi ten pęcherz ale w aptece zapytalam i pani poleciła neofuragine i pisze w ulotce że nie mozna w 1 trymestrze i w 38 tygodniu i pozniej.. więc jestem akurat po środku i nie chce mieć krwiomoczu a ciagle sikam jak opętana i te parcie na pęcherz